Sylmassivet (norska sidan) - DNT Nedalshytta

Adress: 83015 Nedalshytta  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (30 av 31 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(30 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Bokningen fungerade inte inte genom STF för när man bokade boende i Norge så fanns inte det ingen boende när man kom fram men nu viste jag att det inte fungerde att boka så jag tog med bokningsbekräftelse Det är tråkigt att STF har så dålig bok.ningsystem”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig fjällstation

Rekommenderad av Majsan, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt bemötande. God 3 rätters middag kl. 18.00 där man presenterade menyn innan. Generös frukost, mysig miljö. Önskar att fler skulle hitta dit för det är väl värt ett besök. Rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

en mysig station

Rekommenderad av kurwi, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Otroligt charmig station, man måste ha sett den, och upplevt den. Det enda som var något negativt var att det gick ett dieseldrivet aggregat hela tiden, diesel-/fotogenlukten passar inte riktigt in i miljön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Information om service

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Informationen borde förbättras om att man i norska fjällstationer med service (mat) inte får äta medhavd kost. Detta framgick inte av informationen. Inte heller att man måste betala för varmvatten till termosen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

No kitchen to hikers

Rekommenderad av Susi, Finland (Finland tis 07 aug 2018)
“There were no place where you can do your own meal and breakfast. We did it outside, but if its raining, then what to do!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lugn och ro i sovsalarna önskas

Rekommenderad av Niclas, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Totalt sett väldigt bra boende men det som drar ner betyget är att familjen i rummet vägg i vägg störde sent in på kvällen. Lek och stim borde hänvisas till annan plats än i sovsalarna. Blev tyst först efter kl 23. Det andra som drar ner betyget är att det var för varmt på rummet. Annars var det som sagt bra på nedalshyttan Mvh, Niclas”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällkänsla

Rekommenderad av Pfo, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“En stor station med vägförbindelse som trots det behåller rätt mycket av känslan av att befinna sig i fjällen. Bekväma faciliteter och god service men med bibehållen enkelhet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra station

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“ Bra station”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Är fisk vegetariskt?

Rekommenderad av Den gröne vandraren, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Köket var sådär. Till den föranmälda vegetarianen sa de att "det finns ju fisk", och för den med föranmäld specialkost (allergi) berättade de vad personen inte kunde äta (helt ok förstås) men ingen antydan till att ersättningskost.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanske inte den glädje och entusiasm som...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 apr 2018)
“Kanske inte den glädje och entusiasm som vi har mött på de andra stationerna. Stugvärdarna var kanske fokuserade på att hantera oss som en skolklass, och inte individer som var på semester. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället