STF Arådalen Fjällstuga

Adress: Västra Arådalen, 84031 Åsarna  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (19 av 19 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(19 av 19rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Exotiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Exotiskt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härligt bemötande och fantastiskt på alla sätt

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Efter 36 km löpning från Gräftåvallen via Höglekardalen fick vi ett fantastiskt välkomnande av underbara stugvärden Sonja. Våfflorna med extra grädde och termosen med kaffe var precis vad vi behövde. Och en riktig dusch med varmvatten är en ju inte van vid från andra fjällstugor. Vi sov i mysiga stugan närmast sjön där vi t o m hade eget kök i rummet. Att Malin på resturang Hävvi kunde leverera varsin låda Suovas till dörren gjorde att det hela blev extra lyxigt. Nästa dag bar det iväg "hem" till Gräftåvallen via de spektakulära dörrsjöarna, inringade i sprakande höstfärger. Dubbla tummar upp! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag bokade - och betalade - för plats i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Jag bokade - och betalade - för plats i ett fyrbäddsrum men hamnade i ett åtta bäddsrum med sammanlagt 7 personer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig sömn

Rekommenderad av Borlänge, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Hårda sängar obekväma ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värma maten.

Rekommenderad av Cicina, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Det här låter nog inte så bra, men jag saknade en mikro. Jag lagar maten hemma och tar med exakta portioner för vistelsen. Två minuter i mikron och maten står på bordet. Då får man mkt tid och ork över för att vara ute på fjället. Dessutom sparar det el.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avskilt boende med hög mysfaktor

Rekommenderad av Cina, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mysigt härbre med öppen eldstad, lite avskilt vid Angelikans strand. Kan inte bli så mycket bättre.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett litet smultronställe

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Arådalen stf var en positiv överraskning. Mycket charmigt och mysigt. Perfekt för barnfamiljer i fjällvistelse. Fantastisk stugvärd, Inger, som välkomnade och tog hand om oss. Arådalen får högsta betyg på standard och trivsel utifrån att det är en fäbodvall. Jag hoppas stf behåller denna oas och låter det vara en fäbodvall på fjällkanten. Vi kommer absolut tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Intressant plats

Rekommenderad av Mosstuvan, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Intressant plats med mycken bygdehistoria, som gav mer till upplevelsen. Tänker på Fäboddriften och alla intressanta människor som besökt platsen, t ex konstnärer, samt att det fanns skrivet mycket om platsen och dess historia. Arådalen är en pärla.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Detta är som livet ska vara

Rekommenderad av Cina, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Mysigt hus med precis det man behöver. Lugnt och helt underbart vackert.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.