STF Vålåstugan Fjällstuga

Adress: 83015 Vålåvalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (106 av 108 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(106 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Upplevelsen

Rekommenderad av Jan-Allan, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Bra upplevelse i fjällen ,Men önskar bättre underhåll på lederna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vålåstugan var väldigt trevlig, men mind...

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vålåstugan var väldigt trevlig, men mindre mysig än de mindre stugorna ute på fjället. Men trevlig stugvärd och bra stämning. Mycket mygg som gjorde det lite mindre trevligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ligger väldigt fint till! Så vacker natu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Ligger väldigt fint till! Så vacker natur och utsikt! Enda minuset var att vi var många där och stod på kö för att laga frukost på morgonen. Det tog lång tid att koka vatten på grund av att det var lite krut i gasolplattorna. I övrigt väldigt mysig miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vålåstugan under coronapandemi

Rekommenderad av Mirjam, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Det är ju alltid trevligt att besöka och bo på en fjällstuga. Jättetrevlig stugvärd, underbar miljö och otrolig kvalitet på byggnaden i den utsatta miljön. Men jag är mycket besviken på STFs hantering och de rutinförändringar som krävs under en pandemi. Det låter bra på pappret men inga rutiner följdes uppe på stugan. Jag förstår att det är svårt att neka frusna vandrare tak över huvudet, men om man nu har marknadsfört att sällskap ska hållas slutna på sitt rum, då tycker jag obokade frusna vandrare skulle ha ett eget bokat rum, alternativt sova i köket. Kanske skulle man även ha förordat matlagning på rummet? Överlag hölls inga hygienrutiner. Den allmänna känslan var även att allt för många människor vistades och var bokade i stugan. Det hade kunnat förhindras. Om jag inte redan vetat att jag haft COVID-19 hade jag varit väldigt orolig för att bli smittad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Information om broar

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Stugvärden gav väldigt värdefull information om raserad bro på leden mot Helags och sammanförde mig med vandrare som just passerat detta vad. En stor eloge till denna fantastiska stugvärd. Generellt sett så borde dock information om saknade broar framgå redan vid bokning i aktuella områden så att det inte blir en överraskning på fjället. Vid högt vattenstånd och ovana vandrare så är det ju risk för liv och lem. Jag förmodar att STF anser att ansvaret för att förmedla information om broar ligger på länsstyrelsen. Men det borde vara i ert intresse att reducera onödiga risker för medlemmar/gäster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ork och kraft får man bidra själv med me...

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Ork och kraft får man bidra själv med men energi och värme får man från era stugvärdar. Tack för det Stensdalen, Gåsen och Vålåstugan”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vålåstugorna ligger fantastiskt fint med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vålåstugorna ligger fantastiskt fint med utsikt över de närliggande Härjångsfjällen. Trevlig stugvärd med stor kunskap om Jämtlandsfjällen. Sturebadets kyliga vatten svalkar gott i sommarvärmen. Rekommenderas starkt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klassisk fjällstuga!

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Allt du behöver finns! Sturebadet t ex! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt mycket bra men varför finns inte my...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Allt mycket bra men varför finns inte myggfönster grymt varmt när vi gick och man kunde inte öppna fönstret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga och proffsiga stugvärdar

Rekommenderad av Jocke Halvarsson, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Mycket trevliga och proffsiga stugvärdar som både var välkomnande och duktiga på att informera om hur allt fungerar på en fjällstation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.