Sylmassivet (norska sidan) - DNT Storerikvolen

Adress: 83015 Storerikvollen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (23 av 24 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(23 av 24rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Gemytligt och lugn och fin stämning !

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Gemytligt och lugn och fin stämning !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helhetsintrycket drogs ner lite av att d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Helhetsintrycket drogs ner lite av att det var kallt på kvällen. Fick många att gå att lägga sig i förtid, förstod vi dagen därpå i samtal med andra. STF hade inte informerat om att vi önskade vegetarisk kost. Det ordnade sig dock ändå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende i juli

Ej rekommenderad av Annoym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Maten var inte bra! Gröt som huvudrätt och kokta morötter, nä tack. Kommer man från de svenska fjällstationerna så blir man verkligen besviken. Jag gillar huvudbyggnaden för att det var en genuin gammal stuga men inte mer än så. Utedassen stank och kändes inte alls "fräscha". Att man sedan inte kunde ladda sin telefon eller hade el efter 22:00 tyckte jag inte heller var speciellt bra. Bäckmörkt överallt när man skulle upp och ner för trappor, kanske man ska informera att man behöver ha med sig pannlampa om man ska ut på dasset på natten!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bästa fjällstugan

Rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Tack för riktigt fint besök en anläggning med perfekt balans av avslappning, standard, charm och bemötande. Läget är otroligt fint. Riktigt fint om båtlinjen kan bli kvar framöver. Kanske behöver info om mer på svenska sidan för att få med i planeringen. Ändringar i leddragningen vidskyddet i fiskåhågna bör beskrivas det har funnits två vägar bla på många kartor men ena ej utmärkt med skyltar längre, Vi ångrar egentligen bara att vi inte la till en extra dag vid Storerikvollen då vägen från Sylarna och nedalshyttan är rätt långa. Blir nästa gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

BaStu saknas

Rekommenderad av Barbara, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Vilängtar efter bastu o bättre toa påStorerikvollen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Besök Storerikvollen

Rekommenderad av Duddeh, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Fantastiskt vacker genuin välbevarad norsk fjällgård belägen mellan fjäll och sjö. Trevlig personal, gemytlig stämning, vedeldade kaminer som uppvärmning. Fina rum, god mat men tyvärr inget självhushåll. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Diesel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Supermysigt! En svaghet måste vara att elen skapas av fossila bränslen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.