STF Mjölby Vandrarhem

Adress: Norrgårdsgatan 14, 595 41 Mjölby
Område: Östergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 39 av 40 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(39 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Läge, läge, läge

Rekommenderad av Torbjörn, Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“Det bästa med vandrarhemmet i Mjölby är läget - i hembygdsgårdens idyll mitt inne i stan. Visst - standarden är helt ok, värdfolket trevligt, den lilla frukostpaviljongen rolig och så vidare. Men det är läget som gör och ger det lilla extra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hög charmfaktor i centrala Mjölby

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Mysigt boende med hög charmfaktor i gamla 1800-tals hus, omgiven av en prunkande trädgård och med Mjölbys stadskärna precis intill. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende men inte prisvärd frukost

Rekommenderad av Stefan Larsson, Sverige (Sverige fre 15 jul 2022)
“Mjölby vandrarhem är ett bra boende som finns mitt i Mjölby hembygdsgård. Vackert, trivsamt och pittoreskt. Rent och trevligt med ett fint värdskap. Det enda negativa var en mycket sparsam frukost som inte var prisvärd. Köp med egen frukost istället. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dålig information

Rekommenderad av Niklas, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Bemötandet var bra, fint ställe och trevlig personal. Däremot dålig information. fick inte ens ha med en kompis innanför dörrarna i 1 min. aldrig varit med om varken ett vandrarhem, motell eller hotell där man ej får ha med en vän innanför dörrarna i ens 1 min. ingen information alls fanns om detta heller. va bland det löjligaste jag hört när ägaren påstod att man inte får ha med någon var5t man än bor, varken hotell eller vandrarhem. det vet jag är en lögn och detta förstörde hela vistelsen, pengarna för boendet va helt bortkastat, då kunde ja lika gärna besparat mig 700kr och tagit tåget dit o hem över dagen. vandrarhemmet i sig, mycket trevligt, fin omgivning och helt ok standard. saknad av information ifrån ägaren däremot förstörde hela upplevelsen och känner mig mer eller mindre rånad på 700kr. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mjölby VH

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige ons 15 jun 2022)
“Mysigt läge med mycket trevliga värdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig värd och Trevlig stuga

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige tis 14 jun 2022)
“Mycket trevligt bemötande. Det var också roligt att bo en historisk byggnad ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fiskeresa

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jun 2022)
“Mycket trevligt vandrarhem centralt i Mjölby men ändå avskilt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt och trevligt beläget vandrarhem i Hembygdsgård!

Rekommenderad av Söderberg, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“Mycket trevligt och personligt bemötande när vi kom sent på kvällen! Fräscha rum och trevliga gemensamma utrymmen! Centralt i Mjölby med mycket att uppleva!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mjölby by the sea

Rekommenderad av Hasse Mull, Sverige (Sverige ons 09 mar 2022)
“Eller nästan. Svartån rinner i alla fall förbi alldeles utanför huset. Trevligt boende i en röd stuga i ett alldeles utmärkt rum där tiden stått stilla, länge. Rustikt och enkelt men funktionellt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

It is a nice located youth Hostel in a q...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland ons 13 okt 2021)
“It is a nice located youth Hostel in a quiet surrounding. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.