STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 293 av 307 rekommenderar (86 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(293 av 307rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 86)

Magisk plats, men inte mysigaste stugan

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Lunndörrsstugan ligger, som så många fjällstugor, jättefint alldeles vid en liten tjärn och med den mäktiga Lunndörren, alldeles "om hörnet". Själva stugan hade en för mig ny planlösning, med en korridor och enskilda sovrum, istället för sovalkover i direkt anslutning till storstugan, som det brukar vara. För mig kändes detta lite tråkigare än den klassiska stugorna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint att stanna lite extra

Rekommenderad av Bettina, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Kände mig välkommen av värdparet och det finns goda möjligheter till fina dagsturer. Utan corona finns även en underbar bastu!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En stugvärd med extra allt!

Rekommenderad av Jaakr, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“En mycket trevlig och serviceminded stugvärd mötte oss. Lite utöver det vanliga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt mörkt och slitet i hundrummet. H...

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Väldigt mörkt och slitet i hundrummet. Hoppas det kan få lite uppfräschning så som resten av anläggningen fått.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Två saker som drog ned helheten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“1. Tyvärr var inte bastun igång vilket var trist eftersom vi sett fram mot det. Märkligt att den inte får användas. Har svårt att se att risken för smittspridning skulle vara större där än i stugans rum, kök eller andra faciliteter. God hygien borde istället uppmuntras. 2. Upplevde att det luktade illa från dassen. En odör som drog ned helhetsintrycket av en annars fantastiskt fin och vackert belägen stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga och hjälpsamma värdar som hade ...

Rekommenderad av Petra & Astrid, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Trevliga och hjälpsamma värdar som hade full koll på fullbokad stuga och sena gäster. Lite lyhört att bo granne med köket bara :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vålådalens Fjällstation

Rekommenderad av DaTin, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Medioker standard på rummet med tanke på priset jag betalade. Mycket bra frukost buffé. Helt okej middagsbuffé. Härligt med bastu och badtunna efter vandringen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin stuga med vackert läge

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige ons 01 sep 2021)
“Fin stuga med många stora rum och bra kök. Jättetrevligt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunndörren levererar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar som tog hand om sina boenden, ex direkt vid ankomst med traditionella saften, upplyste om restriktioner och vikten av desinficera ytor, höll igång stora vattenkitteln i köket åt alla!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hundrum

Ej rekommenderad av Surolle, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Har tidigare bott på fjällstationen vilket varit toppen. Mkt fräscht o fint. Bodde nu i hundrummet. Det är betydligt sämre skick samt konstigt sätt att placera hundägare o hundar. Man har ingen aning hur många hundar som kommer, vet inte hur många människor som ska bo i det lilla rummet. Med tanke på priset är det absolut inte värt priset. Eftersom man betalar lika mkt för hundrum samt rum på stationen. Hade jag veta detta hade jag hellre tagit med tält. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.