STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (138 av 154 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(138 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 40)

Underbara Backåkra levererar alltid!

Rekommenderad av Helena och Jakob, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Det är inte första gången - inte heller sista - som vi besöker härliga Österlen och fantastiska vandrarhemmet Backåkra! I år fick vi dessutom både fotbolls-VM (föredömligt ordnat av värdarna: storbild i konferensrummet) och fantastiskt väder! Frukosten, som är den bästa i sitt slag, håller fortfarande mycket hög klass och det är alltid lika roligt att upptäcka de estetiska tillskotten/renoveringarna! Att sitta i den härliga trädgården ljumma sommarkvällar och höra barnskratt och titta på de vackra blomsterarrangemangen och rabatterna är en sann lisa för en stressad storstadssjäl! Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och trevlig personal :-)

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Trevlig personal, god frukost, mysig innergård och helt ok rum, bra städat. Baracken hade kunnat byggas lite mysigare, de andra husen är så fina i jämförelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Politik

Ej rekommenderad av Beguon, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Det var två saker som förvånade. 1) Att det inte fanns wifi utan att det tydligen är en wififree zon. Märkligt. 2) Vid frukosten fanns en skylt "snälla rösta inte på SD", ett budskap det är lätt att sympatisera med men det hör inte hemma på ett STF vandrarhem. Vad kommer härnäst, något som riktar sig mot S eller M kanske. Sedan är det väl trångt vid frukosten som inte4 motsvarade priset 90 kr.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 13 jul 2018)
Det gör oss bekymrade att inte ha kunnat motsvara dina förväntningar. Visst har vi wifi. Hade du bara frågat, så hade du fått lösenordet. När det gäller frukostbufféns väntetid vet vi att det blir så ibland. Men vi vill så gärna bevara husets underbara miljö och ställer därför vårt hopp till tålmodiga semesterfirare. Vi tycker nämligen det är värt några minuters väntetid för att få hembakt bröd, hemlagade pålägg och allt ekologiskt med hög kvalitet, och allt för endast 90:- för vuxen och 45.- för barn.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

förbättra frukost utskänkningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Vi hade en bra upplevelse förutom serveringen. Det är konstant kö för att hämta frukostbuffé. Inte så kul när man har barn som inte vill sitta stilla. Det hela skulle kunna undvikas om man bara förändrade platsen man la upp maten.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 13 jul 2018)
Tack för din synpunkt! Vi förstår att det ibland kan bli lite lång kö till buffén. Vi har genom alla år försökt komma på en annan planlösning, men utan att förstöra den underbara miljön i huset. Tips mottages gärna. Hoppas i alla fall att frukosten smakade bra. Vill ni trots allt återkomma, så bjuder vi familjen på en frukostbuffé.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig trädgård att vara i. Bra frukost.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“Härlig trädgård att vara i. Bra frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturskönt

Rekommenderad av Bim, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“ Mycket sevärdheter i den delen av Skåne”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt boende för en ensam resenär

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Vandrarhemsboendet är ganska dyrt, 400,-/natt, för en person som är medlem i STF, med avseende på standard och faciliteter.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jackpot på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 jun 2018)
“Vandrarhemskänslan när den är som bäst. Stort kök, bra lek för barn, nära till många sevärdheter. Vackra omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fint och välstädat rum. Trevlig s...

Rekommenderad av Anna och Marika , Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Mycket fint och välstädat rum. Trevlig stämning i den lummiga trädgården och toppen att kunna hyra cyklar och cykla till stranden med. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Manshäng i släpljus

Rekommenderad av Åke, Sverige (Sverige fre 01 jun 2018)
“Två härliga dygn i slutet av maj med helglediga småbarnspappor. Rent, fräscht, fritt, fina aktivitetsytor och trevlig värd med naturreservat, hav, betade löparängar och Sandhammarstranden runt knuten - allt med Dag Hammarskölds ande svävande ovanför. Varje pappa tar säkert med sin familj tillbaka vid annat tillfälle.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället