STF Sigtuna Vandrarhem

Adress: Manfred Björkquists allé 20, 193 22 Sigtuna
Område: Uppland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 37 av 47 rekommenderar (23 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(37 av 47 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 3,9 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Helt ok vandrarhem som ligger fint. Tyvä...

Ej rekommenderad av Jenny , Sverige (Sverige tis 12 jul 2022)
“Helt ok vandrarhem som ligger fint. Tyvärr fanns inte sängkläder till hela sällskapet, det drar ner betyget rejält då vi fick sova med t shirts som örngott. Lakan hittade vi själva i ett skåp i hallen. Det stank mögel utanför vårt rum, stod en skurhink där så troligen den. Vår dusch va trasig så gick ej att hänga upp munstycket när man duscha. Dörren till toaletten gick inte att låsa, eller gjorde man det blev man inlåst så någon fick komma och öppna från utsidan. Toaletten va ofräsch i skålen, skulle behöva en rejäl rengöring där. Vi ringde numret som vi skulle om vi behövde något med ingen svarade. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhem med hotellstandard!

Rekommenderad av Edemalms, Storbritannien (Storbritannien ons 08 jun 2022)
“Väldigt stora trevliga rum. Mycket rymligt Välstädat och smidigt med köket för frukost mm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Gunsan , Sverige (Sverige tis 31 maj 2022)
“Helhetsintrycket positivt. Bra information om vad som gällde. Toalett o dusch på rummet ett måste för mig. Köket fungerade bra. Tycker att utcheckningen kl9,00 är för tidigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 maj 2022)
“Trivdes mycket bra, påtalade en brist, som åtgärdades omedelbart. (Skylt på dörren till köket, som vi först inte hittade) Det enda negativa var att det fanns en mögeldoft på WC/dusch. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite dyrt men fint

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 02 maj 2022)
“Som sagt, lite högt pris för vandrarhem, men annars fint på alla sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sigtuna Vandrarhem review

Rekommenderad av Frida, Tyskland (Tyskland tis 26 apr 2022)
“All in all the accomodation was good , but the clearing could have been better. In the shared kitchen many spoons,… were still dirty and there were crumbs and dust particles behind the bedsidetable and bed. I still had a good time and my stay fulfilled its purpose so I would rate the Vandrarhem in Sigtuna positively overall.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt mottagande

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 28 mar 2022)
“Har sänt ett Mail till både STF som STF Sigtuna”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Ok with some reservations

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland tor 10 mar 2022)
“Overall the atmosphere in the house is casual, friendly and welcoming. The location close to lake Mälaren is fantastic and it was a perfect spot for us to go iceskating. The sleeping room was tidy, but very simple. We missed a small table. The common-kitchen was unfortunately not very clean, especially pans and pots. We cleaned everything before we used it. In the fridge was food, that ran out of dato more than a year ago. The tab in the sink was dripping for three days, which was so annoying, that we didn't want to spend much time in the kitchen. That was fixed after the weekend. There was a lot of food in almost ever cupboard, but it was never clear, if it was a personal belonging. We missed a shelf for "left-over-food".”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

A lovely stay!

Rekommenderad av Caroline, Nederländerna (Nederländerna mån 21 feb 2022)
“My niece and I had a great stay at the hostel! The reservation was easy and clear, and since it was February the room was lovely and warm, and everything (the room, towels, bed linen) was very clean. We enjoyed the communal living room and kitchen in the evening, with comfy sofa and all plates, cups, pans available for use. Also handy was the laundry room with washing machine and dryer. Sigtuna itself is of course a gem, definitely worth a visit, and only a 15-20 minute walk from the hostel along the shores of the beautiful lake. Certainly recommended.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vån 3 har fräschare rum än de rum på vån...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 dec 2021)
“Vån 3 har fräschare rum än de rum på vån1 jag har bott i . Bättre städning än tidigare. Droppande kran som har varit så minst 1 år i stora pentryt vån 3.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.