STF Ljungdalen Vandrarhem

Adress: Ljungdalen 805, 84035 Ljungdalen
Område: Härjedalen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 228 av 235 rekommenderar (66 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(228 av 235rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 66)

Ljungdalen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Var där med min hund. Läget på boendet var toppen, fick ett rum på nedre våningen nära utgång, toppen, smidig när an ska gå ut med hunden, ettplus med altan. Synd att det inte finns wifi på boendet, annars toppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

prisvärt vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Bra lokaler och fint 2-bäddsrum. Litet varmt och kvavt dock efter en natts sömn. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Ljungdalen

Rekommenderad av Jaska , Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Hej Allt var bra. Dock passade sängen inte min kropp. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt vandrarhem!

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Prisvärt vandrarhem nära fjällen. Bra med kod till entrén. Slipper att hålla reda på nyckel! Lyx att få bo i eget rum, men känns onödigt nu när Coronaspridningen inte är hög! Konstigt att det skiljer så mycket från restriktionerna på fjällstation och fjällstuga, där de går att bo med gäster från andra sällskap? Alla är STF, men olika tänk! Bra att värden är på plats en stund på morgonen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende i bra läge och med ypperlig service!

Rekommenderad av Thelemakos, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Första gången i Ljungdalen för dagsvandringar och vandrarhemmet i byn visade sig vara en perfekt utgångspunkt för dessa! Värdinnan Eva gav fina tips på utflykter och aktiviteter i närområdet, vilket förgyllde min vecka. Rena fräscha rum som är otroligt prisvärda. Möjlighet till självhushåll, för matlagning och förvaring av varor i kyl och frys. Ett par hundra meter till välsorterad ICA. Dessutom granne med hembygdsgård där man kan få sig en fika. Rekommenderades varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eva

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Mest positivt var Eva!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och bra på alla sätt!½

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Trevligt och bra på alla sätt!½”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt i övervåningens kök och ...

Rekommenderad av Ulle , Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Mycket trevligt i övervåningens kök och toa. Nedervåningen inte lika fräsch men fina rum nere och helt ok uppe. Eva mycket trevlig värd. Superfin frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Har du varit i Ljungdalen? om inte - åk ...

Rekommenderad av Xo, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Har du varit i Ljungdalen? om inte - åk dit och se en fin och genuin plats. Mycket vackra omgivningar och en trevlig och kunnig värd som visar till rätta. Allergiker, boka övervåningen. Det finns rum för resande med husdjur på nedervåningen vilket kan vara bra att undvika vid pälsdjursallergi.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En helt fantastisk värd är Ewa Gyllensva...

Rekommenderad av Bodil Thorstensson, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“En helt fantastisk värd är Ewa Gyllensvaan. Ett så proffsigt och omtänksamt bemötande mot oss alla. Vi var 8 v och 7 B o 1 hund. Vi båda plus tre döttrar med familjer. Hon satt till och med upp ett tält i trädgården för stora sällskap!! Tusen tack Ewa från oss alla i familjen Bodil o Alvar Thorstensson”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.