STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (111 av 114 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(111 av 114rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Fullsmockat

Rekommenderad av Lena , Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Lunndörren är ett väldigt trevligt ställe när det fungerar som det ska. Detta var den tredje natten jag sov där och då var vi över 60 personer som skulle sova över. Jag tror det finns plats för 26 personer. Det är ett omöjligt jobb för stugvärdarna att få det hela att fungera bra. Även om de allra flesta har en mycket bra inställning och gör det bästa av situationen så är det ingen som trivs med den trängseln. Det är ju inte därför man besöker fjällen, för att stå i kö till toan, stå i kö till att prata med en stressad stugvärd, stå i kö för att få en ståplats i bastun och så vidare. All heder till stugvärden Stina som verkligen gjorde sitt bästa. Det är dags att ni funderar ut någon form av bokningssystem!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överfullt

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Alla sängplatser var upptagna när vi kom fram ca kl. 15.00, kom från Vålåstugorna. Sedan "vällde" det in folk som då skulle få sova i köket inklusive oss. Jag och mitt resesällskap, min dotter, valde då att inte övernatta utan gå vidare till Vålådalen. Det blev därmed två sträckor samma dag dessutom hade vi betalat stugan i förväg så dem pengarna "försvann". Tydligen är det hårt tryck på helgerna under hösten detta i kombination med att intresset generellt har ökat för fjällvandring men då måste STF agera med att bygga ut antalet platser. Annars blir det "falsk varudeklaration" då ni uppmanar att betala boendet i förväg samtidigt som stugornas platsantal är underdimensionerade.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mysig stuga i vackert läge

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Trevlig, mysig stuga i enastående vackert läge vid liten sjö. Det är bara några steg från bastun till sjön!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunndörren - mycket trevligt men trångt, kan undvikas med bättre bokningssystem

Rekommenderad av Strul, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Något fyrkantiga stugvärdar och damen blev lätt stressad när det blev mycket människor. Den äldre herrn hade mer vana men behöver definitivt jobba på hur han bemöter framförallt det yngre gardet. Mycket bra initiativ med att ordna frukost till samtliga 61 pers (på endast 26 bäddar) för att underlätta på morgonen, mycket uppskattat. STF behöver uppdatera sitt bokningssystem omgående!!! Detta har påtalats i flera år. Vi har efterfrågat att man i förväg kan se online hur många bokningar stugor och stationer har för att undvika just det som hände i helgen när många valde att lägga om rutten pga lite snö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bastuupplevelse

Rekommenderad av Sofie , Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Underbar bastu ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunndörren, en pärla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Stugan ligger vackert belägen i något som kunde liknas vid olivlundar. Fina rum. Väldigt trevligt bemötande av värdparet och bastun var helt underbar. Väl värt att stanna en extra dag och bara mysa. Bettina”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Märkligt bemötande

Rekommenderad av 000, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Vistelsen i Lunndörrsstugan var superbra. Mycket folk men ingen fara med det då det var mkt bra stämning bland gästerna. Allt fungerade. Det jag tyckte var märkligt att stugvärdarna sa direkt vid incheckningen att vi ev kommer tvingas ligga 2 och 2 i sängarna eller "åker ut" natt 2 (vi sov 2 nätter i stugan) då vi redan varit där 1 natt. Jag förstår STFs regler men det var enligt mig väldigt opedagogiskt och inte så gästvänligt att säga detta direkt vid ankomst. Det skapade mkt oro hos några av mina vänner som är av den introverta typen. Det hade varit bättre att man istället fick ett välkomnande och sedan vid behov fick instruktioner om hur sovplatser skulle fördelas. Det var lite velande fram och tillbaka hos stugvärdarna med sovarrangemanget. De var annars väldigt vänliga och trevliga och lugna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dass

Rekommenderad av Gustaf, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Mycket bra boende och superbra värdar. Dock Mycket dålig lukt från dassen, speciellt när det är många gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Planering

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Det blir mer o mer folk i fjällen vilket är bra men det kräver lite planering om man inte vill trängas i köket och bastun. Det blir speciellt trångt när det kommer en skolklass eller andra stora sällskap. om jag har fattat det rätt så anmäler sig större sällskap i förväg. En enkel åtgärd är att informera tänkta besökarna är att informera så kan eventuellt lägga om turen. Ett bra sätt att informera är vi sociala medier, ex STF Fjällstugor Jämtland på Facebook. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra stugvärdar

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Fantastiska stugvärdar dom lugnt och tydligt löste en överfull stuga”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews