STF Kolåsen Fjällstation

Adress: Kolåsen, 83793 Järpen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (29 av 31 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(29 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Charmigt boende med vackra vyer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Vi bodde i enkel 4-bäddsstuga. Enkel standard och icke-nyrenoverat men därav också billigt. Vyerna kring Kolåsen är otroliga. Åt ej frukost. Om man vill äta middag på fjällstationen - glöm inte att boka i tid!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Genuint och fantastisk mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Vi bodde två nätter på hotellet på Kolåsen. Genuint och mycket trevliga lokaler med kopplingar till hotellets historia. Varje rum hade ett tema och i den bok om Kolåsen som fanns på rummen kunde man läsa om historien som sträcker sig tillbaka till Oscar den andres tid. Trerättersmiddagen var fantastiskt god med rikt val av viner. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Middagarna och corona hantering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Jag är imponerad av den seriositet som de anvariga tagit på distansiering för corona. Dethar jag aldrig tidigare mött på ett Så seriöst sätt. Dessutom tycker jag tre rättersmiddagarna var mycket prisvärda och super gott!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trappa till toa

Rekommenderad av Annie, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Trappa ner till toalett och annan personlig hygien är lite bökigt nattetid. Det gick naturligtvis att ta sig dit också nattetid, men hade önskar större tydlighet i beskrivning av vandrarhemmet. I”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Vi bodde på Kolåsens vandrarhem 5 nätter...

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Vi bodde på Kolåsens vandrarhem 5 nätter. Det funkade bra, men standarden är inte så hög. Vi lagade vår egen mat i köket. Det var inte så välutrustat, men funktionabelt. Bra kylskåp. Vi åt på restaurangen en kväll, väldigt god mat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Stuga

Ej rekommenderad av Gänget, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Hittade ingen bild eller tydlig beskrivning av de stugor man kan hyra. Väldigt enkel standard men det var också billigt. Bättre att veta vad man bokar, vi blev besvikna. Bäddsoffan hade en väldigt stor fläck på dynan, gick inte att nyttja som soffa. Personal kom med extra dynor mm så vi kunde nyttja den som säng, den fick då vara utbäddad hela tiden= trångt, ingen soffa att sitta i. God mat och trevlig personal. Dålig skyltat. Bilderna på blommor längs blomsterstigen gick inte att läsa, de skulle bytas ut. Saknar fler förslag på leder man kan vandra. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

önskemål om enklae middagsalternativ

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Maten var jättegod och bra på alla vis. Men, inte specifikt för denna station (vår erfarenhet från exvis Sylarna, Blåhammaren, Saltoluokta), så skulle vi önska att det funnes alternativ till tre-rättersmiddag, exvis endast huvudrätten. Ett i vårt tycke bra exempel kan hämtas från Storerikvollen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett skäl att besöka Kolåsen:

Rekommenderad av Joachim Z., Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Superb mat tillagad av glädje och alldeles färska grönsaker och bär :-)!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Genuin upplevelse

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Tillbringade endast ett dygn på Kolåsens fjällstation för att fira födelsedag och samtidigt uppleva en för mig ganska okänd sida av Jämtlands fjällområde. Maten som serverades var bara den värd vistelsen. Bemötandet i övrigt var avslappnat och vänligt och passade mig. Boendet säreget och spännande. En tidsresa i dess finaste form. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.