STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup (visa karta)
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (337 av 355 rekommenderar) (136 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(337 av 355rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 137)

Ett väldigt mysigt ställe dit jag återvä...

Rekommenderad avAnna, Sverige (Sverige sön 24 sep 2017)
“Ett väldigt mysigt ställe dit jag återvänder varje år! Härlig stämning, trevligt bemötande, god frukostbuffé och fräscha fina rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt igen!

Rekommenderad avLivsnjutare, Sverige (Sverige tis 19 sep 2017)
“Jag har varit på Backåkra Vandrarhem förr och återkommer säkert igen. Det finns en underbar atmosfär här och ett fantastiskt mottagande av värdarna Ronny & Karen. Genast infinner sig frid i hela kroppen. Frukosten som vanlig superp - skulle inte få för mig att göra egen, även om köket är väldig väl utrustat och mysigt. Jag njuter också av att promenera på Löderups strand och ta en joggingtur på morgonen med efterföljande bad i havet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlens vandrarhemspärla!

Rekommenderad avFru Kåreland, Sverige (Sverige tis 05 sep 2017)
“Vi har varit många gånger på Backåkra vandrarhem, under årets alla säsonger! I år blev det både midsommar och sensommar! Alla säsonger har sin charm på det personliga och vackra Backåkra vandrarhem. Fantastiskt värdpar, to-die-for frukostbuffé, personlig inredning, välskött, rent och fräscht! Vi kommer, som alltid, tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Super för barn

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Super för barn”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar trädgård att äta frukost i

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Vi fick härligt väder så att vi kunde sitta ute i trädgården och njuta av den goda frukosten som serverades”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

God och riklig frukost! Dock trist när d...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“God och riklig frukost! Dock trist när det blev kö.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 18 aug 2017)
Visst är det tråkigt att stå i kö. Själv tycker jag inte alls om det så har jag möjlighet, så väntar jag tills kön minskat. Men å andra sidan är kö ett tecken på att det som erbjuds är bra.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dom höll inte vad dom lovade i bekräftelsen

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Vi fick ett rum med ett litet fönster 40x40 cm uppe vid taket (snedtak) detta var mer som en glugg. I boknings- bekräftelsen står det dusch och toalett i korridoren, men det fanns ingen dusch på övre våningen. Korridoren (ca 1o m) knarrade så till den milda grad att grannarna väckes om man måste gå på toa på natten. Trappan upp var i det närmaste livsvarlig, jättebrant. Frukosten var utmärkt lika så fanns det en trevlig bakgård och gott om parkeringsplatser.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 18 aug 2017)
Skönt att höra att ni var nöjda med frukosten och vår fina trädgård. Det stämmer att vi har ett ett rum på andra våningen med ett litet fönster och en ganska brant trappa och som jag minns det erbjöd vi er att byta till ett rum på nedervåningen, men ni avböjde. Vi vill ha ett större fönster, men vid bygglovsansökan satte våra grannar stopp för detta. Men många uppskattar detta sommarrum eftersom det är lugnt och svalt och i övrigt mysigt. Och det knarrande golvet försöket vi åtgärda, men det är svårt. Däremot lovar vi inte dusch och toalett i alla korridorer. I alla fall tycker vi det är trist att ni inte var nöjda med allt här.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Smultronställe

Rekommenderad avJulle, Sverige (Sverige mån 07 aug 2017)
“Mycket trevligt värdpar som jag kunde småprata med och få lite tips på saker att göra och se. Har skrattat gott åt alla finurliga skyltar som sitter lite här och där. Mycket god frukost som jag njöt av varje morgon.lite trångt vid köandet men det var det värt när jag mätt och belåten tog i tu med dagens utflykter. Stort och härligt kök, rent och välskött. Lite knarrigt golv som hördes mycket då det är ganska lyhört men egentligen inte störde mig var mer rädd att störa andra. Stor generös trädgård. Läget var för mig underbart då jag älskar den stora stranden Sandhammaren.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 18 aug 2017)
Tack för konstruktiv och allsidig kritik! Vi är glada för att ni var nöjda med det mesta. Trist att du upplevde personalen som otrevlig. Vet inte vad det berodde på, ty i grunden är alla som jobbar här väldigt trevliga. Kanske var det en stressig situation. I alla fall ber vi om ursäkt för bemötandet! Kön till frukostbuffén är ibland lång och lite trist, men sådant man upplever på många andra populära ställen. Vi har valt att behålla den underbart fina lokalen till buffén och hoppas att våra gäster står ut med lite kö eller väljer att komma komma då det är mindre kö under de två timmar buffén står uppdukad.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Backåkra vandrarhem har ett fantastiskt ...

Rekommenderad avAnna, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“Backåkra vandrarhem har ett fantastiskt läge på vackra Österlen. Bakom huvudbyggnaden finns en fin trädgård med bord och stolar, grillmöjlighet, pingisbord, sandlåda och gungställning. Standardrummen är små och varma men gemytliga. Trappan upp till övervåningen är brant på gränsen till farlig. Toaletterna på ovanvåningen är fräscha. Duschutrymmena på bottenvåningen är hyfsade om varje gäst städar efter sig. Det gemensamma köket är trevligt och relativt välutrustat. Frukostbuffén är god och riklig men serveras tyvärr i ett så trångt utrymme att kön blir jättelång även när få köar. Personalen var tyvärr inte trevlig, annars skulle vandrarhemmet fått toppbetyg.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (fre 18 aug 2017)
Tack för konstruktiv och allsidig kritik! Vi är glada för att ni var nöjda med det mesta. Trist att du upplevde personalen som otrevlig. Vet inte vad det berodde på, ty i grunden är alla som jobbar här väldigt trevliga. Kanske var det en stressig situation. I alla fall ber vi om ursäkt för bemötandet! Kön till frukostbuffén är ibland lång och lite trist, men sådant man upplever på många andra populära ställen. Vi har valt att behålla den underbart fina lokalen till buffén och hoppas att våra gäster står ut med lite kö eller väljer att komma komma då det är mindre kö under de två timmar buffén står uppdukad.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Backåkra.

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Tyckte det var ett jättemysigt ställe. Ägarna var trevliga och vi kände oss välkomna. Läget var också helt perfekt utifrån vad vi var ute efter. Kommer absolut att rekommendera detta fina vandrarhem till mina vänner och åka tillbaka så fort jag får möjlighet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Boka när du vill
  • • Inga bokningsavgifter online
  • • Alla priser är medlemspriser
  • • Aktiviteter och prisvärt boende
  • • Säker e-handel
  • • STF verkar för ekoturism
  • • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • • Boka när du vill
  • • Inga bokningsavgifter online
  • • Alla priser är medlemspriser
  • • Aktiviteter och prisvärt boende
  • • Säker e-handel
  • • STF verkar för ekoturism
  • • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige