STF Navardalens Vildmarksstation

Adress: Navardalen Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (26 av 27 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(26 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Utelåst gäst

Ej rekommenderad av Kurtan, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Dåligt skött av service personal, koder till nyckelskåpen utlämnades först efter ett antal påstötande via telefon, nonchalant beteende enligt min uppfattning”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Upprutsning

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Stugan är placerad på en fantastisk plats men hela charmen är som bortblåst på grund av att den nu omgärdas av ett hygge. Att ta ner träd och lämna stubbar, ris och sönderkörd mark runt stugan var nog det dummaste man kunde ha gjort med platsen, fy på markägaren! Mycket av vildmarkskänslan försvann på grund av detta! Överlag så är stugan och omgivningen sliten och ser ovårdad ut tyvärr. Gästen innan oss i rummet vi fick hade inte städat och vi hade ett tjockt dammlager under sängen när vi anlände. Köksutrustning är slitet så ta med egen stekpanna för bästa effekt. Utsikten över dalen är fantastiskt och telefonmottagningen är noll så känslan av vildmark är påtaglig. För det priset så förväntas det mycket mer av platsen och stugan, i annat fall är det alldeles för dyrt för att bo där. Skulle man bo där igen så skulle man nog hyra stugan på udden vid parkeringen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

very nice experience in the middle of nature

Rekommenderad av Hartmut, Tyskland (Tyskland sön 23 jun 2019)
“It was a very nice stay in the small cabin close to the lake in the middle of the wilderness. We found everything we needed and enjoyed the silence and the rowing boat. Very kind hosts. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En liten stuga vid sjön

Rekommenderad av Silk blazer, Sverige (Sverige tis 04 dec 2018)
“Vi anlände sent på en november natt, mörkret hade svept in och täckt allting i sin mystik, även fast vi visste ungefär vart stugan var tog det oss en 20 minuter att hitta oss in till där vi skulle svänga av för parkeringen, sedan tog det en 15 minuters trevande i mörkret för att hitta nyckelbox och sedan ta sig till stugan för att få igång kaminen. Efter en stund var det liv i stugan, vi hade fått igång kaminen, det stod mat och puttrade, ljusen var tända och vi hade stugfriden. Den följande dagen var lik, vi lagade god mat, njöt och fick gott sällskap till sent på natten. En perfekt liten stuga må jag säga, En fin förbättring vore ett par extra skyltar så man vet att man är på hyffsat rätt väg när man åker in och kanske en liten värmefläkt som man ställer på kaminen för att snabbare sprida värmen i rummet. Förutom det har stugan ett gott 9/10 betyg. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och bra bemötande. Vi kommer gä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Trevligt och bra bemötande. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och ro

Rekommenderad av Pilutaq, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Barnen och jag bodde i stugan en liten bit bort från själva vandrarhemmet. Enkelt med gasspis, ingen el men oljalampa och sterinljus finns. Härligt och mycket trevligt/vänligt bemötande av ägaren. 1 härliga dagar med lugn och ro. Så härligt. Kan varmt anbefala stället ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt annorlunda boende.

Rekommenderad av Owe Hållmarker, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Vi hyrde Dammstugan i Navardalen. Lugnt, fridfullt, trollskt på kvällen. Rodde över skön och vandrade en del. Tystare kan ni inte få det. Med bra service. Stugan är ingen lyx, men full tillräcklig standard. Passar bra däruppe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Narvadalen Juli 2018

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Hej! Narvadalen vid Älvdalen är en riktig pärla mitt i naturen. Det är inga problem att det är enkel standard på boendet. Naturen är mkt. fint där uppe och familjen fick bra återhämtning fast vi bara var där i 2 nätter. Det som går att förbättra är några rena stekpannor, vattendunkar med kran på ( ca. 150 kronor på biltema). En kärra eller liknande för att transportera vatten och även väskor etc.. Det som också måste ses över är priset. När man hur ut ett sånt litet rum med så lågt standard kan man inte ta så mkt. pengar. Vi betalade ca. 2500 kronor för 2 nätter (2vuxna och 2 barn). Detta anser jag är för dyrt. Med vänlig hälsning Britta Schaar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews