STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 37 av 44 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(37 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Väl värt ett besök!

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige fre 19 mar 2021)
“Vi bokade "Torpet" och hade plats för två vuxna, tre barn och en hund. Perfekt för oss. Enkelt och prisvärt. Fint med längdspår i direkt anslutning till boendet. Kort bilresa till backarna och längdspåren i Storlien. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omtänksam värd

Rekommenderad av BoB, Sverige (Sverige tor 04 feb 2021)
“Vi blev glada för den omtänksamhet som vår värd ägnade oss. Vi blev uppringda i förväg och fick detaljerad information om förhållanden i området då stationen just öppnat för säsongen. Vår värd såg även till att skidspåren var preparerade i anslutning till stationen. Vi är så tacksamma!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som vanligt när man bor här.

Rekommenderad av P-O, Sverige (Sverige fre 23 okt 2020)
“Högklassigt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Duschar gick inte att använda, skulle ka...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Duschar gick inte att använda, skulle kanske kunnat vara åtgärdat med tanke på hur lång tid covid 19 har varit och handdesinfektion saknades”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Va smutsigt och ofräscht. Inte värt peng...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Va smutsigt och ofräscht. Inte värt pengarna. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

En möjlig pärla i skymundan

Rekommenderad av Rum # 2, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Ett fint STF-boende i skymundan. Svårt att ta sig till utan egen bil (vilket vi inte hade). Väldigt fint bemötta av värdinnan Linnea som såg till att vi fick middag utanför tiden för matsalen (då det inte fanns kommunikation som passade till tiderna i matsalen kom vi 1 timme sent). Låg beläggning de dagarna vi var där och fullt på andra ställen. Rent. Vällagad och god mat. Frukost OK. Lunchpaket till vandring också helt OK.. Minus blir det att vandringslederna närmast var slitna/undermåliga vilket är tråkigt då det finns en möjlighet att vandra till Blåhammaren som dagsvandring, men det är ju inte boendets fel. Men boendet skulle vinna väldigt mycket på om dom promotade den delen av vandringen som alternativ till den kända triangeln som det är högt tryck på. Det bar blött i markerna och hade behövt impregnera om kängorna men det fanns inte att köpa i den lilla kiosken, det var det enda vi saknade. Bra torkrum gjorde att skorna ändå hann torka upp mellan vandringsdagarna. Mycket prisvärt boende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som förväntat. Spartanskt. Maten var god...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Som förväntat. Spartanskt. Maten var god. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och billigt

Rekommenderad av Lena&Mats, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Man får det man betalar för. Bra med skidspår och leder utanför. Nära till Storulvån med bil Några andra gäster kom med tåg från Stockholm Åkte skidor till Blåhammar 16 km Lena”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Massor av snö!

Rekommenderad av Långben, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Trevlig och omtänksam personal. God mat och prydligt rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Bra boende, enkelt rum med högt i tak oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“Bra boende, enkelt rum med högt i tak och bra säng. Trevliga gemensamhetsutrymmen och jättegod mat och frukost! Enda negativa var att endast en dusch var i bruk i huvudbyggnaden under vår vistelse, i samma rum som bastun och utan möjlighet att låsa om sig men där man kunde hänga en "upptaget-skylt" på dörren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.