STF Ritsem

Adress: Ritsem 4, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 85% 82 av 96 rekommenderar (21 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(82 av 96rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Ett rum med en vy

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Alltså, pga omständigheter så blev min vistelse längre ån planerad men detta gjorde inte så mycket då atmosfären är skön och avslappnad . Personalen är ju som alltid trevlig och tillmötesgående. Jag har ju bott här många gånger nu och mötet med andra vandrare och besökare är så givande med utbyte av erfarenheter. Hit återvänder jag gärna ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att ta ut samma pris som man normalt bet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Att ta ut samma pris som man normalt betalar för ett hotellrum när det i själva verket rör sig om en väldigt enkel vandrarhemsstandard i en sliten och allmänt sunkig anläggning är i det närmaste hutlöst. Jag kan absolut acceptera ett enklare boende men då ska det också avspegla sig i priset, jag har inte lust att betala hotellpris för ett rum på ett sämre vandrarhem.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Nöjd gäst.

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Mycket fint och trevligt i Ritsem. Mysiga rum. Rent och fint och trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Praktiskt boende

Ej rekommenderad av Tessi, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Bra boende inför eller efter vandring, främst pga elnät och wi-fi. Bra möjlighet till att doppa sig i sjön och njuta av vacker utsikt. Boendet är praktiskt men inte så mysigt, och smällande dörrar gjorde det svårt att sova (sängarna skakade av smällandet!). Även om frågan gäller själva boendet, kan det vara värt att få in någonstans att den rekommenderade turen ”Treparksmötet” på STF hemsida är lite felvisande, eftersom den som står beskriven inte är möjlig åt det håll som beskrivs med båt och buss tillbaka från Vaisaluokta inte längre ör möjlig (https://www.svenskaturistforeningen.se/guider-tips/leder/treparksmotet/). Båten som går passar inte med bussen, så det blir ytterligare en natt i Ritsem om man inte tar helikopter (som inte nämns som alternativ). Allt löser sig, men en länk och information om helikopter hade underlättat! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastic hut manager

Rekommenderad av Clemens, Schweiz (Schweiz tor 05 aug 2021)
“I got severly ill during the hike. The hut manager in Abiskojaure and his colleagues, did everything possible to help me, to get me and my grandson safely back to Kiruna hospital. Thank you very much.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar personal

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Katrin var en pärla. Glad positiv o gav utmärkt service på alla vis. Lyfte verkligen vistelsen på en annars rätt trist plats. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Omgivningarna skulle kunna vara lite mer i ordning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ritsem i renoveringsbehov

Ej rekommenderad av Alle, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Att kräva 600kr natten för en bädd när temperaturen är runt 28 grader medan det utomhus ligger runt 18 är förunderligt. Myggnät går inte att sätta upp för att få in kyligare luft då fönstren öppnas underifrån. Tapet och andra inventarier är riktigt slitet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Greger var mycket vänlig, serviceinrikta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Greger var mycket vänlig, serviceinriktad och villig att hjälpa till att lösa det mesta. En stor eloge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig personal skulle kunna vara bättr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“Trevlig personal skulle kunna vara bättre madrasser”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.