STF Syter Fjällstuga

Adress: 92066 Syter  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (50 av 51 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(50 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Värdskap

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Bra mottagande men lite bestämda och kändes lite obekvämt. Men tydliga instruktioner om stugan, städning mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Beläggning

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“För hög beläggning med olika sällskap i rummet med hänsyn till Corona. Dåligt mottagande efter en väldigt påfrestande och blöt dag. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga

Rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Skönt att komma hit efter en ganska krävande vandring genom Syterskalet med mycket snöpulsning och regn. Trevligt värdpar och trevlig stuga. Fantastisk vy över Syterfjällen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa sortens fjällstuga

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Fantastiskt vackert läge i riktig fjällmiljö. Funktionell och praktisk stuga. Trevliga värdar, rent, snyggt, välordnat och välskött på ett positivt vis. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Vi bodde två pers plus hund i det ena rummet i den gamla stugan, det var helt fantastiskt. Hade gärna stannat en extra dag om jag kunnat! Underbart läge och utsikt, trevlig stugvärd (Margareta)!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärdarna var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Syter "hundstuga"

Rekommenderad av Redrooster, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Har man hund får man bo i en separat stuga med eget kök vilket är helt OK. Men det som drar ner upplevelse rejält är att det var ostädat i stuga med mycket hundhår och smuts på golvet, när vi sopade blev det en stor hög..... Allmänt var upplevelse att det var lite smutsig och ostädat här och var på hela anläggningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Syterstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Kom först till viterskalsstugan där va dom trevliga å bjöd på saft! Mycket bra bemötande👍 Fortsatte sedan till syter kom fram lite väl sent klockan 22 på fredags kvällen. Blev bemött av en vresig dam som inte släppte in oss i stugan fick stå ute å frysa.Hon klaga att hon va trött å ville sova. Tillslut fick vi ta ett rum i hundstugan! Men vi tycker man ska få bättre bemötande när man än väljer att komma sent som tidigt. Brukar besöka stugorna vinter som sommar å bruka få väldigt bra bemötande så vart lite besviken denna gång😞”
Totalupplevelse 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärden Margareta var välkomnande och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Stugvärden Margareta var välkomnande och kunnig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk fjällmiljö

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Syterstugan ligger i fantastisk fjällmiljö med vackra vyer i alla vädersträck. Stugan är i gott skick och stugvärden var mycket trevlig och hjälpsam. ”Poolen” i forsen var underbar att bada i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.