STF Gällnö Vandrarhem

Adress: Gällnö, 130 33 Gällnöby  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (56 av 61 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(56 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fina promenadvägar att gå!

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Stugan var helt okey men det var endast två duschar på hela området och det är lite i minsta laget. Men det jag uppskattade mest var att promenadvägarna var så mysiga att gå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt vandrarhem med små enkla stugor...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Trevligt vandrarhem med små enkla stugor. Lugnt och fridfullt. Vacker skärgårdsö, trevlig krog nere vid vattnet. Mysigt med servering på bryggan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I love stf accomodations but accommodati...

Ej rekommenderad av Michela, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“I love stf accomodations but accommodations without water and toilet outside so basic ( a hole) is an alternative too much far away for me. I would raccomand to be more clear on the indications. ”
Totalupplevelse 2 av 5

Disappointing

Ej rekommenderad av Andrew, Storbritannien (Storbritannien mån 27 aug 2018)
“The website said Gallno would be lovely, and it was. Also the people there were helpful and friendly. The website said the hostel would be lovely, and it was not. There was only one shower. The latrines were smelly. Walking to the latrines was awkward and public, not convenient nor private. The website gave the impression that staying on Gallno would be easy and enjoyable, and it was not. The bar was closed, the restaurant was mostly closed and the shop was only open occasionally. During our holiday we also stayed twice in two different flats in Stockholm, each just a few minutes from Gamla Stan. They cost us about as much per night as staying in the hostel on Gallno.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jättemysigt ställe! Trevlig folk och fin...

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz ons 15 aug 2018)
“Jättemysigt ställe! Trevlig folk och fin natur. Vi uppskattade det verkligen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Livet på en pinne

Rekommenderad av Ellen, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Ett supermysigt boende med två fina badstränder för både stora och små. Frukosten var värt alla pengarna och vi kommer varmt rekommendera detta ställe till andra. Ett plus för den fina handelsboden och restaurangen nere vid bryggan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bilder på STF sidan i webben fusker lite

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Det är en mysig ställe vårt en tås varm välkommen som gäst av alla som jobber där. Speciellt frukosten från Cafe Frans vagnen i trädgården är en höjdare.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Ett mycket fräscht och trevligt vandrarhem på en charmig ö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Torrdassen måste skötas bättre. Stank ru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“Torrdassen måste skötas bättre. Stank runt vår stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vi stannade i ett dygn, blev väl mottagn...

Rekommenderad av Siv, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Vi stannade i ett dygn, blev väl mottagna av alla vi kom i kontakt med. Den lilla stugan vi hyrde var välutrustad. Åt en god lunch vid baren intill affären, som också var välskött med gott om varor av alla de slag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället