STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 249 av 273 rekommenderar (94 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(249 av 273rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 94)

Favoritboende jag ofta återkommer till

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Har återkommit till detta boende många gånger och är alltid väldigt nöjd! Värdparet tar väl hand om en, är hjälpsamma o ger bra tips. Mycket god frukostbuffé där mycket är hemgjort. Väldigt välstädat och fina mysiga rum! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Helmer, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Varje sommar återvänder vi till Backåkra Vandrarhem. Här är allting toppen. Köken och de andra gemensamma utrymmena är superrena, välutrustade och fungerar utmärkt. Vi sover alltid så skönt i de fina rummen. Ingenting stör nattsömnen. Vi beställer alltid frukost. Den rikliga buffén har alla möjliga godsaker och det hemgjorda jordnötssmöret på nybakade bullar längtar jag efter hela året. I trädgården är det en gemytlig stämning. De charmiga möblerna bjuder in till långa måltider och samtal om stort och smått. Även om vi åker hit varje år finner vi alltid nya utflyktsmål. Stränderna, naturreservaten, loppisarna, de genuina samhällena med sina mysiga caféer och restauranger är spännande att besöka. Vi ser fram emot sommaren 2022 och att välkomnas av de trevliga värdarna Karen och Ronny. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Hade en fantastisk helg på vandrarhemmet. Mycket trevligt och personligt värdpar. Hela stället är mycket rent och fräscht. Frukosten är mycket god med hembakat bröd och mycket annat gott. Det är en hemtrevlig atmosfär på stället. En fatastiskt trevlig trädgård att sitta och äta och umgås i. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Johanna , Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Vilken litet smultronställe! Vandrarhemmet ligger nära till allt. Stranden, matbutik, ystad, Simrishamn och alla små turistupplevelser du vill hinna med när du är på Österlen. Vi bodde i skolan (på övervåningen) och hade ett supermysigt rum. Perfekt i storlek med väldigt sköna sängar. Vi valde att hyra lakan vilket också var väldigt prisvärt. Vandrarhemmet hade en mysig innergård med flera sittplatser i trädgården. Vi bokade frukost, något vi absolut inte ångrar. En ekologisk frukost men allt vad man kan önska. Nybakat frallor med olika pålägg samt en hemmagjord granola som var väldigt trevlig. Bra utrymmen för att laga mat och alltid ordentligt städat. Incheckning och utcheckning gick som smort med väldigt trevligt värdpar. Allt som allt väldigt nöjd med hela upplevelsen. Rekommenderar till alla, par som barnfamiljer. Tack, vi kommer tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart vandrarhem

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Ett fantastiskt vandrarhem, väldigt mysigt och härligt läge. Både rummen och de gemensamma ytorna är väldigt rena! Bor en del på hotell med jobbet men detta är så mycket bättre. En härlig stämning, personligt bemötande, fantastik hemgjord frukostbuffé! Det märks att värdparet bryr sig om både gäster och vandrarhem, mycket kärlek i allt. Rekommenderar varmt Backåkra vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Backåkra vandrarhem - en riktig Österlenpärla

Rekommenderad av Helena Sandberg, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Vi har varit trogna stammisar på Backåkra vandrarhem och kommer så att förbli! Varje sommar bjuder på nya överraskningar, i form av en utökad samling av pricksäkra, humoristiska skyltar, renoveringar, blomsterprakt! Alltid välstädade rum och gemensamma lokaler, välutrustade kök och bra cyklar att hyra! Frukosten är, som alltid, fantastiskt välsmakande och med slot-tider uppstår inga köer (dessutom kan man köa från två håll)! Värdparet är proffsiga, trevliga, och hjälpsamma. I år hade vi dessutom tur med vädret, vilket förgyllde vår vistelse än mer (även om lite sämre väder inte är helt illa, det finns ju så mycket att se och uppleva runt om Österlen)! Vi kommer tillbaka nästa år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar vistelse på Backåkra Vandrarhem

Rekommenderad av Susanne, Nederländerna (Nederländerna mån 23 aug 2021)
“Jag kan verkligen rekommendera Backåkra Vandrarhem! Vi hade en underbar helg med joggingturer genom vackra sandskogar tilll den vita sandstranden. Vandrarhemmet är mycket välskött med fin trädgård, rena utrymmen och trevliga värdar. Den hemgjorda frukosten är en riktig pärla! Tackar för allt detta! Vi kommer gärna åter!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Harmoniska Backåkra

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“En riktig oas på Österlen Att avnjuta den förträffliga frukosten i den ombonade och fridfulla trädgården ger själen ro. Jag återkommer mer än gärna varje sommar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligt

Rekommenderad av CG, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Tack för en härlig vistelse. Kul med alla små genomtänkta detaljer överallt inne och ute. Vi kände oss välkomna och fick en bra semester. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, prisvärt och trevligt

Rekommenderad av Jerry, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Underbart Vandrarhem i oroligt fina Österlen. Trevlig personal, fina rum och en otroligt gemytlig innergård. Enkelt färdavstånd till populära attraktioner som Dag Hammarskjöld, ales stenar och stranden. Finns frukost som rekommenderas. Vi komer gärna och bor här igen om tillfälle ges. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.