STF Mjölby Vandrarhem

Adress: Norrgårdsgatan 14, 595 41 Mjölby  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (30 av 30 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(30 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Mysigt Mini-Skansen

Rekommenderad av Helsel, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Det var rent och fräscht, rummen, köket och badrummen. Sandlåda för de yngsta barnen. Det gick bra att sitta ute eller nere i ett gammalt tegelvalv, där man fick lite Gamla Stan-känsla. Ute på gården fanns det gott om äldre byggnader, ett hus fullt med äldre vagnar och andra hus, som blivit ditflyttade från trakten. Otroligt mysigt. Gångavstånd till mataffär och hyfsade restauranger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Pittoreskt boende men ganska låg standar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 okt 2018)
“Pittoreskt boende men ganska låg standard. Vi nyttjade Husqvarna nyligen i en liknande övernattning som gav mer för pengarna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättefint vandrarhem! Det enda som sakna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Jättefint vandrarhem! Det enda som saknades var lite mer städutrustning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frysfack

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 aug 2018)
“de i Heddastugan och ett kylskåp med frysfack för kylklampar hade varit bra. Borde finnas i alla kylskåp på vandrarhem om det inte finns frys.”
STF Mjölby Vandrarhem svarar (fre 31 aug 2018)
Hej och tack för besöket. Frys finns i huvudbyggnaden. Tala gärna med personalen direkt nästa gång - det mesta går att lösa.//Vi på STF Vandrarhem i Mjölby
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenmysigt vandrarhem

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Ett vandrarhem som ligger väldigt mysigt på hembygdsgården. Bra boende med handfat på rummet. Väldigt trevliga värdar. Återkommer hit om och om igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas varmt!

Rekommenderad av Henrik M, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Vi bodde en natt med våra två barn i slutet av juni. Väldigt fint rum, hus och område. Frukosten serverades väldigt fint. Trevlig personal. Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt med trevlig värd - rekommenderas!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tor 28 jun 2018)
“Vacker hembygdsgård gav unik känsla. Mycket välskött, hela anläggningen. Trevligt värdpar som gav gott intryck redan på telefon och sedan ansträngde sig att välkomna oss fast vi kom rätt sent på kvällen. God frukost i mysigt lusthus med den trevlige värdens. Enda minus är att 1200 är mycket pengar för en familj, så nästa gång kollar jag billigsajterna för hotell också, innan jag bokar. Det var ju ändå våningssängar utan bäddlinne och ingen egen toa eller dusch. Det ska påpekas att frukost och städning ingick i de 1200.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fiskehelg

Rekommenderad av Måns, Sverige (Sverige ons 06 jun 2018)
“Ett trevligt vandrarhem i en härlig miljö med riktigt trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gemytligt, trevligt värdpar och bra läge

Rekommenderad av Isa, Sverige (Sverige mån 25 dec 2017)
“Väldigt gemytligt, låg fint mitt i hembygdsgården. Bra läge om man kör sträckan Stockholm - Skåne och vill pausa halvvägs. Trevligt bemötande, väldigt måna om att vi skulle trivas. Vackert hus, bra faciliteter rent och fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället