STF Rogen Fjällstuga

Adress: 84094 Rogen
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 98 av 98 rekommenderar (26 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(98 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Stugan ligger vackert vid vattnet och ha...

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Stugan ligger vackert vid vattnet och har sköna sängar, men STF:s fjällstugor har blivit alldeles för dyra. Dåligt att det inte framgick på hemsidan att bastun var stängd pga pandemin.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bastu

Rekommenderad av Sauna-Sune, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Jag ser inte logiken i att ha bastun stängd pga Covid samtidigt som gästerna inkvarteras 8 stycken i delat boende på liten yta..! Bastubad i slutet sällskap med tidsbokning är ju också fullt möjligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge

Rekommenderad av Helene och Maria, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“En ombonad stuga med fantastiskt läge med välkomnande och trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jessica saved our canoeing trip

Rekommenderad av Chicot17, Nederländerna (Nederländerna sön 05 sep 2021)
“We went to Rogen in August 2021. Upon arrival the weather turned cold and windy. After some days we traveled to the Rogen Stugen, completely unfamiliar to the concept. The final 800m we had to carry the canoe to the stugan and we were very tired. The host Jessica was very kind when we arrived. She explained everything to us, gave us saft and lighted the fire for us. The hut itself was very comfortable, windproof, warm and on a beautiful location. We stayed for 2 nights and had a lovely stay. Thanks to the super kind host for "saving" our Rogen Canoe trip. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra stugvärdar

Rekommenderad av Carl Alexander Lindman, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Per-Allan och Ulla Norman var stugvärdar och gav klara informationer om hur stugan ska skötas etc, dessutom gav de bra information om stugvärdskapet i sig, på många frågor från min sida. Entusiasmerar att själv bli stugvärd. Ordnade retoraktivt tygmärket "Skedbro" och hittade min tappade handduk som jag återfår senare i höst i Örebro. Det personliga mötet är viktigt för upplevelsen och stugvärdsparet gjorde Skedbro till ett positivt minne.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa bastun

Rekommenderad av ToRlju277 , Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“En stor, fin, rymlig bastu m nära anslutning till sjön, 10-15 m. Det klaraste vatten jag sett vid ngn av STFs stugor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk stugvärd med familj!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Vill skänka ett gott ord till stugvärden i Rogen fjällstuga under veckorna 32-33 Jessica Palm med familj. Ett sånt otroligt trevligt och proffessionellt bemötande och vi blev allihopa sugna på att utbilda oss till fjällvärdar efter att ha fått ett så gott intryck. Hon var kunnig gällande området, tydlig, trevlig och vi fick en så bra vistelse, mycket på grund av henne och hennes familj som fick oss att känna oss så välkomna. Kramar och varma hälsningar till dig Jessica (om du får läsa det här) från löpargänget med vattenmelonen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättemysigt! Trevlig o hjälpsam stugvärd...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Jättemysigt! Trevlig o hjälpsam stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rogenstugan

Rekommenderad av Simone, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Vi bodde två nätter i Rogenstugan och är väldigt nöjda med allt. Bra bemötande av stugvärden och bra sortiment i butik. En otroligt fin plats att landa på efter tre dagars vandring från Grövelsjön. Dit kommer vi att återvända!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu var ikke åben

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark lör 24 jul 2021)
“Bastun var ikke åben pga Corona, det er sikkert ok, men det havde være smart at skrive på hjemmesiden, så man vidste det på forhånd. Vi havde ikke været i bad, da vi regnede med at gå i bastu her.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.