STF Viterskalet Fjällstuga

Adress: 92066 Viterskalet
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 94 av 99 rekommenderar (26 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(94 av 99rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Fantastiskt!

Rekommenderad av Tove och Emil, Sverige (Sverige fre 30 apr 2021)
“Vi blev mycket varmt välkomnade av stugparet Christer och Lena. Vi hade en mycket bra upplevelse i Viterskalet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga stugvärdar som var mån o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar som var mån om både gäster och stugan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stugvärdar och bra läge

Rekommenderad av Felix, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Bra läge att utgå ifrån för härliga toppturer i vindelfjällen. Stugvärdarna Krister och Lena var toppen. Saknade våffelstugan, men lite skönt att inte ha lika mycket folk på plats om dagarna när man bodde i stugan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Where are the waffles?

Rekommenderad av Mike, USA (USA tis 06 apr 2021)
“Had a great stay, nice hosts but miss the old waffle house! Please bring it back. Your reservation failed to forward our information to the host despite us making the reservation four weeks prior to our stay. The host was accomodating about that situation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bodde aldrig här, blev inblåst i syter e...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Bodde aldrig här, blev inblåst i syter ett dygn, två etapper sista dagen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bemötandet är a och o!

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Mycket trevligt välkomnande, man känner sig speciell när stugvärden kommer ut och möter med ett leende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig och duktig personal. Välskött!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevlig och duktig personal. Välskött!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättetrevliga stugvärdar

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Viterskalsstugan är väl som många andra stugor i fjällen, men det var skönt att kunna få duscha av sig. Men bäst av allt var de trevliga stugvärdarna. De hade bra tips för dagsturer och var glada och trevliga att ha att göra med.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välbesökt stuga med butik och bra tvättmöjligheter

Rekommenderad av Reindeer stream walker, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“En stor och välbesökt stuga belägen i en magiskt vacker dal. Ett stort plus till Viterstugans dusch/tvättrum. Även butiken uppskattades. Ett socialt boende. Bitvis trångt i köket på morgonen. Förstår dock inte syftet med personliga vattenhinkar pga Corona då alla besökare tar i samma dörrhandtag, skopor m.m.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt planerad stuga. Slammiga dörrar. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Dåligt planerad stuga. Slammiga dörrar. För stora sovrum. Mycket trevliga stugvärdar. Sociala och måna om att gästerna hade det bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.