STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (27 av 28 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(27 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Underbart bad och trevlig stugvärd

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige tor 04 okt 2018)
“Jag fick sovplats i köket vilket gick alldeles utmärkt. Vår stugvärd Leif styrde upp det hela exemplariskt och höll överhuvudtaget bra ordning på alla gäster. Han var dessutom mycket sympatisk. Bastun var härligt - framförallt badet. Underbart att gå i vattnet på de fina stenarna i det klara vattnet med utsikt mot fjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ont om sängplatser

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Hej! Då jag och min kompis springer i fjällen så var vi först på plats i stugan. Då de sista som anlände för dagen kom till stugan, två föräldrar plus en treåring inte ville sova i köket (då det var fullt i stugan) så bad stugvärden oss att sova i butiken. Vi tackade ja för det är klart man ställer upp. När vi sedan sov super dåligt, man kan kunde inte ens lägga ut båda madrasserna då de låg omlott och man trots öronproppar inte kunde sova pga. alla vibrationer från folk som går på hälarna och är uppe och springer om nätterna och sedan fick gå och lägga oss senare än vad vi önskat och var tvungna att kliva upp tidigare än vi önskat pga. butikens öppettider så kändes det väldigt tråkigt att det blev som det blev. Speciellt när man vet att kommer man sist still stugan får man ta det som erbjuds, kanske inte helt rätt att de som kommer först ska flytta på sig utan att ens erbjudas kompensation eller ens ett tack efteråt? Det kändes som att ingen gjorde något för att försöka kompensera (vi hade varit glad över en chokladkaka eller vad som) utan att man nästan bara förväntas ställa upp kändes otacksamt, speciellt när vi betalade lika mycket som alla andra som sov i sängar och inte behövde styra om och anpassa sina lägg-och uppvakningstider. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lönndörren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Hej När jag var där så var det väldigt överbokat. Kanske inte något man kan göra något åt. Sedan kan man tycka att toaletten placering inte var optimal. Det var nära och bekvämt avstånd till förläggningen men det luktade väldigt illa i området där folk rör sig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det är så fint!

Rekommenderad av Mari, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Boende och faciliteter är enkla att betygsätta. Själv tycker jag att hela grejjen är så mycket finare än någon av dessa någonsin kan bli. Det är så fint att det finns stugor där alla som kommer dit bidrar. Att alla samsas om kastrullerna när otaliga grötportioner ska kokas samtidigt, att slaskhinkar bärs ut, att det är respektfullt tyst kvällstid, att det samsas om tofflor, bastas tillsammans, tipsas varandra och allt bara fungerar. Det är dels tack vare en god grundordning av STF skapad men till största dels tack vare alla gäster! Det är fint med den respektfulla gemenskapen! Tycker också att det är så roligt att se alla lösningar som vuxit fram genom åren! Den varma duschen, handfatet vid dassen osv!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket god service i Lunndörrstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Fick dessutom av stugvärden Olle Källström en sedan vinten kvarglömd stav för den vidare promenaden, då mitt ben börjat krångla.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiska stugvärdar

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Gererösa stugvärdarna Olle och Ammi välkomnade oss och såg till att vår vistelse blev fantastisk”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“Samma som ovan, mycket bra stugvärdar som gav det där lilla extra. Jag funderade lite på avstånd och två vägar med mot Vålådalen. Vips så hade stugvärden tagit reda på avståndet åt mig. Bra service och städat, de skurade tom sitsarna på toaletten då vi var där! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Större prisskillnad på medlemmar/icke medlemmar

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 29 mar 2018)
“Hemsidan är otydlig både vad gäller bokningsvillkor o priser. Vi tycker att det borde vara större prisskillnad mellan medlem/icke medlemmar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Visa att det är fullt på hemsidan om det är fullt!

Ej rekommenderad av Ann-Mari, Sverige (Sverige tor 21 sep 2017)
“Vi hade bokat rum i förväg. När vi kom fram till fjällstugan fick vi ingenstans att ens lägga våra saker utan blev hänvisade till att gå och basta. Efter bastun fick vi fortfarande inget besked om var vi skulle få plats, utan det vore bra om vi kunde laga middag först. Efter middagen i det överfulla "vänteköket" kom äntligen värdparet ut med besked om var de som inte hade någonstans att sova fick sova och vad som fanns att välja på. Då uppstod någon slags huggsexa om de få platser som kunde erbjudas. Jag och min kompis fick tillsammans en överbliven säng i ett 4-bäddsrum. Det här var den dyraste natten någonsin, för att dela på en överslaf i ett kokhett rum... Jag hade föredragit att de som bokat sängplatser på en viss fjällstuga fick sängplatser och sen att det visas på hemsidan som fullbokat (även om det självklart måste erbjudas tak till eventuella ytterligare gäster som dyker upp.)”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället