STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (236 av 244 rekommenderar) (73 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(236 av 244rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 73)

Dusch och bastun ej igång pga Corona. Fa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Dusch och bastun ej igång pga Corona. Fattar men saknade den. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag älskar STF:s fjällstugor. Jag hoppas...

Rekommenderad av Ulfimora , Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Jag älskar STF:s fjällstugor. Jag hoppas innerligt att de aldrig någonsin privatiseras. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Viruset rår vi inte över. Synd att vi inte kunde använda den fina bastun med det fantastiska läget, men bra tvätt möjligheter ändå. Både i butik och kök var det bra ordnat med avstånd. Fick bra information av stugvärden om vad so gäller nu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunndörrsstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Bra😀”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra stuga, problem med Coronasäkerheten

Ej rekommenderad av Thomas Johansson, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Stugan i sig är förstås fantastik på alla sätt. Dock upplevde vi att gästerna inte alls följde reglerna för ett Coronasäkert boende. Därmed svårt strax rekommendera för de som är mer utsatta för Corona än vad vi var ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tycker det blivit dyrt. Hoppas att summa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Tycker det blivit dyrt. Hoppas att summan sänks när Corona är över. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av Berndt och Margareta , Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Fantastiskt vacker plats för stugorna strategiskt placerade vid några tjärnar. Stugvärdarna var mycket tillmötesgående och positiva. De var mycket engagerade och gav fina tips om kvällsturer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Oklart att ha alla offentliga mötesplatser öppna i stugan men ha bastun avstängd

Rekommenderad av Bastare utan bastu, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Lite tråkigt ändå att bastun var avstängd. Jag menar ett sällskap i taget hade absolut funkat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Äkta fjällomhändertagande!

Rekommenderad av Katarina Ryckenberg , Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Så underbart! Åratal sedan jag upplevt äkta fjällkänsla med STF! Så där som det ska vara, som vi infödingar här uppe i fjällen alltid är mot varandra och som det var förr i STF. Guldklimpar till stugvärdar som har de rätta prioriteringarna samt erfarenheter och kunskaper. Värme och glädje ända ut i tår och toppar som kommer bestå lång tid! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn i Vålådalsfjällen

Rekommenderad av UrbanS, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“+ lagom stort boende + mysigt kök att sitta koppla av i + nära ned till vattenhämtning + väldigt härlig bastu (när den inte är avstängd pga corona) + lagom mycket gäster + en lugnare miljö än huvudstråket vid Storulvån-Sylarna - köket i hundrummet är väldigt litet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.