STF Gnosjö Vandrarhem

Adress: Fritidsvägen 6, 335 32 Gnosjö  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (42 av 45 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(42 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

På besök i juli 2019

Rekommenderad av Tove, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi besökte high Chaparall på väg ner till Skåne och stannade 2 nätter. Mycket fint och fräscht vandrarhem. Omgivningarna är fantastiska och en fotbollsplan utanför huset var perfekt för våra barn! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

oväsen

Ej rekommenderad av irene thor, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Vi kom dit runt 15.00 och då var det ett danskt gäng med ca 10 -12 åriga flickor och sen lite äldre pojkar. dom hade ledare med sig, men det var ett otroligt stojande och springande i korridorer och utanför vår uteplats i flera timmar. Jag ringde till tölletorpshallen och där var en kvinna som jag prata med och jag förklarade att det var ett väldigt oväsen. Jag sa att jag hoppades det var lungt till kl 22.00 då det är vanligt att det skall vara tyst då. Hon skulle prata med ledarna. Det blev tyst vid ca 23.30. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag har varit på flera vandrarhem och där har det varit personal som ser till att det är lungt och fint. Här fanns ingen........underligt för att vara ett STF.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Aktiv fritid.

Rekommenderad av Kaipa, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Ett ypperligt boende med bra service i ett område nära till mycket bra frilufsanläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gnosjö vandrrhem; Lugn och stillsam plats i direkt anslutning till fritidsområde

Rekommenderad av Vildas Husse, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Nybyggt vandrarhem med fina lokaler. Lagom stort rum (Nr 12) där jag och min katt trivdes alldeles utmärkt. Liten altan att sitta och mysa på ökar helhetsintrycket. Mycket prisvärt då jag hade egna sängkläder med mej. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Meget stöj/larm når dørrene til rummene ...

Ej rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark mån 20 maj 2019)
“Meget stöj/larm når dørrene til rummene låsesop /lukker Meget sterile og upersonlige rum og fællesarealer. Der bør være skilt på døren til vandrehjemmet om hvor man henter nyckel”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sakligt och funktionellt vandrarhem med mycket bra service

Rekommenderad av AC, Sverige (Sverige mån 25 feb 2019)
“Trevligt vandrarhem i friluftsområde i anslutning till den kommunala simhalllen. Frukost erbjuds i simhallens café. Vi bemöttes av uppmärksam, trevlig och handlingskraftig personal. Stort tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht vandrarhem!

Rekommenderad av Jan Friberg, Sverige (Sverige tis 16 okt 2018)
“Fin arkitektur, bra läge, passande utrustning, rent och snyggt .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag återvänder gärna

Rekommenderad av Andreas , Sverige (Sverige lör 15 sep 2018)
“Jag är en hotellmänniska. Men efter att vid upprepade tillfällen besökt Gnosjö i jobbet kan jag konstatera att vandrarhemmet där har fått mig att tänka om kring den typen av boende. Så trevlig personal som fixar och anpassar sig efter kundens behov. Rent och fräscht i rummen, duschen och på toaletterna. Priset mellan hotell och vandrarhemmet går dessutom inte att jämföra! Oerhört nöjd och jag säger, på återseende Gnosjö vandrarhem vid Töllstorp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra rum, stort gemensamt kök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Bra rum, stort gemensamt kök”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lugnt o mycket vacker omgivning.Lagade f...

Rekommenderad av Ninni, Sverige (Sverige mån 21 maj 2018)
“Lugnt o mycket vacker omgivning.Lagade frukost själva,men allt vi behövde fanns att tillgå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället