STF Viterskalet Fjällstuga

Adress: 92066 Viterskalet  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (54 av 56 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(54 av 56rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Mycket bra upplevelse

Rekommenderad av sofia med familj , Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Mycket bra upplevelse med stugvärdar som gjorde sitt bästa för varje gäst! Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tänk till

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Ett tag sedan jag bodde på STF stuga. De är trevliga förutom utedassen. Vill man ha det obekvämt bor man i tält. Enkla förbättringar, urinseparera i utedassen så minskar lukten bedydligt. Lättare att kompostera. Att man ska stå och kissa ute runt stugknuten är inte så fräscht, trevligare med en urinoar inne i tvättrummet. Sommarsäsong kan man ordna en slang in med självtryck till stugan. från bäcken samt ett avlopp ut till "Slasken". Enkelt och förhöjer vistelsen, speciellt för det utländska gästerna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

var i aigert, serve och tärnasjö. ej vit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“var i aigert, serve och tärnasjö. ej viterskalet, var ju bara en teknikalitet vid stugköpen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Proffsigt bemötande av fantastisk stugvärd

Rekommenderad av Jenny och Cecilia, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Sent på kvällen kom vi till Viterskalet och möttes då av en vänlig och serviceinriktad stugvärd. Hon var verkligen rätt person på rätt plats! Med ett stort leende och två glas saft i nävarna gjorde hon livet gott att leva.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Viterskalet

Rekommenderad av Hersby, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Från Ammarnäs till Hemavan var Viterskalet det sämsta boendet. Dasset var så nära att det luktade kraftigt. Det fanns inga bänkar eller sittplatser mot väggen. De få som fanns var upptagna av personal och anhöriga till personal. Stugvärdar och anhöriga bodde i en egen byggnad och var mest sysselsatta med att umgås med varandra. Den bästa stugan mellan Ammarnäs och Hemavan var Syterstugan, där stugvärd Margareta ska ha all beröm.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällvärdarna Sylve och Birgitta är allt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fjällvärdarna Sylve och Birgitta är allt man kan önska sig av fjällvärdar!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Bedrövlig service fr stigvärdarna. De stängde dörren till butiken framför näsan på oss för att de skulle äta lunch.. tillsammans. Kanske läge att dela upp sig o luncha i omgångarnär det är kö utanför butiken o högsäsong. Rätt trist.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Syterskalsstugan en höjdare

Rekommenderad av Umefamilj, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Vi bodde två nätter i vardera V iterskalsstugan och Syterstugan. Bägge har flerbäddsrum, rejält utrustat kök, dass o tvätt o torkrum. Syterstugan är i en klass för sig - läget nära den forsande jokken, de fina husen och dasset är toppenklass! Vi hade dessutom turen att bli placerade i den lilla hundstugan med fyra bäddar o kök för oss själva, lyxklass! Stugvärdarna hjälper med goda råd och stämningen är på topp!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews