STF Rogen Fjällstuga

Adress: 84094 Rogen
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 53 av 53 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(53 av 53rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Oanmäld ankomst

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Jag kom till Rogenstugan helt oanmäld och hade alltså inget boende bokat. Jag hade som sällskap med mig mina två jämthundar, hade turen att få plats för och mina hundar. Mottagandet var exemplariskt ,varmt och välkomnande av stugvärdinnan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert belägen fjällstuga

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Blev väldigt väl mottagen av stugvärmen Ingrid. Fick hela hundbenen för mig själv och kunde njuta solnedgång och soluppgång.Mysigt med braskamin.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket duktig och kundorienterad stugvärd!

Rekommenderad av Anders K, Sverige (Sverige fre 09 apr 2021)
“Underbart bemötande vid ankomst och under hela vistelsen! Ett föredöme för STF. Särkilt lite extra som hembakat och trevliga samtal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Amazing setting

Rekommenderad av Bruno, Frankrike (Frankrike sön 04 apr 2021)
“I was originally booked for 2 nights but stunned by the beauty of the area, I had to stay one more night. By far one of the most beautiful area I have seen on my skiing hikes. The host, Inger, was incredibly welcoming and helpful taking great pleasure at her job. I discovered after all these years, there is a waffle day in Sweden......and waffles I got :))”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En riktig kanonupplevelse

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Kanonläge, lagom långt ut på fjället ca 10 km vintertid, själavård de Luxe att spendera några dgr där, långt ifrån stress o elände, jättefin service med ett bra sortiment med varor att handla, Kan verkligen rekommenderas👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vi kommer igen

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige sön 21 mar 2021)
“Suveränt boende. Otroligt trevlig värd. Men dålig fiskelycka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värsta bästa läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 mar 2021)
“Värsta bästa läget”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det stod i bokningen att det ingår bastu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Det stod i bokningen att det ingår bastu i boendet. Jag vet att pga av pandemin är den stängd men det kan inte vara så svårt att ta bort det från bokningsinformation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk stuga med hemsk stugvärd

Rekommenderad av Chockad vandrare, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Stugan ligger fantastiskt vid Rogensjöns vackra småstensstränder. Upplevelsen förtogs dock av en otroligt otrevlig och omötestillgående stugvärd. Något mycket ovanligt i en STF-stuga, har inte varit med om något liknande under 15 år av vandring i de svenska fjällen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hygien

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Sanitära Delen inte bra, toaletten stank mer än den behöver göra. Se gärna på principen Lasedasset som Skärgårdsstiftelsen installerat på många ställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core17, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.