STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Adress: Stenö havsbad, 82673 Sandarne  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (36 av 36 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(36 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Rönnskärsbesök

Rekommenderad av orsabohlin, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Mysigt ställe med en underbar värdinna Margareta som hade mycket intressant att berätta om Rönnskär! Härliga bad med lyxig bastu! Trevlig personal på båten som förde oss ut till skäret! Vi kommer att rekommendera en resa! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk plats!

Rekommenderad av Anna-Lena, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Vi har legat på klipporna och läst, badat, simmat runt ön, rott i båten och bastat med havsutsikt mot Finland! Vi älskar denna plats och återkommer varje år. <3”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En pärla i Söderhamns skärgård!

Rekommenderad av Sussi, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Ta chansen att uppleva Söderhamns skärgård! Boka taxibåten Hulda med dess trevliga kaptener, åk till den idylliska ön Rönnskär och bo bekvämt på vandrarhemmet med härliga Margareta som värdinna. Det gjorde vi och vi kommer tillbaka!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag kan aldrig mer återvända till Rönnskär..

Rekommenderad av Maria (Sundbyberg), Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“..för det finns inte en möjlighet att jag kan få en bättre upplevelse än den vi hade när vi var där. Strålande väder, helt vindstilla och en total harmoni över hela den vackra lilla ön. En andlöst vacker plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekväm vistelse i södra Norrlands havsband

Rekommenderad av Michael W Solna, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Bekvämt och trevligt boende i utkanten av Söderhamns skärgård med personlig och omtänksam vandrarhemsvärd som gör pricken över i. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt bemötande av värdinnan. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Mycket trevligt bemötande av värdinnan. Fin miljö i yttersta havsbandet. Mycket välordnat boende och ett välutrustat kök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Margareta förgyllde vår vistelse med sit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Margareta förgyllde vår vistelse med sitt goa sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rönnskär

Rekommenderad av Gamla skärgårdsälskare, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Trevligt bemötande både av obligatoriska båtpersonalen och den fantastiska vandrarhemsvärdinnan Margareta. Genuin skärgårdsö. Rofyllda dagar. Intressant historia som dokumenterats i skriftlig form.... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet jag besökt under en ...

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Bästa vandrarhemmet jag besökt under en lång tid! Fräscht, lugnt och bra bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk pärla

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Mysig pärla med underbar värdinna som visade oss runt. Väl tilltaget kök och nybyggd lyxig bastu. Fina rum och magisk utsikt. Kommer besöka igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.