STF Åre Torg Vandrarhem

Adress: Kabinbanevägen 22, 83013 Åre  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Stadsmiljö, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (101 av 105 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(101 av 105rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Perfekt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 mar 2019)
“Ett mycket bra boende. Perfekt läge. Stora fina rum med bra förvaring. Mycket trevligt att man he en sittplats utanför rummet och att man då också får en naturlig kontakt med grannarna. Utmärkt frukost. Köket skulle kunna fvar lite större alt att det fanns två st.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge!

Rekommenderad av Stiffe, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Fantastiskt läge, fint inomhus men det förefaller inte finnas tid att hålla iordning i cafét. På frukosten ska man hämta ut tallrik med kupong, kan inte vara så svårt att göra det samtidigt som man pratar i lång konversation med någon. Om det inte flyter så funkar det inte så bra. Dåligt bemötande när man bad om tallriken var väl pricken över....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendet

Rekommenderad av Cattis, Sverige (Sverige fre 08 mar 2019)
“Bodde på STF Åre Torg. Tycker det är toppen för det mesta. Omdömet om besöken beror oftast på vilka gäster som är där samtidigt. Kan vara mer eller mindre stökigt. Lyhört från våningen ovanför. Hörs väldigt väl när de går Denna gång upplevdes lokalerna som kalla, frös mycket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fina dagar på STF Åre torg, dock ett lite tråkigt inslag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Uppskattade ert v-hem och rumslösningar; avsevärt fräschare än många andra men besökt genom åren och med bra centralt läge och ski in & out. Saknade dock matplatser/utrymme i kökets närhet vilket var lite bökigt. Frukosten mycket god MEN damen som drev cafeet hade helt fel attityd till kunder, snäste av till höger & vänster och den minst sagt oklara - oxå litet Ert ansvar - lösningen att "inge fick vara" i cafeutrymmet "off" öppettider om man ej betalande kund ledde till en rejäl clash mellan mig och henne bl a för att jag satt där ute och läste tidig morgon. Hon hotade med att porta mig - dock samma dag vi lämnade. Nog om detta men lite surt eftermäle - allt dock historia snart då jag förstår att ni tyvärr kommer stänga efter denna säsong pga chockhöjd hyra (va de väl?) - cafeet går väl samma väg s a s....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra läge men varma rum och väldigt otrevligt bemötande från caféet

Ej rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige fre 01 mar 2019)
“Fantastiskt läge mitt i Åre nära liftarna. Rummen var fruktansvärt varma och köket hade enbart en spis vilket ledde till köer och strul i köket varje kväll. Hon som har caféet där frukost serveras vilket ingår i priset hade ingen känsla för hur man är service minded och var väldigt otrevlig. Väldigt dålig logistik kring frukostserveringen också. Istället för ett bord längs med väggen borde de haft ett i mitten så folk kunde tagit från två olika håll. Gröten var också vidbränd vilket hon inte ville kännas av när vi sa till och sa att hon själv smakat fast flera klagat. Sänkte verkligen upplevelsen då det är ett mysigt café men hon verkar inte vilja ha några gäster.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppen läge för skidåkning

Rekommenderad av Wille 8 år, Sverige (Sverige sön 24 feb 2019)
“Toppen läge för skidåkning ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rummen var väldigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 16 feb 2019)
“Rummen var väldigt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa boendet

Rekommenderad av biny, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“STF Åre torg ,absolut bästa boendet för de som söker ett "nära allt"boende i Åre.Nära till skidåkning,vandring ,restauranger ,nöjen affärer ,tåget,ja allt som man kan önska. På STF i Åre serveras en härlig frukost med nybakat bröd,nykokta ägg ,och allt som behövs för en bra start.Lunch med ofta en god soppa eller en varmrätt och massor med grönsaker och sallad. Rymligt rum,sköna sängar ,rent och fint i dusch och bastu och toaletter. Stort mysrum med TV eller bara avkoppling och ytterligare litet bibliotek med bekväma soffor och tidskrifter. Återvänder gärna till den här platsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Jelke, Sverige (Sverige lör 02 feb 2019)
“Prisvärt boende för personen som inte vill ha alla extra tillägg men ändå vill ha en god standard. Det är bara att gå utanför dörren och dra på sig skidorna, så centralt är boendet. Trevliga rum, trevlig personal och god frukost. Köket är inte stort (en spis) men fullutrustat, och många gäster äter ute så har inte behövt vänta på att laga mat. Efter en dag ute i snön är det skönt med bastun. Det finns dock ingen personal efter kl. 17, vilket gör att man känner sig lite övergiven. Tips för dig som föredrar längdskidåkning före slalom, det finns ett spår i Åre by, där du åker på sjön. Det finns inga preppade spår i Åre, du behöver ta bussen till Björnen och Duved (eller Ullådalen). Men det fungerar utmärkt med bussen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende mitt i backen

Rekommenderad av Bea, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“STF Vandrarhem i Åre är perfekt för en skidhelg. Det ligger mitt i Åre By, nära till precis allt, och framförallt nära till skidliften. Vandrarhemmet är rent och fräscht och cafét serverar en väldigt trevlig frukost. Jag skulle absolut rekommendera STF för den som åker till Åre. Verkligen prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället