STF Gnosjö Vandrarhem

Adress: Fritidsvägen 6, 335 32 Gnosjö
Område: Småland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 36 av 37 rekommenderar (14 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(36 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fräsch & välstädat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 okt 2021)
“Toppboende! Rent, fräscha sängkläder och välutrustat kök. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Praktiskt, fräscht, prisvärt

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Man kan inte säga att vandrarhemmet ligger idylliskt och byggnaden är en rätt tråkig sak, lite likt ett äldreboende. Men allt är fräscht och praktiskt. Lugnt läge. Uteplatser till varje rum, bra frukost i byggnaden intill. Hyfsat gångavstånd till centrum. Prisvärt. Perfekt om man som jag bara behövde ett bra ställe att övernatta på! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hit vill jag återvända!

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Mycket bra läge för den som ska till High Chaparall eller Isaberg, precis i anslutning till ett jättefint område med skog, Motionsspår, MTB-banor, fotbollsplaner och simhall. Ett stort plus till personalen i simhallen som erbjöd oss platser i badet som hade avbokats! Mycket fräsch anläggning, enkla men funktionella rum, fräscha toaletter, dusch och kök. Även ett stort tort plus för egen altandörr/uteplats i alla rum. Återvänder gärna till Gnosjö vandrarhem! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt men litet

Rekommenderad av Janni, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Stället ligger strategiskt väldigt bra om man ska cyckla, idrotta, bada eller tex till Isaberg mm. Handikappsvänligt överallt. Köket har bra utrustning men bara två spisar. Så om stället är fullt och alla ska laga mat, blir det kaos i köket. Rummen trånga om man sover 5 i dem, så fokus blir att inte vara på rummet. Mysigt med uteplats till alla rummen. Så det bli 4 stjärnor av 5 för många saker var riktigt nice. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekta vandrarhemmet

Rekommenderad av Oscar, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Fräscht, modernt och prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Kaj , Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Vi blev mycket väl bemötta när vi trötta kom fram till vandrarhemmet i Gnosjö. Att det ingick bad i simhallen i priset för övernattningen var en trevlig överraskning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En dold pärla

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Vi fick mycket för pengarna och särskilt roligt var att det ingick bad på simhallen bredvid. Lågmäld doldis som är en pärla, enkelt men rent och fräscht. Bra pris. Fina omgivningar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Rummet för fyra var mycket trångt och saknade ventilation. Det var minst 30 ge varmt under natten . Inget fönster att öppna för att få in luft. Gick bar att öppna en altandörr. Inget kul att sova på markplan med dörren öppen då det var en del biltrafik under natten. Vi hade bokat 2 övernattningar men var tvungen att leta annat boende för den andra. Det gick inte att vara kvar på grund av värmen. Tack och lov var det mycket bra personal som försökte göra det så bra som möjligt för oss. Roger Annebjlrk”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fräscht och fint!

Rekommenderad av Aktiva Familjen, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Ett mycket fint och fräscht boende med en egen liten uteplats i anslutning till rummet. Väldigt fint område med många möjlighet till träning. Extra plus till badhuset som ligger bredvid där bad ingick i priset!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av AnnaSara Nilsson, Sverige (Sverige mån 08 feb 2021)
“Bra boende! Tyvärr för tunna madrasser. Mycket fräscht ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.