STF Storrödtjärn Fjällstuga

Adress: 79091 Storrödtjärn
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 68 av 69 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(68 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Mycket kunnig och trevlig stugvärd. Vädr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Mycket kunnig och trevlig stugvärd. Vädret var uruselt, kyla, regn och stark blåst.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Så himla vackert men dyrt

Rekommenderad av Nöjd men , Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Stuga i vacker miljö men jämfört med privata alternativ så blir det oerhört dyrt. Två stugplatser blev 900kr och vi bodde andra nätter i privata stugor för 350-450kr. Alltså dubbla priset eller mer hos STF. Jag förstår om ni är ensamma mitt uppe på fjället och tar ut höga avgifter för servicen att upprätthålla boende mitt i naturen. Men där det är närmare till civilisation och ni har konkurrens så är era priser så pass mycket högre att ni står chanslösa i mina ögon. Vi väljer STF endast där det inte finns några andra alternativ. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevlig stugvärd. Vi hade ett tre...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Mycket trevlig stugvärd. Vi hade ett trevligt samtal om vandring, resor och annat viktigt i livet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saft

Rekommenderad av TE, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“En tuff vandring från Fosksjön. Hittills har vi alltid blivit bjudna på saft vid ankomst till stugorna, men inte här. Det är såååå trevligt och välbehövligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart läge uppe på kalfjället!

Rekommenderad av Anders K, Sverige (Sverige ons 14 apr 2021)
“Underbart läge på Kalfjället. Unik soluppgång. Vacker solnedgång ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Har bott i 2 nätter i Rogenstugan och 3 nätter i Storrödtjärn och haft det superbra. Toppentrevliga och hjälpsamma stugvärdar som gör allt för att man ska trivas. Att det finns stugor i väglöst land som är tillgängliga för allmänheten är en fantastisk skatt att värna. Gränslandet är ett fantastiskt område med lite människor och mycket natur och bara helt underbart. Här kan man få se hur naturen kan se ut utanför skogsbolagens härjande. Lågfjäll och skog i härlig kombination. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice first experience

Rekommenderad av Bruno, Frankrike (Frankrike sön 04 apr 2021)
“My first winter experience with STF. The hosts, Elin on the first leg and Charlotte on the way back were really welcoming and I think it is much better to have women do this job than men........sorry guys and I am one of yours too. The but is well equipped, I particularly like the Viking stove......extremely efficient. The hut is comfortable and homy in a very nice area. People staying there were very nice, Swedishly discreet and friendly.....which suited me plenty.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mitt på fjället!

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige sön 21 mar 2021)
“En toppen stuga. Verkligen på toppen, bra utsikt ;-) Tråkigt att butiken är under avveckling. Därav ett begränsat sortiment. Det blev Bullens korv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Grövelsjön v33 Ris och Ros

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Vår vistelse var 6nätter. Betalde ca 23 000 för 2vxn o 2 barn. Dunderväder hela veckan! Inger i receptionen bra service och lösningar på vårt krångel, en till där och en bort där mm! Generellt bra service o trvlig reception. Superdåligt upplägg med lunchpaket - samma som frukosten i 6dagar = inte kul. Förut har ni haft kycklinglår eller köttbullar eller något annat förstärkning. Måste förbättras - dåligt prisvärt! Oxå dåligt upplägg för barnmaten - med rullande 3dagarsmeny. Bra rätter men inte Pannkaka på söndagen igen efter 6dagar i lunchpaket... Stannar man mer än 3 dagar måste det vara fler rätter och mer varierat. Bra service med barnvänliga grönsaker, som vi kunde beställa vid bordet. Salladen på middagarna/kvällen var andefattig och fantasilös. Finns otroligt goda fantasirika sallader till schyssta kostnader. Tyvärr andades mycket Kostnadsbesparingar - Ta dyrt betalt och snåla in på leveransen - Inte prisvärt längre/ vi har varit just på Gsjön 3-4år tidigare nu märkbart sämre prisvärdhet. Boendestandarden vet vi ju vad vi köper - hotellpriser men våningssängar = ok förväntning/leverans. Maten har tidigare varit upplyftet lite högre än förväntning - Nu inte prisvärt. Bastun stängd pga corona var inte kul - om öppet så får man själv avgöra/riskbedöma. Massör endast på plats varannan vecka, givetvis inte vår vecka. Antingen har ni massage eller inte - att läsa er marknadsföring Vi erbjuder ........ men bara varannan vecka är ju inte bra/tydligt. Vill ni tjäna mer pengar så lär ni servisen att ta upp dryckesbeställningen fortare/direkt när man satt sig till middagen, nu dröjde det både för länge för gäst och för er plånbok. Schysst man kunde få dricka sin öl/vin på verandan och i spelrummen nere - inte alla som tillåter det utanför sitt tillstånd/inne. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Stugvärd

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Stugvärden va super trevlig och gjorde vistelsen till den fullträff det va!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.