STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (186 av 189 rekommenderar) (37 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(186 av 189rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Väldigt enkla stugor, primitivt med dass...

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige lör 19 sep 2020)
“Väldigt enkla stugor, primitivt med dass och att hämta vatten i ån, men bekvämt ändå. Det var varmt och skönt i rummen. Värdarna var otroligt trevliga och jag kände mig väldigt välkommen. Jättefint läge uppe på fjället med fantastisk utsikt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alltid lika trevligt på Gåsen.

Rekommenderad av Micke , Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Alltid lika trevligt på Gåsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende högt på fjället

Rekommenderad av Ulrik, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bra boende med gasolvärme och viss tillgång till ström/belysning men solceller har sin begränsning så här års. Aktiv stugvärd med bra support för väder och vandring. Utomhusdusch nedanför stugorna och det mesta runt hörnet. Stugvärd och butik ca 100 m bort från huvudstugan. Givetvis lite steninga leder, främst mot Vålå och Stensdalen, och utsatt för väder och vind. Inget riktigt bad runt hörnet. Bra torkrum vilket räckte för vårt behov! Viss mobiltäckning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av JK, Sverige (Sverige fre 04 sep 2020)
“En riktig fjällstuga med hög mysfaktor och trevliga stugvärdar med tips och kunskap om området. Rent och helt. Köket fungerade som det skulle. Bra utedass där man kommer in under tak och skydd innan man går in på själva dasset - var uppskattat i blåsten och dåliga vädret. Torkrummet torkade bra. Rummet isolerade bra mot nattens nollgrader och det behövdes inte sättas på värme. Favoritstugan!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Själva fjällstugan var fantastisk, allti...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Själva fjällstugan var fantastisk, alltid kul att komma upp på kalfjället. Däremot var personalen väldigt nitisk och det kändes lite som man fick tassa fram för att inte göra fel. Hård på städning och "inte för mycket saft", i de andra stugorna var det lika städat och under kontroll men mycket mer avslappnad stämning.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstuga med unikt avlägset läge

Rekommenderad av Jeanette, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Ett boende med enkel standard med utedass och utedusch. Ändå väldigt välordnat och utedassen var fräscha. Var beredd på att vissa varor kan vara slut i butiken tex alla sötsaker! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Fick bra service och tolkningen av de två olika bokningar som gjordes blev helt rätt. Kanon!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk plats! Mycket trevliga stugvä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Fantastisk plats! Mycket trevliga stugvärdar. Lite tråkigt att sänglampor saknades så att man inte kunde läsa på kvällen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch och toalett på Sylarna

Rekommenderad av Annika , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Den dusch och toalett som jag använde på Sylarna var väldigt ofräscha, mögel i duschen och väldigt slitet. I övrigt har jag bara positiva ord om Sylarna, Gåsen och Stensdalen. Fantastiskt trevligt bemötande överallt och väldigt funktionella anläggningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mycket bra stuga. Härliga stugvärdar och jättebra utbud i ”affären” Går gärna dit igen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.