STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 174 av 179 rekommenderar (46 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(174 av 179rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 49)

Stugan belägen på en underbar plats. Mkt...

Rekommenderad av Fjellis, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Stugan belägen på en underbar plats. Mkt välordnat och trivsamt i stugan . Trevligt värdpar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig stugvärd, ordningssam och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Mycket trevlig stugvärd, ordningssam och tillmötesgående. Väldigt bra med handtvätt i korridoren utanför köket. Saknade bastun.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk vistelse!

Rekommenderad av julle a , Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Jag och min vän bodde tre nätter i Lunndörrstugan och trivdes utmärkt! Vi kände oss väldigt välkomna av stugvärden och trivdes bra med att stanna flera dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värme och gemenskap

Rekommenderad av Klass-1, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Här är en riktigt välisolerad stuga med underbar bastu (tyvärr stängd pga pandemin) . En smart fläkt i matrummet spred värmen från kaminen till varje vrå. I sovrummen eldar man i egen kamin och får snabbt upp värmen. Dassen är bara ett stenkast bort, liksom vattenhämtningen i den lilla sjön som är så fin att bada i sommartid. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Populäraste stugan

Rekommenderad av karikatyr, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Det är lätt att ta sig dit så det är ofta många gäster. Stanna gärna 2-3 dagar och gör utflykter, tex till Lunndörren. Det är 11 km till vindskyddet. Tyvärr ingen bastu med isbad denna gång pga pandemin men det rekommenderas starkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt ute i väglöst land kan man få bo oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 mar 2021)
“Mitt ute i väglöst land kan man få bo och sova bra till liten kostnad och en fantastisk omgivning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert läge vid trädgränsen

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige mån 15 mar 2021)
“Mysig stuga precis där skogen slutar och kalfjället tar vid. Utsikt över flera fjälltoppar i omgivningarna. Lättsam och fin skidåkning från Vålådalen genom gammelskog, över myrar och med utblickar över fjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch och bastun ej igång pga Corona. Fa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Dusch och bastun ej igång pga Corona. Fattar men saknade den. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag älskar STF:s fjällstugor. Jag hoppas...

Rekommenderad av Ulfimora , Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Jag älskar STF:s fjällstugor. Jag hoppas innerligt att de aldrig någonsin privatiseras. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Viruset rår vi inte över. Synd att vi inte kunde använda den fina bastun med det fantastiska läget, men bra tvätt möjligheter ändå. Både i butik och kök var det bra ordnat med avstånd. Fick bra information av stugvärden om vad so gäller nu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.