STF Mjölby Vandrarhem

Adress: Norrgårdsgatan 14, 595 41 Mjölby  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (53 av 54 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(53 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fint vandrarhem på centralt belägen hembygdsgård.

Rekommenderad av Ylva Sandström, Sverige (Sverige tis 11 feb 2020)
“Mjölby vandrarhem är ett bra alternativ till mycket dyrare boende. Det bästa är miljön, vandrarhemmet ligger i hembygdsgården, på en ö i Svartån. Och det ligger centralt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht!

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Troligtvis det renaste och fräschaste vandrarhemmet jag besökt! Mysiga lokaler och trevligt värdpar. Frukosten var väldigt bra, men jag saknade lite ägg. Vi lyckades bara hitta en enda dusch i huvudbyggnaden och fick lite bråttom på morgonen då det var kö till denna. Rekommenderar alla ett besök här :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fem stjärnor

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Förstklassig service och bemötande! Dessutom fräscha rum och mysig omgivning i centrala Mjölby.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo provides a fabulous welcome

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 11 aug 2019)
“Bo provides a fabulous welcome”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice and cosy environment. Breakfast was...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna lör 03 aug 2019)
“Nice and cosy environment. Breakfast was very well arranged. Friendly and helpful hosts.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Idyll i ån

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“STF:s vandrarhem i Mjölby är oerhört välskött och sympatiskt. Såväl byggnad och inredning som gårdsmiljön är skött med stor omsorg och kärlek. Bemötandet man får är personligt och trevligt. Läget på en ö i ån, i en liten samling pittoreska byggnader, är mycket fridfullt och idylliskt. Detta är absolut ett av STF:s finaste anläggningar, som man gärna återvänder till. Detta kan starkt rekommenderas till andra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i Mjölby

Rekommenderad av Lena Dahl, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Riktigt mysigt boende i gammalt torp mitt i stan. Suveränt bemötande. Vi fick många bra tips om sevärdheter. Perfekt plats att utgå ifrån om man vill göra fina cykelturer åt alla håll. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla med trevlig värd, magnifika ros...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“En pärla med trevlig värd, magnifika rosenbuskar och fint cykelmuseum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF boendestandard

Rekommenderad av Leif Göthberg arkitekt o byggnadsvårdare., Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“STF överlag ligger 40 år efter med all boendestandard generellt i landet. Toalett o dusch på rummen behövs generellt om man skall kunna konkurrera med hotellen som har låga priser på semester o helger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

STF Mjölby, ett smultronställe

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“Jättemysigt boende! Miljön runt omkring då det ligger på en ö. Många gamla byggnader som man kan bo i och en härlig utomhusmiljö. Jättetrevligt värdpar. God frukost kan man beställa. Kan varmt rekommendera denna anläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.