STF Våxtorp/Vallåsens Värdshus

Adress: Rössjöholmsvägen, 312 75 Laholm Båstad  visa karta
Område: Halland (Naturnära)
Gästbetyg: 92% (33 av 36 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(33 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Lite unken doft i rummet. Något fel i du...

Ej rekommenderad av Sture, Sverige (Sverige ons 07 okt 2020)
“Lite unken doft i rummet. Något fel i duschen. Hett vatten trots termostaten på kallt. Båda inkommande rör var heta. Efter en stund kommer det kallt vatten. Måste vara någon backventil som saknas. Högt pris för måttlig standard.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin naturupplevelse

Rekommenderad av Strand, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Boendet ligger vackert bland vildvuxna träd o buskar. Generösa utrymmen både ute o inne. Saknade dock fritt Wi-Fi ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Paradis mitt i det gröna

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Så vackert! Både husen och trädgården och omgivningarna. Trevlig och social personal. Restaurang med väldigt liten meny och goda viner på kvällen. Knäpptyst på natten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Detta är ett fantastiskt ställe. Aldrig har jag känt mig så omhändertagen. De lägger oerhört mycket omsorg i alla detaljer och vistelsen var helt fantastisk. Sängarna behöver bytas ut, allt annat var tip top!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Fantastisk mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mögeldoft

Rekommenderad av Conta, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Det var lite mögeldoft i ett av rummen. Jorddoft.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla vid Hallandsåsen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Ett gemytligt och välkomnande vandrarhem/värdshus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt!

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Trevligt, genomtänkt, snyggt, smidigt! Och en bra lösning av coronarestriktionerna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stillsamt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vår vistelse på Vallåsens Värdshus var över förväntan. Vacker omgivning. Tyst och stillsamt. Gav en romantisk känsla. Mycket god mat och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enastående miljö för vila o aktivitet- kryddat med magisk middag

Rekommenderad av Familjen Winbom , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Perfekt för löpning, mtb eller kanske bara vara. Riktigt imponerad över maten, både frukost o middag- missa inte. Ps tälta i luften..... bara att boka ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.