STF Lunndörren Fjällstuga

Adress: 83015 Lunndörren  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (50 av 51 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(50 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Vi är jättenöjda!

Rekommenderad av Leena-Maija Nee, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi är jättenöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunndörren

Rekommenderad av Fam Borg, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Leif är en härlig, serviceinriktad stugvärd med ett varmt välkomnande och ett stort hjärta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stjärna

Rekommenderad av Thorstis, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Grymt mysigt. Bra uppstyrt och fantastisk bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Vi fick ett jättefint bemötande när vi till slut kom fram till Lunndörren.stugvärden tillsammans med sitt barnbar gav oss ypperlig service. Tack! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunndörren blev en favorit!

Rekommenderad av Maria A, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“4-5 april. Vackert läge på gränsen till fjället, med trevligt värdpar och fantastisk bastu med isvaksbad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunndörren har allt som oftast fler gäst...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Lunndörren har allt som oftast fler gäster än sängplatser. Vi får ligga skavfötters, i bastun, i köket osv vilket inte blir så trevligt. Det blir väldigt trångt överallt, inte minst i köket där merparten av gästerna vill äta middag och frukost ungefär samtidigt. Det blir kö till att använda kastrullerna, kö till att laga mat, kö till att diska och inte minst kö till att få en sittplats. Eftersom det är trångt överallt blir det svårt att hitta plats att sitta, samtala, spela kort osv. Det blir också alltid livliga diskussioner från de som har betalt på nätet då de tror att de har bokat en bädd i en säng men de kan lika gärna få sova i köket. Lika är det i Stendalen som också ligger på lagom avstånd från Vålådalen. Vi pratar helger på vårvintern, sommarmånaderna samt helger på hösten. Begränsa antalet gäster eller bygg gärna ett hus till på dessa två underbara platser. Härlig bastu med isvak. Stugvärdarna var ok men tyvärr inte mer. Inte helt inlyssnande/inkännande för olika gästers olika behov vid ankomst. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende med bastu

Rekommenderad av Jerker, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Fint boende som förgyllde extra med bastu och isvak!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbart bad och trevlig stugvärd

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige tor 04 okt 2018)
“Jag fick sovplats i köket vilket gick alldeles utmärkt. Vår stugvärd Leif styrde upp det hela exemplariskt och höll överhuvudtaget bra ordning på alla gäster. Han var dessutom mycket sympatisk. Bastun var härligt - framförallt badet. Underbart att gå i vattnet på de fina stenarna i det klara vattnet med utsikt mot fjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ont om sängplatser

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Hej! Då jag och min kompis springer i fjällen så var vi först på plats i stugan. Då de sista som anlände för dagen kom till stugan, två föräldrar plus en treåring inte ville sova i köket (då det var fullt i stugan) så bad stugvärden oss att sova i butiken. Vi tackade ja för det är klart man ställer upp. När vi sedan sov super dåligt, man kan kunde inte ens lägga ut båda madrasserna då de låg omlott och man trots öronproppar inte kunde sova pga. alla vibrationer från folk som går på hälarna och är uppe och springer om nätterna och sedan fick gå och lägga oss senare än vad vi önskat och var tvungna att kliva upp tidigare än vi önskat pga. butikens öppettider så kändes det väldigt tråkigt att det blev som det blev. Speciellt när man vet att kommer man sist still stugan får man ta det som erbjuds, kanske inte helt rätt att de som kommer först ska flytta på sig utan att ens erbjudas kompensation eller ens ett tack efteråt? Det kändes som att ingen gjorde något för att försöka kompensera (vi hade varit glad över en chokladkaka eller vad som) utan att man nästan bara förväntas ställa upp kändes otacksamt, speciellt när vi betalade lika mycket som alla andra som sov i sängar och inte behövde styra om och anpassa sina lägg-och uppvakningstider. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lönndörren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Hej När jag var där så var det väldigt överbokat. Kanske inte något man kan göra något åt. Sedan kan man tycka att toaletten placering inte var optimal. Det var nära och bekvämt avstånd till förläggningen men det luktade väldigt illa i området där folk rör sig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället