STF Skedbro Fjällstuga

Adress: 84094 Skedbro
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 49 av 50 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(49 av 50rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Skedbrostugan - en pärla i stenrike

Rekommenderad av Joakim & Eva, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Fin vandring i skog eller delvis över trädfritt fjäll (Handskinnvålen) om man väljer den vägen från Käringsjövallen. Närhet till det fina lättbestigna Skedbrofjället som är en del av "Funäsfjällens 60 toppar över 1000m". Fint belägen stuga i klassisk stil som lockar fram den svenska fjällsjälen. Att av stugvärden bli bjuden på lite nyrökt abborre från en närbelägen sjö vart i sig ett fint minne. En bra tvådagars rundtur om man väljer den södra lite längre vägen tillbaka till Käringsjövallen. Vandringen kring stugan är stenig och därmed rätt krävande - särskilt stigen mot Norge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan ligger vackert till och har sköna...

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Stugan ligger vackert till och har sköna sängar, men STF:s fjällstugor har blivit alldeles för dyra. Stigen mellan Skedbro-Rogen är bitvis riktig dålig skyltad närmast Skedbro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ett fantastiskt omtänksamt värdpar! Hörd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Ett fantastiskt omtänksamt värdpar! Hörde av sig och kollade att vi kommit fram till nästa destination eftersom vädret var så besvärligt. Toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Första natten i fjällstuga för oss! Väld...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Första natten i fjällstuga för oss! Väldigt mysigt och fantastiskt läge! Trevlig och bra stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superlyxigt avslut på vandringen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Så fint ställe att avsluta vår 4 dagars vandring på. Det enda som var lite snopet var att det låg lite långt borta från där leden slutar, men inget som inte löste sig enkelt med lite skjuts. SÅ vackert beläget och otroligt vänligt bemötande! Tack för en supermysig vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oklar sophandtering er et problem

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark lör 24 jul 2021)
“I stugan er der skilte om, at man skal tage alt affald udover torkpapper og madaffald med, og den besked fik vi også i en anden hytte. Men et hollandsk selskab insisterede på at efterlade plast og emballage som brændbart. Da vi påtalte det forklarede stugværten, at det kunne hun ikke gøre noget ved. Det forekommer forkert, at der er forskellige regler i forskellige stugor, og at reglerne ikke bliver håndhævet. Og der er miljømæssigt meget forkert, at afbrænde mjukplast i stugan. Det udskiller dioxin og andre giftstoffer. Stugan var heller ikke så ren som andre stugor, vi har været I, og rengøringen blev ikke beskrevet så tydeligt som andre steder.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pga väderförhållanden kom jag aldrig til...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Pga väderförhållanden kom jag aldrig till Skedbro. Jag hade önskat att det var lättare att boka om boendet. Nu blev jag tvungen att boka ytterligare ett boende, i Rogen också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Unika stugor och miljöer

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 27 apr 2021)
“Älskar dessa fjällstugor för deras unika miljöer och charm. Alltid fantastiska möten med andra likasinnade och välvilliga friluftsmänniska såväl gäster som stugvärdar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En oas mitt i snön!

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige sön 21 mar 2021)
“Klassiskt fjällstuga. Tråkigt att butiken är under avveckling. Därav ett begränsat sortiment. Det blev köttbullar istället för gulaschsoppa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dålig koll på toaletterna där papper och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Dålig koll på toaletterna där papper och vatten saknades för att tvätta händerna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.