STF Syter Fjällstuga

Adress: 92066 Syter
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 77 av 81 rekommenderar (24 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(77 av 81rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Vår bokning hade inte kommit till stugvä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Vår bokning hade inte kommit till stugvärdens kännedom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Trevliga stugvärdar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice hut

Rekommenderad av Mike, USA (USA tis 06 apr 2021)
“WE had a great stay. The two hosts were very welcoming and helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Syterstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Den gammla hundstugan i Syter var toppen att bo i. Stugvärden sa att den var byggd 1922 och det var fantastiskt. Johan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pga att min reskompis inte kunde vara ho...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 okt 2020)
“Pga att min reskompis inte kunde vara hos mig förrän 01.30 natten innan vi körde från mig, så var jag framme vid stugorna 23.30 ca, och fick leta stugvärdarna ett tag, samt knacka på, ursäkta deb sena ankomsten, det var ofrivilligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ammarnäs hemavan

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Kände inte till där bastumöjlghet fanns att det var nerstängt, kanske ingen omöjlighet att med få gäster ha kvar den servicen, liksom proviant enligt stugbeskrivningen ?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt bemötandr i Sytertugan.

Rekommenderad av Abisko -Hemavan, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Två äldre gentlemän tog emot mig och gjorde att jag kände mig välkommen. De var noga med att informera om vilka speciella regler som gäller i Corona-tider. På kvällen underhöll de med folkmusik på fiol för dem som ville. De var väldigt närvarande och omhändertagande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gemytlig stämning

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Trevligt bemötande av glada och positiva stugvärdar. Stugvärdar som kändes närvarande men absolut inte påträngande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert beläget och lugnt boende

Rekommenderad av Reindeer stream walker, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Syterstugan är en av de vackrast belägna boenden (i världen) jag någonsin bott på. Det var en fantastisk känsla att efter en dags vandring få snöra av sig kängorna och njuta av eftermiddagssolen på terassen utanför entrén. Mkt trevlig stugvärd och bra stämning i allrummet/köket. Toppen att sovrummen inte angränsade till köket vilket gav lugn och ro till sovande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker miljö men lite oengagerade stugvä...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vacker miljö men lite oengagerade stugvärdar. Gemensamhetsutrymmen ej väl städade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.