STF Navardalens Vildmarksstation

Adress: Navardalen Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (29 av 29 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(29 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

En liten stuga vid sjön

Rekommenderad av Silk blazer, Sverige (Sverige tis 04 dec 2018)
“Vi anlände sent på en november natt, mörkret hade svept in och täckt allting i sin mystik, även fast vi visste ungefär vart stugan var tog det oss en 20 minuter att hitta oss in till där vi skulle svänga av för parkeringen, sedan tog det en 15 minuters trevande i mörkret för att hitta nyckelbox och sedan ta sig till stugan för att få igång kaminen. Efter en stund var det liv i stugan, vi hade fått igång kaminen, det stod mat och puttrade, ljusen var tända och vi hade stugfriden. Den följande dagen var lik, vi lagade god mat, njöt och fick gott sällskap till sent på natten. En perfekt liten stuga må jag säga, En fin förbättring vore ett par extra skyltar så man vet att man är på hyffsat rätt väg när man åker in och kanske en liten värmefläkt som man ställer på kaminen för att snabbare sprida värmen i rummet. Förutom det har stugan ett gott 9/10 betyg. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och bra bemötande. Vi kommer gä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Trevligt och bra bemötande. Vi kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och ro

Rekommenderad av Pilutaq, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Barnen och jag bodde i stugan en liten bit bort från själva vandrarhemmet. Enkelt med gasspis, ingen el men oljalampa och sterinljus finns. Härligt och mycket trevligt/vänligt bemötande av ägaren. 1 härliga dagar med lugn och ro. Så härligt. Kan varmt anbefala stället ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt annorlunda boende.

Rekommenderad av Owe Hållmarker, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Vi hyrde Dammstugan i Navardalen. Lugnt, fridfullt, trollskt på kvällen. Rodde över skön och vandrade en del. Tystare kan ni inte få det. Med bra service. Stugan är ingen lyx, men full tillräcklig standard. Passar bra däruppe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Narvadalen Juli 2018

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Hej! Narvadalen vid Älvdalen är en riktig pärla mitt i naturen. Det är inga problem att det är enkel standard på boendet. Naturen är mkt. fint där uppe och familjen fick bra återhämtning fast vi bara var där i 2 nätter. Det som går att förbättra är några rena stekpannor, vattendunkar med kran på ( ca. 150 kronor på biltema). En kärra eller liknande för att transportera vatten och även väskor etc.. Det som också måste ses över är priset. När man hur ut ett sånt litet rum med så lågt standard kan man inte ta så mkt. pengar. Vi betalade ca. 2500 kronor för 2 nätter (2vuxna och 2 barn). Detta anser jag är för dyrt. Med vänlig hälsning Britta Schaar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Idyll i skogen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Fantastiskt vackert ligger detta ställe: i skogen vid en sjö. Vi hade hela stället för oss själva och det var väldigt vilsamt. En riktig pärla, perfekt för att varva ned.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utrustning

Rekommenderad av Mankan, Sverige (Sverige lör 09 sep 2017)
“Dåligt städat. Köksutrustningen måste ses över. Är ej komplett. Ved fanns inte inne. Oljelamporna funkade till sist efter översyn som gjordes av mig. Klyvyxan helt obrukbar. Spjälyxan enormt slö. Måste skärpas upp! En rejäl översyn av Kojan föreslå vi . Det är tveksamt om det är prisvärt. Vi känner båda att vi har betalat för mycket för detta boende. Ser fram mot att få en del av hyran återbetald.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

indescribable

Rekommenderad av adrien, Storbritannien (Storbritannien sön 20 aug 2017)
“Navardalens was perhaps one of them most serene and beautiful places I have ever stepped foot in. The lake, mountains, forest, and the cabin itself are breathtaking. If you like nature I can recommend no better place. The guest use sauna and rowboat made brilliant additions to an already brilliant t stay. The only thing I would improve from the STF perspective is to add more info on how to get the Navardalens from Älvaden without a car (for anyone reading, if you call them you may be able to pay for minibus transport). I would also advise prospective guests to learn how to cook/how a wood fired stove works before setting off (as students we had some difficulties :D) and to bring marshmallows and hot cocoa. All in all, an overwhelmingly positive experience that I would recommend to anyone looking for an authentic escape. 10/10 P.s. sorry about the axe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Solceller

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Jag är medlem sen länge och hängiven sådan. Men jag har en undran angående föreningens miljöpolicy. Mitt intryck är att ni kan göra betydligt mer. Vad jag förstår så drivs fortfarande vissa perifera stugor med olja, diesel och liknande fast solpaneler skulle vara en på alla sätt bättre lösning. Vi var nyss i Navardalen där stugan just använder solpanel som energikälla och det fungerar utmärkt. Vill ni veta hur det går till kontakta stugvärdarna där. Varför används inte solpaneler eller vindsnurror mer? Varför har STF inte en tydligare miljöpolicy? Förstå mig rätt, ni gör mycket bra, men bra kan bli bättre!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Navardalens vildmarksstation

Rekommenderad av lisatorpedahl@icloud.com, Sverige (Sverige tis 11 jul 2017)
“Helt fantastiskt ställe, bad bastu och fiske! Underbar personal/guide som var mycket tillmötesgående! Rent och fräscht, ordning och reda, kommer att boka boende igen inom en snar framtid och kommer att rekommendera detta för alla mina vänner!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället