STF Vallåsens Värdshus

Adress: Rössjöholmsvägen, 312 75 Laholm Båstad
Område: Halland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 32 av 32 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(32 av 32 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Underbar plats för att koppla av

Rekommenderad av Bruno, Tyskland (Tyskland mån 01 aug 2022)
“Mycket vacker område, bra rum, olika fina utesittplatser, mycket gott mat som var dekorerat med sommarblommor. Vi har redan rekommenderat vandrarhemmet till vänner!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Man blir positivt överraskad. Man får et...

Rekommenderad av Anna-Lena, Sverige (Sverige lör 30 jul 2022)
“Man blir positivt överraskad. Man får ett lugn, harmoniskt ställe. Frukosten toppen och vi åt middag, fint upplagt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket god frukost i trevlig miljö

Rekommenderad av Egon&Nina, Sverige (Sverige tor 28 jul 2022)
“Mycket trevligt vandrarhem i fin skoglig miljö. Mycket trevlig och välkomnande personal och en ovanligt välkomponerad och personlig frukost. Även matvåfflorna (middagen)var mycket goda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnet i skogen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jul 2022)
“Fint bemötande där allt gick att lösa. Fina omgivningar och härliga rum. Gästköket hade allt man ville ha och var rent och fräscht. Plus för studsmattan i trädgården. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cykelsemester

Rekommenderad av Björn, Tyskland (Tyskland sön 10 jul 2022)
“STF Vallåsen var en mellan punkt under min cykelresa inom Sydsverige. Mycket vacker området. Ca. 1,5 km till livsmedelsbutik. Gästköket. Källaren för cykel finns. Bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Familjärt boende med bästa tänkbara service

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 10 maj 2022)
“Väldigt trevlig boende med en familjär känsla. Fräscha sängar, fint köp och stora sällskapsytor. Maten på mumsmenyn var fantastiskt god! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla på åsen!

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 30 sep 2021)
“Vallåsen är ett fantastiskt vandrarhem för både små och stora. Här känns det som bokskogen kramar om dig med den vackra naturen inpå knuten. Det finns många platser både för lek och avkoppling i trädgården, vilket gör det enkelt för familjen. Inomhus finns också flera olika utrymmen så det går smidigt att dela upp sig om man önskar. Frukosten är i det närmaste magisk med lokalproducerade produkter, serverat på vacker keramik och härlig service. Tack Vallåsen - det var vårt första besök - men vi kommer garanterat tillbaka!”
STF Vallåsens Värdshus svarar (ons 26 jan 2022)
Tack för en jättefin recension och varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det perfekta vandrarhemmet

Rekommenderad av Katarina, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Vallåsen har allt. Bra och funktionellt boende med välutrustat kök och trevliga platser att hänga på. Utemiljön är fantastisk med många "rum" och platser att vara på eller upptäcka. Och det finns massor att göra runt omkring. Bjärehalvön med omnejd är ett smörgåsbord. Toppen med Disc- golfbanan på området. Pricken över i är ändå värdshuset med supergod, fräsch och vacker frukost samt kvällsmenyer som var både kreativa och välsmakande. Och alla små finesser i inredning, där skogen/naturen letat sig in överallt. Vackra buketter i vaderna och dekorativa trädgrenar. Vi är mycket glada över att vi fann denna pärla. Åkte dit, två familjer med barn mellan 6-12 år. ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (ons 26 jan 2022)
Tack för en jättefin recension och varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Källarlukt

Rekommenderad av Elisabeth Lindström, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“En 'källarlukt' mötte oss i längan med rummen och förstärktes i rummet. Jag antog att det var kollat och att det inte rörde sig om mögel samt påtalade till personal när vi checkade ut.”
STF Vallåsens Värdshus svarar (ons 26 jan 2022)
Hej Elisabeth, Vi gjorde ett stort ingrepp hösten 2021 för att få bukt med ventilation på rummen och i korridorerna. Vi hade en fackman som plats som konstaterade att detta var problemet med lukten som vissa gäster påtalat. Samtidigt genomförde vi foggning i hela boendedelen så vi hoppas att problemet nu är löst och att du vill besöka oss igen i framtiden. Tack för din input!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.