STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (138 av 154 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(138 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 40)

Backåkra

Rekommenderad av Anders med familj, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Härligt och trivsamt. Nära till natur och fantastika vyer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett okej boende till överpris!

Ej rekommenderad av Siochså, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Själva rummet var fräscht och ljust. Rymligt med garderober och hyllor. Däremot var badrummet under all kritik: två toaletter var för dam/herr på tio dubbelrum och en delad dusch med endast draperi och så otroligt smutsig! Svart rand längs hela plastmattan på väggen och snuskigt draperi som ej varit tvättat på länge. Där ville vi inte duscha! Städningen var si och så, jag fick fråga om soporna skulle tömmas av oss eller av de som städade? Då efter två dagar tömdes den ena av soptunnorna och källsorteringen. Köket var helt okej men för priset hade vi förväntat oss fräschare och trevligare bemötande!! Läget är underbart fint nära Dag Hammarskölds hus, Backåkra. Och Löderups strandbad med trevliga Strandkompaniet. Ale stenar är också värt ett besök! Speciellt vid solnedgången och att vandra till hamnen i Kåseberga.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ej välkommen

Ej rekommenderad av Besviken🙁, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Hej! Kände mig verkligen inte välkommen. Kvinnan i receptionen var på gränsen till otrevlig. Svarade i telefon (de är ju bara tillgängliga mellan 9-11 och 17-19 så då ringer ju alla samtidigt som folk kommer och ska checka in eller ut - då kanske man ska vara två i receptionen!?) och var allmänt ointresserad av oss. När vi hade skrivit in oss så sa hon bara att ni ska bo i annexet och rumsnr och var det låg och så fick vi nycklar. Hon frågade om vi ville ha frukost som vi tacka nej till. Ingen information om något annat utan räckte bara över nycklarna till oss. Duschen hade mögliga skarver, soporna var överfyllda. Handdukarna i köket var sunkiga. Inget wifi med motiveringen att det finns så mycket annat att göra men det ör ju just det man vill googla fram. Dessutom så kan det faktiskt vara så att man gillar att kolla på filmer på sin semester. Lappar uppsatta med olika saker som man skulle tänka på som kunde varit skrivna på ett mycket trevligare sätt. Källsorteringen var dålig och ofräsch. Dagarna innan hade vi bott på Råkulle vandrarhem i Brantevik som var sååå trevliga och mycket fräschare och en källsortering som var tydlig och bra. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

fattas mm

Rekommenderad av Erik, Polen (Polen tis 25 jun 2019)
“disktrasa, brödrost frukosten bra, men kanske litet överreklamerad ändå, kanske mer frukt (äppelklyftor, ev fruktsallad) (från äldsta dottern, 9 år) : fler lekgrejor ute än rutchbana och gungor ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 27 jun 2019)
Tack för konstruktiva tips. Brödrost ska finnas, men kanske hade någon satt in den i ett skåp. Vi ska fundera på fler uteleksaker än gungor, rutschkana, sandlåda, fotbollsmål och bordtennisbord, samt boule och kubb.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supernöjd

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“Tack Ronny och Karen. Eran service var fantastik. Ni fixade så att vi 15 fick hela paviljongen för oss själva. Tack för tips om en fantastiskt restaurang med underbar pizza och även tipset vart vi skulle gå för o få en hissnande utsikt på vår promenad till Kåseberga. Kan varmt rekommendera ert boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Platsen var underbar! Vi blev lite tråki...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 jun 2019)
“Platsen var underbar! Vi blev lite tråkigt bemötta av personalen, men är supernöjda med platsen och boendestandarden!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tor 27 jun 2019)
Härligt att ni tyckte här var fint! Synd att höra att ni kände er tråkigt bemötta, det kanske berodde på att vi inte hade möjlighet att hjälpa er när ni anlände innan receptionen öppnade. Vi var tvungna att klippa färdigt gräset innan regnskuren, så därför fick ni vänta en en kvart. Hoppas ni vill återvända ändå!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött vandrarhem i vackra Backåkra

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Ett mycket välkomnande vandrarhem med tillmötesgående föreståndarpar. Vi tillbringade en avkopplande helg på detta välskötta vandrarhem. Gott om sevärdheter i närområdet och nära till havet. Kan varmt rekommenderas till den som vill kombinera vila och återhämtning med kultur, god mat och sevärdheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende på Österlen - välj Backåkra!

Rekommenderad av Marko Matilainen, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Vi var ett kompisgäng på 15 vuxna som bodde på Backåkra en långhelg och värdarna hjälpte oss att få hela paviljongen för oss själva, fantastiskt. Det märks att värdarna älskar sitt vandrarhem, de sköter om det mycket väl och ser till att det är fint, i ordning och inte minst, att alla skall vara nöjda! Ett leende är aldrig långt borta! Köket var föredömligt välutrustat. Läget är bra, på gångavstånd finns Dag Hammarskjölds museum, är du spänstig är det en mycket fin vandring till Kåseberga. Tomelilla (med Hasse & Tage museet) ligger en halvtimme bort och så har du Simrishamn och Kivik inte alltför långt borta! Skall jag till Österlen igen kommer jag självklart att välja att bo på Backåkra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fullträff!

Rekommenderad av Jill, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Har besökt Backåkra många gånger innan och denna gång var första gången i sällskap med ett litet barn. Upplevelsen överträffade alla förväntningar! Det märks att ägarparet lägger ner mkt kärlek och tid på att vårda stället. Gården var om möjligt ännu mer lummig än sist, perfekt för sommarhäng!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Försäsong på Backåkra

Rekommenderad av Ellen och Isak, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Vi kom vandrande över åkrarna i slutet av maj och stannade en natt på vandrarhemmet. Vacker plats och trevlig trädgård. Jättebra service från värden, trots att vi var där lite tidigt på säsongen. Nästa gång provar vi frukostbuffén! Tack för en fin vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället