STF Lugnåsberget Vandrarhem

Adress: Lugnås Sofielund 1, 542 94 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (25 av 25 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(25 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Välkomnande och hemtrevligt

Rekommenderad av Gb, Sverige (Sverige fre 05 apr 2019)
“På boendet fanns allt man kan önska. Sällskapsspel, medicinlåda, fantastiska utflyktspåsar med tips och kartor på sevärdheter i området. Frukost- och middagslådorna innehöll jättegod närproducerad mat. Vi var verkligen nöjda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

very good accomaodation

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike tis 20 nov 2018)
“everything is perfect the breakfast is very good”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very warm welcome

Rekommenderad av Heike, Tyskland (Tyskland sön 26 aug 2018)
“Very warm welcome!! Good eco and regional Breakfast with home made bread green Label!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig miljö.

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Intressant omgivning. Nära till Mariestad. Nätets vägbeskrivning skulle kunna förbättras. I övrigt utmärkt. ”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Tack för ditt omdöme. Ja hos oss kan man bo lugnt på landet men ändå ha nära till många städer och sevärdheter. Jesper och Pia
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugna dagar på Lugnåsberget

Rekommenderad av Almas matte, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Lugnt och vänligt ställe att vila sig på. Hunden var också välkommen. Frukostkorgen precis lagom.”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Tack för ditt omdöme. Vi är glada över att våra fyrfota vänner också trivs hos oss och tycker det känns bra att kunna erbjuda rum där hunden är välkommen. Pia och Jesper
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende i en lantlig miljö. Härlig tr...

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Bra boende i en lantlig miljö. Härlig trädgård och djur in på knutarna. Alternativa möjligheter att sitta när man äter. Genomtänkt miljöpolicy.”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Trevligt att du uppskattar vår ambition att jobba miljövänligt. Våra djur som periodvis finns runt vandrarhemmet bidrar till detta. Jesper och Pia
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lantligt och naturnära

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Ett lantligt och naturnära boende som är lugnt och funkar bra med barn. Samtidigt är det nära till aktiviter i tex Skara och Mariestad.”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Trevligt att du gillade läget på landet och att barnen också trivdes. Ja, det är nära till mycket spännande i Skaraborg när man bor på Lugnåsberget. Pia och Jesper
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt och välskött i lantlig miljö.

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Ett vackert landskap med betande djur i hagarna omkring gården, jättelugn och fridfull miljö. Väldigt välskött vandrarhem med nyrenoverade rum som håller en jättefin standard. Trevligt och hjälpsamt bemötande. Återvänder gärna. ”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Kul att du gillade miljön och lugnet på vårt vandrarhem. Välkommen tillbaka! Jesper och Pia
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra ställe!

Rekommenderad av H&G, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Välkomnande! Rent, fräscht och välskött! Bra med tips på aktviteter! Vi tog en kort biltur till ett underbart dopp i ”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Tack för ditt fina omdöme. Ett dopp i vår skogsskövling Vristulven har inte varit fel denna sommar. Pia och Jesper
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Vi hade köpt ett paket där middag, frukost och paddling ingick. Det var helt fantastiskt! Jättegod mat som var lagad av värdarna. Städade och fräscha rum. Mysig miljö och otroligt trevligt värdpar! Hit rekommenderar vi alla att åka för att finna lugn och koppla av.”
STF Lugnåsberget Vandrarhem svarar (ons 01 aug 2018)
Vad kul att ni gillade vårt paket med allt som det innehöll och vårt fina Lugnåsberg. Jesper och Pia
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället