STF Vålåstugan Fjällstuga

Adress: 83015 Vålåvalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (196 av 200 rekommenderar) (43 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(196 av 200rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 43)

Bodde bara vi 2 i "65:an", som jag tycke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Bodde bara vi 2 i "65:an", som jag tycker är som en fjällstuga ska vara.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Så vackert läge

Rekommenderad av Bea, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Så fin stuga, med otroligt vackert läge. Badet nere vid forsen var fint och välordnat men kallt. Härlig terass mot solnedgången bakom bergen. Rent och fräscht. Sköna sängar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch saknas. Sturebadet var inte lockan...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Dusch saknas. Sturebadet var inte lockande när vi kom fram. Fungerade bra att tvätta av sig på rummet i tvättbaljan med uppvärmt vatten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt boende i Vålåstugan

Rekommenderad av Ulrik, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Stugvärden Mats mottog med värme, lugn och ordning. Bor själv i huvudstugan med trevlig närvaro och service! Relativt stort flöde av vandrare för årstiden (September) varav några för dagen och några över natten. Samlat boende/faciliteter med undantag för bad som är några hundra meter ned i en jokk med baddjup ”Sturebadet”. Lite utsatt och kylslaget så här års men bra bad! Stugan saknar i princip helt ström och mobiltäckning, skönt enligt mig😉, och har vedkamin för uppvärmning av rummen. Torkrummet höll normal rumstemperatur och vi hade svårt att torka skor och handskar där. Just nu började veden sina i förrådet så lite begränsade möjligheter för värme nu tills stugan stänger. -Kanske någon dagsvandrare som kan bära upp en säck eller två😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende precis som en fjällstuga s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Enkelt boende precis som en fjällstuga ska vara. Underbart med terass och Sturebadet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar stugvärd och välkomnande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Underbar stugvärd och välkomnande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla med leder till 5 st olika fjällstugor på en dagsmarsch bort

Rekommenderad av UrbanS, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“+ superbt läge + fantastisk gamla stugan Abrahamssonstugan 65:an + leder till 5 st olika fjällstugor på en dagsmarsch bort + proviantförsäljning i den lilla garderobsbutiken - ingen bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Långt att gå för att hämta vatten i vålå...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Långt att gå för att hämta vatten i vålåstugan. Dåligt att bastuna var stängda, hade gått att lösa med tidsbokning. Mycket dåligt att fullt sänglinne krävdes, reselakan bör räcka även under covidperiod. Bra standard på rummen, bra med el i stugorna. Trevlig stugvärd i gåsen v 35! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tryggt och bra med fördelade rum till sä...

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Tryggt och bra med fördelade rum till sällskapen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Staying over at stuga as single traveler during covid-19 epidemy not recommended

Rekommenderad av Vk, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“I think using a stuga for overnight stay as single traveler is undoable. One has to be social, so give tables to the bigger groups, keeping distance or amount of pple per m2 was not feasible so isolated myself then in the room. I think one should either offer discount to a single traveler, since they can for sure not use kitchen as much as group travelers, or explicitly say that staying over at a stuga as single traveler is not recommended, so we know not to book it. I had to skip lunndörr stuga which I booked for the next day, because of this..loosing an extra 450sek there:) No complaints, because covid-19 is an exterior global challenge, but since this will last for a while, it would be great to think of the single traveler specifically either by giving a discount because shared spaces cannot be shared evenly, or explicitly disrecommending using stugor. Im sure , however, I would have loved this stay if there was no pandemic, and you could actually join groups and be socially close. The atmosphere was great, and the stugvård very nice and welcoming. Facilities were good, clear, and wel thought. More spots for washing hands with soap would be appreciated-- I did not find any near the toilets?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.