STF Aspö Lotstorn Vandrarhem

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (33 av 33 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(33 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Hög charmfaktor

Rekommenderad av Alf Andersson, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Rent, fräscht och trevligt. Mager köksutrustning dock. Ingen kökshandduk vilket de flesta vandrarhem har numera. Jag hade inte tagit med någon. ”
STF Aspö Lotstorn Vandrarhem svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende om man inte behöver så m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Trevligt boende om man inte behöver så mycket eget utrymme, då sovrummen är små och det gemensamma kylskåpet (för 6 pers) är ganska underdimensionerat. Trevlig uteplats och nära till hav och bad!”
STF Aspö Lotstorn Vandrarhem svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lotstornet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Lyhört i stuga, dålig ventilation. Litet kylskåp som skall räcka till tre par. Smarta sängar med stora lådor och plats bakom sängen att lägga väskor. Billigt låna cykel hos vandrarhemmet. Badbrygga på gångavstånd stort plus.”
STF Aspö Lotstorn Vandrarhem svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 4 av 5

Informationen kan bli bättre

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Vi skulle önska lite tydligare information om tex sopsorteringen, vi sorterar alktid hemma men förstod verkligen inte instruktionen eller var vi skulle hitta kärlen. Vi frågade också personal om tex badplatser men de verkade inte veta eller engagera sig nämnvärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Aspön

Rekommenderad av LO, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Prisvärt boende i lugn miljö med god service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint, rent och trevligt boende!

Rekommenderad av Gustav, Sverige (Sverige tis 19 jun 2018)
“Trevligt bemötande från start, fint vandrarhem och bra läge!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högsta betyg!

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige tis 29 maj 2018)
“ Det kändes som nya eller nyrenoverade stugor, mycket trevligt par som hade anläggningen, god och stor frukost och bra information kring ön. Mycket vacker ö med mysig atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så mysigt

Rekommenderad av Maria&Daniel, Sverige (Sverige fre 11 aug 2017)
“Riktigt mysigt och annorlunda boende. Fantastiskt fin ö, rekommenderar att hyra cykel och att äta middag på Drottingskärs kastell. Hoppas vi får chans att återkomma!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende med ö-liv

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Bra boende på härlig ö, Aspö. Rummet var litet men funktionellt, Allrummet var också bra med möjlighet att både sitta ute och inne. Toaletten med dusch var fräsch. Ett plus var att man fick gå upp i Lotstornet där det var en fantastisk utsikt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skärgårdsupplevelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jul 2017)
“Ett fantastiskt ställe att bo på,frächa rum och utmärkt,omtänksamt bemötande av personalen Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället