STF Sigtuna Vandrarhem

Adress: Manfred Björkquists allé 20, 193 22 Sigtuna
Område: Uppland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 21 av 23 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(21 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Trevligt boende med livliga grannar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Jättefint rum med egen dusch och toa. Sköna sängar. Gästköket var rymligt och fint fast andra hade lämnat odiskat porslin efter sig. Mycket lugnt i huset till strax efter midnatt då skoleleverna kom tillbaka in och började festa. Natten därpå var lugnare, då var festen troligen hos någon annan. Halv fem kom någon hem och satte på musik och stökade omkring ett tag. Nu behövde jag inte upp så tidigt och kunde ta igen en del av den förlorade sömnen men jag kan tycka att placeringen av vandrarhem och skola i samma hus inte fungerar riktigt bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Var får man kontakt?

Rekommenderad av Yvonne Neld, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“När man ringer till vandrarhemmet finns det två alternativ; folkhögskola eller vandrarhem. När man använder vandrarhemsalternativet får man besked att röstbrevlåda är full. Vi ringde då folkhögskolan och fick veta att vi skulle fått ett mejl om hur vi kom in. Detta dök upp och vi tog oss in. När vi ville påpeka att en lampa gått sönder och hushållspapper saknades svarade ingen på varje sig telefon eller SMS på telefonnummer i mejlet. Opersonligt är väl OK men utan kommunikation trist. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sjukdom hos personal

Rekommenderad av Peter Thorsell, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Hej, är totalt sett nöjd. Ingen frukost skulle ingå, men i välkomstbrev stod det att denna vecka bjuder vi på frukost. När vi kom till frukostmatsalen fanns det ett meddelande att personalen var sjuk, men vi kunde förse oss själva med det som var förberett i kylen. Nästa morgon samma sak, o samma kaffe som stått på ett dygn. Tredje morgonen åt vi resterna 🙂. Lite osäkerhet ang. frukost, annars mycket bra boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Minisemester

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Ett jättefint ställe som vi tillbringade två nätter på. Rymliga fräscha rum.Vacker omgivning.Nära till badplats.Tillgång till fullt utrustat kök.Trevlig och hjälpsam personal.Bekvämt att även få frukost på morgonen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Överlag ett mycket trevligt boende. Plac...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Överlag ett mycket trevligt boende. Placerat i en behaglig miljö med fin utsikt över bl.a. en sjö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite åt hotell-hållet

Rekommenderad av Jonny, Sverige (Sverige lör 24 apr 2021)
“Fräscht och lyxigt, mer som ett hotell fast utan frukost och tv. Bra parkering där även släp får plats. Finns bra gemensamma utrymmen och även uppkopplade datorer där. Bor skolungdomar där också, men inte så många så att man känner det som att man gått fel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Varmvatten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Enda nackdelen var att det inte fanns något varmvatten i duschen. Det var inte iskallt heller. Så man blev pigg efteråt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt

Ej rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“För det första fanns det ingen i receptionen när man anlände, av en slump kom det en herre som jobbade efter ett bra tag. Fick vänta 30 min och provade ringa journummret men inget svar. Det fanns inget varmvatten under hela min vistelse vilket är dåligt när jag betalde för ett rum! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Covid 19

Rekommenderad av Kam, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Pga. Covid 19 var receptionen obemannad, men det fungerade bra ändå med koder och beskrivning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.