STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 88% (64 av 73 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(64 av 73rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Fina dagar

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Jättetrevligt ställe med vackra omgivningar. Vi höll självhushåll och pentryt var fräsch och välstädat. Gjorde dagsturer och fick alltid bra tips av värden. Mysigt att sitta i bodegan efter en dag ute och njuta av utsikten och ett glas vin. Kommer gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great service and hospitality in a wonde...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 07 jul 2019)
“Great service and hospitality in a wonderful setting. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig och hjälpsam personal!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omhändertagande personal, mysig Bodega och vacker fjällmiljö.

Rekommenderad av Per Nordquist, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Personalen var mycket trevlig, tillmötesgående och omhändertagande. När jag hade problem så hjälpte de till att lösa dem. Fjällgården har fina trevliga rum, med utsikt över fjällen och egna handfat. Ett stort extra plus är Fjällgårdens mysiga Bodega (pub) med en mycket varm och inbjudande inredning, med fårskinns fällar, levande ljus mm I Bodegan kan man beställa både mindre rätter och dryck. Fjällgården har också ett stort fint trädäck i sydläge med utsikt över fjällvärlden. Finns pingisbord vilket ofta uppskattas av ungdomar. Fjällgården är ett pensionat/vandrarhem som jag varmt kan rekommendera och som jag kommer att återvända till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

WC/dusch

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 mar 2019)
“Anledningen till betyget där är pga vattenskada, så det är säkert bättre annars. Det blev fel på nåt elektriskt som gjorde att vi inte hade lyse på toaletterna i korridoren, vi hade pannlampa med oss, men det var såklart ett minus. Men även det är ju ur världen då elen funkar 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende med hjärta och omtanke

Rekommenderad av Barbro Färninger, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Storliens fjällgård ligger fantastiskt och erbjuder rekreation för kropp och själ. Personalen var hjälpsamma och gav det lilla extra som gör att jag gärna vill återkomma. Att rummet var trevligt och maten god hjälpte till för ett högt helhetsbetyg. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk miljö med fjället inpå knuten...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Fantastisk miljö med fjället inpå knuten!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

We asked for a taxi, but the owner herse...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna sön 24 mar 2019)
“We asked for a taxi, but the owner herself did drive us to the trainstation, Very nice!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk fjälllstation

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Mycket trevligt boende med god service och god mat. Rummen är enkla men funktionella och faciliteter som toa, dusch och bastu finns enligt spec i korridor. Även vallabod finns. Anläggningen spårade dessutom spår vilket var bra. De har temakvällar med musik och det anordades Yogaafton efter kundernas önskemål. Det var riktigt bra. Fjällgården kan starkt rekommendeeras. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servicen är väldigt bra och snabb samt a...

Rekommenderad av Skidfantasten, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Servicen är väldigt bra och snabb samt anläggningen är fin – inte minst det bedårande läget. Dessutom serverades mycket goda middagar (helpension) och a la carte meny! Våfflor var en hit! Mycket var bra och många detaljer gjorde det trivsamt och genuint. Dock fanns det små detaljer med förbättringspotential som jag hoppas anläggningen jobbar med. Hade det inte varit för detta så hade jag gett vistelsen högsta betyg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället