STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (160 av 175 rekommenderar) (43 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(160 av 175rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 43)

Harmoniska Backåkra

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Backåkra vandrarhem är en oas på det vackra Österlen Ljuvlig frukost i den väl ombonade trädgården. Trevligt bemötande av personalen. Rent och snyggt, och samtidigt väldigt personligt. Rekommenderar en vistelse på Backåkra, alla gånger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet vi alltid längtar tillbaka till

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Vi besöker Backåkra vandrarhem varje sommar. Atmosfären, personalen, övriga gäster från när och fjärran gör det här vandrarhemmet till vår absoluta favorit. Här finns fina kök där vi brukar laga kvällsmat men frukosten köper vi alltid till. Den njuter vi i den vackra trädgården och jag tror inte jag ljuger då jag utnämner den frukosten till Österlens bästa. Ofta när jag sover "borta" kan det bli lite si och så med nattsömnen men här sover jag riktigt skönt och vaknar upp utvilad och harmonisk. Det kustnära läget i hjärtat av Österlen är perfekt för utflykter. Det finns hur mycket som helst att upptäcka utan långa transporter. Bla annat finns det renoverade och nyöppnade Dag Hammarskölds Backåkra på promenadavstånd. En pärla i ett magiskt vackert landskap. Med hjälp av apostlahästarna tar vi oss också till de underbaraste stränderna med kritvit sand och kristallklart badvatten. Kort och gott: ett ställe vi varmt rekommenderar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värden verkade vara lite utmättad/trött

Rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz tis 21 aug 2018)
“Värden verkade vara lite utmättad/trött”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 27 aug 2018)
Utmättad nej, trött ja. Det har varit en intensiv och lång högsäsong. Jag ber om ursäkt för mitt trötta bemötande och hoppas det inte grumlade er vistelse här.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt ställe på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Kan varmt rekommenderas. Ett trevligt bemötande med en personlig inredning. Kul och mysig plats att besöka. Bra frukost! Grattis till ett fint ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevliga och tillmötesgående vand...

Rekommenderad av Anneli och Christer, Trollhättan, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Mycket trevliga och tillmötesgående vandrarhemsvärdar som verkligen gjorde allt för vår trivsel! Hit kommer vi gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idylliskt kustnära boende

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Backåkra är ett välplanerat vandrarhem med en fin trädgård där man kan njuta av den goda frukosten elller dricka eget eftermiddagskaffe. Det finns väl tilltagna kök för egen matlagning och värdfolket är mycket trevliga och till,ötesgående. I omgivningarna finns möjligheter till fantastiska vandringar med både Sandhammaren och Ales stenar på vandringsavstånd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker oas i fin liten fiskeby, nära bad och hamn

Rekommenderad av Marie, USA (USA tor 16 aug 2018)
“Jättefint på in- och utsidan, trevliga miljöer att slappna av i och använda som bas för utfärder och lokala strövtåg eller cykelfärder. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tveksam erfarenhet

Ej rekommenderad av Sune, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Vår första erfarenhet av vandrarhemsboende. Behövde en uppfräschning både av hygienutrymmen och boende. Frukosten ok men inte prisvärd. Trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bergsåkra Österlen

Rekommenderad av Jahn, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Enkelt men väldigt trevligt boende. Sköna sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Framtidens vandrarhem

Rekommenderad av Lasse Thorsberg & Sissi Nielsen, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Vandrarhemmet är fint, välkomnande, ekologiskt, humant i en kulturhistorisk miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället