STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 162 av 164 rekommenderar (37 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(162 av 164rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Det boende som man kommer att komma ihåg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Ingen el o vatten gör stationen till en upplevelse ! Fantastiskt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsen behöver verkligen en upprustning. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 apr 2021)
“Gåsen behöver verkligen en upprustning. Sorgligt med allt som inte fungerar på detta fina ställe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bästa Fjällstugan

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Gåsen är en fantastisk fjällstuga med det vackra men utsatta läget och de härliga stugvärdarna. Synd att solcellsanläggningen ej fungerade, alltid skönt med lite belysning och att ladda mobilen på natten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stugvärd och exemplariskt smitts...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Trevlig stugvärd och exemplariskt smittskyddstänk! Vill ge en extra eloge till stugvärdsparet som slet som djur med att skotta skotta skotta undan vilket möjliggjorde att vi öht kunde ta oss ut ur stugan bara dörr drevat igen! Tycktes vara en omänskligt tuff uppgift dag efter dag i den svåra blåsten. Tycker det vore intressant om de fick skildra sin upplevelse i denna arkisk-liknande utsatta miljö i en Turist artikel!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt start på en fyradagars skidtur

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Trevlig stuga och värdar. Rent o snyggt. Vacker miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsenstugan

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“På Gåsen var de mycket informativa, gick rundor och spritade av bord, handtag, etc. Där var det excellent och trevligt mottagande. De meddelade dagen innan när de skulle komma på morgonen med väderprognosen, mycket bra, då var vi på plats och lyssnade, ingen behövde missa tillfället. De var informativa och bjöd in till att vi skulle hjälpa till med sysslor, Där var det var skoj att att hjälpa till, kändes som vi var en del i ett team. Fantastiska stugvärdar! Tydlig info att inga sällskap blandades i samma rum! Bra smittskyddsinfo. Duschmöjlighet finns inte på Gåsen, därför lite avdrag där i betyget.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjälltur mars 2021

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Kom sent (kl 19), åkte tidigt (08). Varit på Gåsen många år, inkl bott och varit insnöad 2 dar i den gamla stugan m ovanför nuvarande plats på slutet 70-tal. Gillar Gåsen skarpt, men hann tyvärr inte med någon topptur. Det var fullt i stugan vi bodde i och det kändes lite trångt i köket. Skulle gärna vilja att man hade fotogenlampor eller liknande i köket och ev. i rummen. Man blir lite bländad + dåligt ljus då alla springer korts och tvärs med sina pannlampor. Annars ok! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig fjällstuga i magisk natur

Rekommenderad av Anders@globalrunners, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Lilla personliga Gåsen, med milsvid utsikt mot Helags och Sylarnas toppar inbjuder till socialt prat mellan oss gäster. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällupplevelse

Rekommenderad av Victor från Spanien , Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Som alltid är det helt underbart att åka skidor från stuga till stuga och få belöningen när man kommer fram trött och nöjd. Motvind från Helags men lite nysnö. Dagen efter till Storulvån alldeles perfekt snö, soligt på morgonen och vinden hade möjnat. Fantastiskt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kall dusch annars toppen!

Rekommenderad av Vidstige, Sverige (Sverige sön 25 okt 2020)
“Gåsen är bäst! Fick bo i fjällstuga 65 trots att stugvärden var på väg att stänga den. Tack! Lite kall dusch! ;-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.