STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Adress: Stenö havsbad Stenövägen, 82673 Sandarne  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (21 av 21 rekommenderar) (6 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(21 av 21rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Paradiset i Söderhamns skärgård

Rekommenderad av Katharina Johansson, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Mysig ö med saltkråkankänsla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Oerhört vänligt och bekvämt

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Kanske den vänligaste personalen någonsin! Bekväm säng, fantastisk bastu! Enda minuset är att det bara finns utedass. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Strålande!

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vilken plats! Vilket bemötande! Vilket lugn! Vilken härlig miljö att bara vara i. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rönnskär sommaren 2019

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fantastiska dagar på Rönnskär med bad, bastu, underbart avkopplande i en magiskt vacker skärgård. Och TACK Margareta för ett så hjärtligt mottagande! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rönnskär

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Fantastiskt bemötande! Härlig stämning på vandrarhemmet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Helt underbart ställe med en fantastisk värdinna (Margareta) som berättade allt om ön och lotsarna där. Hon själv är lotsdotter. Så mysigt att sitta i lotsutkiken med milsvid utsikt åt alla håll eller att bada i den vedeldade bastun med ett dopp i havet sen. Lugn och ro råder på hela ön och man kommer verkligen ner i varv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höst på rönnskär

Rekommenderad av Bokmalen, Sverige (Sverige tis 30 okt 2018)
“Vi var två st som var ute på Rönnskär sista helgen i oktober. Två dagar med fint väder Och en dag med en riktig höststorm med snö. Vi var helt själva på ön och tillbringade Många timmar i tornet. Otroligt mysigt att sitta och titta på Havet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En sådan pärla!

Rekommenderad av E Cooper, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Ett oerhört genuint och charmigt boende på fantastiska Rönnskär. Ett personligt och varmt bemötande och riktigt bra priser gör att jag verkligen rekommenderar detta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket gott mottagande fantastisk vandra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 08 jun 2018)
“Mycket gott mottagande fantastisk vandrarhemsvärdinna!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället