STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (138 av 154 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(138 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 40)

Kalasfin frukost!

Rekommenderad av Hillan, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Mycket god och fräsch frukost i fin miljö!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi hade en toppenvecka på Backåkra! Det ...

Rekommenderad av Nathalie, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Vi hade en toppenvecka på Backåkra! Det är rent och fräscht, vi fick fint bemötande och alla våra frågor/behov/önskemål besvarades/löstes utan att vi någonsin kände oss jobbiga. :-) Frukosten är världsklass och det finns mycket vackra omgivningar och saker att göra i närheten. Hade det varit kortare gångavstånd till havet hade det varit något bättre, i alla fall med barn som kanske inte orkar gå så långt i den stekheta värmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

skön stämning, vackra omgivningar och god frukost

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“ Trevlig personal, vackra omgivningar och mycket bra läge. God frukostbuffé och trevlig innergård. Rummen var små och mycket varma i hettan. vilket var utmanande med en bebis. Det var också väldigt lyhört. Anläggningen var bra men väldigt dyr.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Härligt att ni trivdes i stort! Tyvärr var alla rum i denna extremhetta väldigt varma. Från ingennstans fanns svalka att hämta eftersom utetemperaturen var så väldigt hög. Air condition är ingen vi normalt behöver i Sverige, men det hade varit underbart i år. Priset sätter vi efter många parametrar, bl a läget som är ett av Sveriges bästa...och dyraste. Men vi ligger i en mellannivå jämfört med våra kollegor på Österlen.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Högljutt

Ej rekommenderad av Caroline , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Rent och fint ställe. Dock högljutt från både trafik precis vid vandrarhemmet, kor som råkar och barn som stökar sent. Hade velat avboka en natt men pga av den extremt långa avbokningspolicyn på 7 dagar så gick inte det utan att förlora alla pengarna. Ringde vandrarhemmet 3 dagar innan vistelse för att höra om vi ändå kunde lösa något då jag pratat med stf's växel som sa att i vissa fall kan vara snälla och ge tillbaka pengarna iallafall. Det var ju ändå högsäsong. På backåkra sa de att de inte kunde avboka med pengar tillbaka på så kort notis men de skulle höra av sig om någon kom in o ville hyra rummet. Då kunde vi få pengarna tillbaka. Dock nämndes inte att vi skulle förlora 20% av pengarna. När vi sedan på stället skulle få tillbaka pengar drogs dessa med förklaring att då vi bokade via hemsidan så tar stf en avgift. Och även om de som övertog rummet inte bokade via online utan via reception o h vår avgift som vi betalt via hemsidan fortfarande var betald och inte gått förlorad för dem så skulle vi ändå inte få tillbaka summan vi lagt ut för en av nätterna. Det hela hanterades bara dåligt. Önskar de hade meddelat det från första början. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Det låter ju som om vi inte skött oss riktigt. Ber om ursäkt för detta.! Men vill ändå ge lite förklaringar. De råmande korna beror på extremvärmen. De har inte mat tillräckligt, ty fälten är uttorkade och bönderna får inte ge dem mat tillräckligt. Trafiken är i stort sett obefintlig mellan kl 22 och 07, så den kritiken kan jag inte riktigt förstå. Men när det gäller grunden till ert egentliga missnöje tar vi på oss ansvaret. Vi missade att informera om det då vi pratades vid i telefon. Vi hjälpte er att hyra ut en av de två nätterna genom att lägga ut ert rum på onlinesystemet igen. Som vi förklarade för er betalar vi provision till onlinesystemet, vilket vi även gjorde för den bokningen som avhjälpte er första natts avbokning.Så om vi skulle betala tillbaka hela summan till er så hade vi förlorat pengar och det hade inte varit någon katastrof, men då ni inte är de enda vi hjälper på detta sätt, måste vi vara konsekventa. Men som sagt, fel av oss att inte informera om detta från början.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräscht rum med dåliga sängar. Trångt a...

Ej rekommenderad av Svalan, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Ofräscht rum med dåliga sängar. Trångt att ta frukost. Bökig incheckning .”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Aj då- där var inte mycket till belåtenhet. Känner inte igen det där med ofräscha rum eftersom just fräschheten är ett av våra starka kort, som man kan se i andra recensionen. Sängar är en väldigt personlig sak, för mjuk för den ena, för hård för den andra. Visst är det ibland lite kö till frukosten, det ber vi om ursäkt för på en skylt innan ni går in till den. Hoppas frukosten smakdade i alla fall,
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mysig stämning, bra läge

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Fint boende, god frukost men lite högt pris för.det man fick. Fräscha och välstädade toaletter, kök och dusch. Fin service men vi hade behövt mer flexibla inchecknimgstider, särskilt om man inte ålanerar egen matlagning och behöver jitta en restaurant på kvällen i området. Underbar omgivning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt underbart

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Det kändes som om vi bodde på ett pensionat i Sydeuropa. Helt magiskt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Toppenställe! Fräscht rum, sköna sängar,...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Toppenställe! Fräscht rum, sköna sängar, jättefin frukost med trevlig personal, utemiljö mycket fin! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig trädgård

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Var väldigt trevlig trädgård. Alltid välstädat och fräscht i köket. Trevlig stämning. Väldigt trevligt att en av gästerna hade ett yogapass, vore ju jättekul om det var mer sånt, att olika gäster ordnade grejer liksom. Åt frukost sent och då var en del grejer slut ibland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fler duschar behövs Dålig täckning på mo...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Fler duschar behövs Dålig täckning på mobil. Saknade wi-fi”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (lör 04 aug 2018)
Synd att du inte frågade om wifi, ty det finns. Vi vet att antalet duschar ibland kan upplevas för få, men vi jobbar på det. Tack för synpunkterna. Den dåliga täckningen står utanför vår makt.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället