Sylmassivet (norska sidan) - DNT Storerikvolen

Adress: 83015 Storerikvollen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (44 av 45 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(44 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Mycket trevligt och mysigt

Rekommenderad av Margareta Hellgren, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Storerikvolen var ett mycket trevligt och mysigt boende dit jag gärna återkommer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En kultuupplevelse

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Storerikvollen är en kulturupplevelse! Jag tänker att man trots del måste föröka ordna till duschar på ett bättre sätt och gärna även bastu! Maten på kvällen var ok men inte mer. Halvfabrikaten är väsentligen sämre änd et man får på de andra stationerna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysigt och väldigt trevlig anläggni...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Supermysigt och väldigt trevlig anläggning”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt!

Rekommenderad av Magnus Bjerkne Gerdin, Sverige (Sverige mån 03 sep 2018)
“Detta är en pärla alla behöver få uppleva. Så genuint och mysigt med en fantastisk led tur och retur från stället. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Genuin hytta

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige ons 29 aug 2018)
“Alltid bra men inget självhushåll tvingade oss att bära med kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

mysig station

Rekommenderad av kurwi, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“En mysig station som man måste uppleva! /Synd att strömmen kommer från ett dieselaggregat som går hela tiden bara. Men alla var vänliga, och, som sagt, det är helt fantastiskt hur de lyckas bevara miljön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nästan exotisk charm!

Rekommenderad av Lars N, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Storerikvollen har en alldesles särskild, gammaldags charm. Det är enkelt, saknar bastu, har torr-toa osv, men ligger fantastiskt idylliskt, i perfekt kontrast till Sylarnas kärvhet. Personalen är underbar och frukosten alldeles utmärkt. Middagen får man mer betrakta som en norsk tidsresa...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Traditionell station

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Mycket fin fjällstation i underbar miljö. Saknade dock info om vad som gäller för självhushåll och tillgång till varmt vatten. Här tilläts dock att vi fick äta medhavd kost i lokalen. Mycket trevlig och tjänstvillig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helpension?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Vi ska först säga att vi har haft ett separat ärende rörande maten på Storerikvollen där STF beslutat att betala tillbaka halva avgiften för helpension till oss. Som en trerättersmiddag serverar man inte gröt till huvudrätt (om man inte tydligt meddelat det vid beställningen). Saknar möjlighet till självhushåll året runt (som i t ex Helags och Sylarna). Saknade handsprit/tvättmöjlighet i anslutning till utedassen. Storerikvollen ligger väldigt vackert men fantastisk utsikt. I bokningen står att det är helpension men ingen information om eventuell lunch finns i beskrivningen. Av en händelse fick vi efter vår vistelse på Storerikvollen reda på att man förväntades själv plocka ihop sitt lunchpaket från frukosten. Vi fick ingen information om detta vare sig vid incheckningen eller senare av personalen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert ställe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Vackert ställe”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället