STF Syter Fjällstuga

Adress: 92066 Syter  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (40 av 40 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(40 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Syter "hundstuga"

Rekommenderad av Redrooster, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Har man hund får man bo i en separat stuga med eget kök vilket är helt OK. Men det som drar ner upplevelse rejält är att det var ostädat i stuga med mycket hundhår och smuts på golvet, när vi sopade blev det en stor hög..... Allmänt var upplevelse att det var lite smutsig och ostädat här och var på hela anläggningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Syterstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Kom först till viterskalsstugan där va dom trevliga å bjöd på saft! Mycket bra bemötande👍 Fortsatte sedan till syter kom fram lite väl sent klockan 22 på fredags kvällen. Blev bemött av en vresig dam som inte släppte in oss i stugan fick stå ute å frysa.Hon klaga att hon va trött å ville sova. Tillslut fick vi ta ett rum i hundstugan! Men vi tycker man ska få bättre bemötande när man än väljer att komma sent som tidigt. Brukar besöka stugorna vinter som sommar å bruka få väldigt bra bemötande så vart lite besviken denna gång😞”
Totalupplevelse 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärden Margareta var välkomnande och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Stugvärden Margareta var välkomnande och kunnig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk fjällmiljö

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Syterstugan ligger i fantastisk fjällmiljö med vackra vyer i alla vädersträck. Stugan är i gott skick och stugvärden var mycket trevlig och hjälpsam. ”Poolen” i forsen var underbar att bada i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Syterskalet

Rekommenderad av Hersby, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Den bästa stugan mellan Ammarnäs och Hemavan. Stugvärmen Margareta helt suverän. Trevlig och organiserad, med goda råd om turer och annat. Läget är underbart med dånet av strömmande vatten intill.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärdar är guld värda!

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Stugvärdar är nog ett särskilt släkte eller så gör fjällmiljön människan grundad och vänlig. Positiv upplevelse att komma fram till stugan och bli mottagen med ett leende, saft och en plats på bänken utanför stugan tillsammans med de andra gästerna. Sol ute, sol inne, sol i sinne. :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärdarna har koll.

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige mån 25 mar 2019)
“Insåg att vår och alla andras turer är väl kända mellan stugvärdarna som kommunicerar varje morgon. Något som ger en extra trygghet när man befinner sig i fjällvärden. Trevliga är de också :-) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan varmt rekommenderas!

Rekommenderad av KÖ, Sverige (Sverige tor 07 mar 2019)
“Så fin stuga och mycket trevlig stugvärd med många bra tips. Tack!! :-D”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.