STF Rogen Fjällstuga

Adress: 84094 Rogen  visa karta
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (55 av 55 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(55 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Det stod i bokningen att det ingår bastu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Det stod i bokningen att det ingår bastu i boendet. Jag vet att pga av pandemin är den stängd men det kan inte vara så svårt att ta bort det från bokningsinformation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk stuga med hemsk stugvärd

Rekommenderad av Chockad vandrare, Sverige (Sverige tis 15 sep 2020)
“Stugan ligger fantastiskt vid Rogensjöns vackra småstensstränder. Upplevelsen förtogs dock av en otroligt otrevlig och omötestillgående stugvärd. Något mycket ovanligt i en STF-stuga, har inte varit med om något liknande under 15 år av vandring i de svenska fjällen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hygien

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Sanitära Delen inte bra, toaletten stank mer än den behöver göra. Se gärna på principen Lasedasset som Skärgårdsstiftelsen installerat på många ställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rogensjöstugan - En pärla som ligger nära!

Rekommenderad av Lena HW, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“En mycket trevlig fjällstuga i vacker omgivning!! Låglandsfjäll men icke desto mindre vackra. Väldigt fin sjö och fint sjösystem även som går att paddla i (kanoter går att hyra). Anfarten till stugan är 5km promenad, och det är möjligt att gå en lite enklare väg (fyrhjulingsspår) som går i princip parallellt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Strandnära

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fantastiskt läge på Rogenstugan, strandnära. Möjlighet till att paddla kanot med flera fina stränder vid Rogen. Härliga bad!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hur var det med Covid-19 reglerna...

Rekommenderad av Rogen runt, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Trevlig stuga med mycket fint läge vid sjön Rogen. Dock kan man fundera på STF's upplägg med hur man arrangerar boendet nu under rådande Corona pandemi. Stugorna var helt fullbokade, man fick dela sovdel med ett antal helt främmande personer. Det var så mycket folk i stugorna så det var helt enkelt omöjligt att hålla någon form av distans. Man knuffades och trängdes ungefär som vanligt skulle jag säga. Vore högst lämpligt att dra ned på antalet bokningsbara platser så besökare har någon form av möjlighet att hålla lite rimlig "corona-distans" - det fanns det verkligen inte vid vårt besök... Man kan inte direkt säga att STF tar sitt ansvar om man bokar stugorna helt fulla och låter folk trängas som fallet var vid vårt besök.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rekommenderas!

Rekommenderad av Krister Nässén, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Trevlig anläggning och bra läge för oss som gärna vistas i gränslandet mellan skog och fjäll. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 27 mar 2020)
“Stugvärden i Rogenstugan gjorde inte sitt jobb. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket vackert belägen fjällstuga vid sj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Mycket vackert belägen fjällstuga vid sjön Rogen med fin bastu. Vid vår vistelse var det överbeläggning så kanske behövs en stuga till? Stugvärden Arnes intresse och engagemang för gästerna är berömvärd!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Peaceful and relaxing place in unspoiled nature

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 18 aug 2019)
“Simple but clean and well organized accommodation, a welcoming stugvärd. Well equipped kitchen. Stuga is located in one of the most magnificent places on earth. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.