STF Vålåstugan Fjällstuga

Adress: 83015 Vålåvalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (85 av 85 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(85 av 85rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Vackert och mysigt men saknar bastu

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Jättetrevlig stuga men efter en kall och blöt dag saknade jag bastu. :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

det omtänksamma värdskapet personifierat

Rekommenderad av Sofie , Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Tommy ! Vi mottogs med värme och artighet. När efterlängtat kaffe var slut i butiken fick jag istället kaffe av honom och jag fick även låna hans egen kaffebryggare. Lite guldkant i fjällen. Men han visade framförallt en sådan generositet som smittar medmänniskor. När värden uppfattade att min kompis skadat foten erbjöd han sig att Linda den. Han tände en kamin åt oss så kompisen kunde vila snabbt i ett separat rum. Sedan höll han löpande kontakt med oss och stämde av läget och våra reservplanen för färden vidare under em och kvällen. Han lånade ut satellittelefonen så vi kunde meddela oss med sjukvård,fjällräddninh och meddela försening för mötet dagen efter. På kvällen kom han med uppmuntrande godsaker. På morgonen hittade hav en överbliven stövel som gav foten stöd. Och han letade rätt på två överblivna stavar som vi fick med som balansstöd. Vi kommer alltid minnas det sätt Tommy hjälpte oss på. Han tog inte över,han trängde sig inte på, han erbjöd sin hjälp med en väldigt ovanlig lyhördhet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klädhängare mm

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Stugorna behöver i rummen förses med fler klädhängare och avlastningsytor”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde inte i vålåstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Bodde inte i vålåstugan”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

fantastiskt värdpar

Rekommenderad av Anna o Juan, Spanien (Spanien mån 02 sep 2019)
“En stor eloge till Liselotte och Bosse Deras bemötande gjorde stugvistelsen till den bästa under vår vandring. Hoppas få möta dem även vid ett annat tillfälle”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hundrum.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Hej, eftersom det är ökat tryck att medföra hundar vid vandring så tycker jag att ni skall använda fler rum för hundar. Ta hela gamla huset (en del hundrum idag) till hundrum. Dom som är allergiska kan ändå inte vara i huset och dom som inte är det kan ju bo där ändå. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Återbud

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Vi besökte ej Vålåstugan, vi visste inte om att bron (leden mellan vålåstugan och Helags) var trasig när vi bokade. Den informationen tycker jag borde ha givits mig när jag bokade (eftersom jag bokade Helags/Gåsen/Vålåstugan är ju sannolikheteten stor att jag berörs av detta)”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga med utsikt

Rekommenderad av annica lindstrom, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Äntligen kom vi då fram till Vålåstugan, sista biten kändes lång. Två renar mötte oss framför stugan och så även stugvärden.Stugan gav ett fräscht intryck och det var rymligt. Det jag kan tänka att man saknar en lite ruggig dag är bastu, det skulle finnas på alla fjällstugor. Vi tog oss emellertid ett dopp i Sturebadet, temperaturen tillät det, ljuvligt. Det var lite lång dit men det var det värt! Vattnet till stugan fick hämtas en bit bort, kan tänkas vara lite bökigt om vädret är sämre. Mobiltäckning saknades i stugan. Vi blev rekommenderade att kliva upp närmsta berg ca 800 m bort. Det lyckades inte så bra. Sammanfattningsvis trivdes vi med boendet och vi människorna vi mötte var trevliga och hjälpsamma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gulligaste stugvärdarna! Badet vid stuga...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Gulligaste stugvärdarna! Badet vid stugan var dessutom magiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig stugvärd, rent, fräsht.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Mycket trevlig stugvärd, rent, fräsht. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.