STF Storliens Fjällgård

Adress: Vackerlidsvägen 9, 830 19 Storlien  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (50 av 55 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(50 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Fantastisk fjälllstation

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 04 mar 2019)
“Mycket trevligt boende med god service och god mat. Rummen är enkla men funktionella och faciliteter som toa, dusch och bastu finns enligt spec i korridor. Även vallabod finns. Anläggningen spårade dessutom spår vilket var bra. De har temakvällar med musik och det anordades Yogaafton efter kundernas önskemål. Det var riktigt bra. Fjällgården kan starkt rekommendeeras. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servicen är väldigt bra och snabb samt a...

Rekommenderad av Skidfantasten, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Servicen är väldigt bra och snabb samt anläggningen är fin – inte minst det bedårande läget. Dessutom serverades mycket goda middagar (helpension) och a la carte meny! Våfflor var en hit! Mycket var bra och många detaljer gjorde det trivsamt och genuint. Dock fanns det små detaljer med förbättringspotential som jag hoppas anläggningen jobbar med. Hade det inte varit för detta så hade jag gett vistelsen högsta betyg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vänligt bemötande

Rekommenderad av Karna, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Underbara dagar med höstfjällen inpå knuten. Fick mycket bra info om leder och hjälp också att hitta rätt. Hade hundar med och kunde då bo i eget hus. Vi fick be stugvärlden som villigt hjälpte till i mån av tid att köra oss ner till storlien. Taxi fungerade urusel och det gick inte att beställa dagen innan ex avresa.alldeles för svårt at gå ner till storlien på den hårt trafikerade vägen mot trondheim. Närmast omöjligt med barn eller hund. Något bättre sopsortering är önskvärd. Alldeles överfull vid besöket.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällgården ligger fantastiskt vackert o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Fjällgården ligger fantastiskt vackert och är ett prisvärt boende. Servicen och framförallt informationen om den borde förbättras/ uppdateras vad gäller olika säsonger. Nu fanns tex ingen middag att tillgå, och puben fick man ringa om. Den s k incheckningen var under all kritik, iofs beroende på temporära omständigheter, men ändå inte acceptabel. Att `leta nyckel` utomhus i mörkret o duggregnet duger inte och att det inte gick att nå värden per telefon förbättrade inte saken., värden var trevlig och vänlig men vissa strukturer behöver förbättras.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt men mysigt med Bodegan

Rekommenderad av Heléne, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Enkelt men mysigt med Bodegan. Enkelsängen var skön, våningssängarna lite hårdare. Överraskande bra fruskotbuffé ( vi var få gäster). Prisvärt vandringsalternativ när vi jämför med Blåhammaren, Sylarna och Storulvån. Eftersom det inte är lika poppis som de tre andra STF anlänggingarna längs Jämtlandstriangeln. Här var det lugn och skönt, ingen kö till toaletten och duschen. Vandringen från Blåhammaren blev också en positiv upplevelse, storslagen vy och vi var ganska ensamma på vandringen. Dock behöver de fixa de trasiga spångarna över myrarna på slutet av etappen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

ok

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna tor 16 aug 2018)
“beautiful location. Property is a little bit run down. Compared to other stf places the price is higher, the facilities less.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Förslag till förbättringar av Storliens Fjällgård

Rekommenderad av Göteborgare, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Byt torkmatta i huvudentrén kolla övriga mattor - speciellt långa mattan i övervåningen. Dammsugare trasig. Byt till nya dammsugare. Läslampa i rum 8 ur funktion. Bordtennisbord finns - men racket och bollar måste förnyas! Försäljning: Lantmäteriets kartor med vandringsleder i Storlienområdet Z52 fanns ej att köpa! (Kopiering i färg över delområden kan tas fram till låg kostnad!) Bättre information om vandringlederna t ex till Blåhammaren. Parkering vid Rundhöjden är en bra startpunkt för bilburna. Mat: Lättfil saknas, ägg borde vara nykokta. Meny för middag saknas - på anslagstavlan. Det finns goda förutsättningar för att skapa ett ännu bättre vandringshem - stora ytor och trivsam miljö!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt. Nära naturen! Uggleskåd...

Rekommenderad av Jag, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Mycket trevligt. Nära naturen! Uggleskådning på kvällen blev pricken över i!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

- Trevligt bemötande - Enkelt men prisv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“ - Trevligt bemötande - Enkelt men prisvärt boende med självhushåll i annexet. - Bra frukost - Det var bra att det fanns en markerad vandringsled från fjällgården till tågstationen i Storlien för att slippa gå på stora vägen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stay at a museum

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 30 jul 2018)
“Place looks like someone's great grandmother just died. Appliances ancient and probably wasting lots of energy. Good showers though. Footpath to Storlien poorly marked. Begins as a combined summer/winterpath but must have split at some point - you don't want to miss it. The places location makes it good motel.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället