STF Vallåsens Värdshus

Adress: Rössjöholmsvägen, 312 75 Laholm Båstad
Område: Halland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 28 av 31 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(28 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Lukt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Det luktade lätt fukt/mögel. Det satt sig också i kläderna som behövde tvättas/vädras vid hemkomst. ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Gäst, Det här är mycket tråkigt att höra. Vi kontrollerar husen någon gång per år och har aldrig sett något tecken på fuktskador eller mögel. Det skulle betyda mycket för oss om du vill meddela vilket rum du bodde på vid din vistelse, eller om du inte minns rummet, ungefär i vilken del av byggnaden det var - så har vi en chans att undersöka det närmare och göra något åt problemet. Det bästa hade förstås varit om vi fick veta under tiden du var här, men tack ändå får att du meddelade detta och som sagt, återkom gärna med mer detaljer. Vänliga Hälsningar, Mimi, Vallåsens Värdshus
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite unken doft i rummet. Något fel i du...

Ej rekommenderad av Sture, Sverige (Sverige ons 07 okt 2020)
“Lite unken doft i rummet. Något fel i duschen. Hett vatten trots termostaten på kallt. Båda inkommande rör var heta. Efter en stund kommer det kallt vatten. Måste vara någon backventil som saknas. Högt pris för måttlig standard.”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Sture, tack för att du tog dig tid att recensera, detta är nu vår andra recension som nämner unken lukt på rummet, det är vi förstås mycket ledsna för att höra. Har du möjlighet att återkomma med vilket rum du bodde på eller i vilken del av byggnaden det låg så att vi kan titta närmre på problemet? Det skulle vara till stor hjälp. Angående vattnet är det ett problem vi har när det är låg beläggning (som det tyvärr har varit mycket av under detta pandemiår) eftersom rören ligger för nära varandra och när duschar/kranar inte används tar det en stund innan kallvattnen kommer fram. Det är svårt för oss att lösa utan en totalrenovering men vi kan absolut bli bättre på att informera om det. Vänliga hälsningar, Mimi, Vallåsens Värdshus
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin naturupplevelse

Rekommenderad av Strand, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Boendet ligger vackert bland vildvuxna träd o buskar. Generösa utrymmen både ute o inne. Saknade dock fritt Wi-Fi ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Strand, Tack för en fin recension! Vi har fritt wifi i hela anläggningen, så det var konstigt att du inte upplevde det så. Nästa gång du besöker oss och har problem med wifi så får du gärna meddela oss så vi kan förklara och hjälpa till med det. Vänliga Hälsningar, Mimi, Vallåsens Värdshus
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Paradis mitt i det gröna

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Så vackert! Både husen och trädgården och omgivningarna. Trevlig och social personal. Restaurang med väldigt liten meny och goda viner på kvällen. Knäpptyst på natten!”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Annelie, Tack för en fin recension och varmt välkommen tillbaka! Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Detta är ett fantastiskt ställe. Aldrig har jag känt mig så omhändertagen. De lägger oerhört mycket omsorg i alla detaljer och vistelsen var helt fantastisk. Sängarna behöver bytas ut, allt annat var tip top!!!”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Maria, Tack för en fin recension!Vi håller på att byta ut sängar lite i taget när vi har råd, de flesta är faktiskt nya. Meddela gärna nästa gång du kommer så ordnar vi ett rum med nya sängar (: Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Fantastisk mat”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Gäst, Tack för en fin recension och välkommen tillbaka! Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mögeldoft

Rekommenderad av Conta, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Det var lite mögeldoft i ett av rummen. Jorddoft.”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Gäst, Tack för att du tog dig tid att recensera. Vi undersöker detta problemet och hoppas kunna lösa det så snart som möjligt. Jag är ledsen att vi vetat om det tidigare. Varmt Välkommen tillbaka Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla vid Hallandsåsen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Ett gemytligt och välkomnande vandrarhem/värdshus. ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Gäst, Tack för en fin recension och varmt välkommen tillbaka! Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt!

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Trevligt, genomtänkt, snyggt, smidigt! Och en bra lösning av coronarestriktionerna. ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Tina, Tack för en fin recension och varmt välkommen tillbaka! Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stillsamt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vår vistelse på Vallåsens Värdshus var över förväntan. Vacker omgivning. Tyst och stillsamt. Gav en romantisk känsla. Mycket god mat och trevlig personal. ”
STF Vallåsens Värdshus svarar (tor 14 jan 2021)
Kära Gäst, Tack för en fin recension och varmt välkommen tillbaka! Vänliga Hälsningar, Mimi
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core18, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.