STF Fältjägaren Fjällstuga

Adress: 84097 Fältjägaren
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 93 av 97 rekommenderar (35 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(93 av 97rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Engagerad och trevlig stugvärd.

Rekommenderad av Pelle B, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Anette är en mycket bra stugvärd. En bra representant för STF. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kort natt med bra bemötande

Rekommenderad av Spiralblock, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Bokar sent och kommer från Helags till Fältjägaren 21:30 på kvällen. Jag har smärtor i ett ben och efter att ha varit i kontakt med stugvärden Anette så får jag några Ipren som räddar natten och en bit på väg mot Hamra dagen efter. Kort men trevligt samtal med henne (trött, blöt & hungrig). Trevligt sällskap med ett par fjällöpare som eldat på bra. Det mesta var torrt när jag gav mig av tidigt👍 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fältjägarn

Rekommenderad av Lasse 67, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Trevligt bemötande av stugvärden, rent o städad då vi kom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En underbar vistelse!

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Vi hade en fantastisk vistelse på Fältjägarstugan! Stugvärden Anette gav oss ett otroligt vänligt bemötande och gjorde vistelsen väldigt trevlig. Fint och städat. Vi kommer definitivt tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En blåsig dag på Fältjägaren

Rekommenderad av Helene och Maria, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Tack stugvärd Anette för din värme och omtanke om att alla gäster i stugan skulle ha det bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Supertrevliga stugvärden Anette tog emot oss. Guld värd! 😃👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kostnad för medlem

Ej rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Prisnivån alldeles för hög. Pris på 650kr i åttabäddsrum för medlem är alldeles för hög. Det var många medlemmar som var besvikna över prisnivån. Lunch kostade 150kr, bestod av soppa, inget kaffe ingick i priset. Mvh Bengt Wallgren”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fältjägaren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Pga dåligt väder och förskjuten plan för vandringen stannade vi endast för lunchuppehåll i Fältjägaren. Vi blev mottagna av en härlig stugvärd. Lunchen blev en paus med trevligt samtal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugboende!

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Fin, gammal stuga med bra utsikt åt alla håll! Lagom slitet som det ska vara i en fjällstuga. Trevligt att kunna elda i kamin. Trevlig och intresserad stugvärd! Bra att kunna prata med andra gäster. Tråkigt att STF drar ner på butiker i fjällvärlden. Det fungerar bra med sophanteringen. Det är inte jobbigt att ta med det lilla sopberg som blir! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som en gammaldags fjällstuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Fältjägarstugan är en favorit just på grund av sin äldre och enkla standard. När det är enkelheten jag förväntar och vill ha så blir det mest komiskt att recensera utedassen...😉 och städar gör vi ju själva...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.