STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger
Område: Ångermanland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 77% 41 av 53 rekommenderar (19 recensioner)

Gästbetyg: 77%

(41 av 53rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Jag kommer om jag kommer tillbaka till b...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Jag kommer om jag kommer tillbaka till boendet beställa rum med WC och självhushåll.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utrymme för enkla förbättringar

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Även om vi är väldigt nöjda, så kunde vi även konstatera ett det fanns utrymme för vissa enkla förbättringsåtgärder. En sådan var köksutrustningen som var i behov av viss förnyelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nära till Skuluskolgen

Ej rekommenderad av Katja, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Vi besökte vandrarhemmet i slutet av juni 2020. Det var mycket folk men köket var klent utrustat, speciellt när det gäller grytor, kaffekokare. Det var också toaletter där toapappret tog slut och det fanns inte mer i städskrubben. Läget i förhållande till Nationalparken var bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi är nöjda utifrån att hemsidan tydligt...

Rekommenderad av Stina Wadströmer , Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Vi är nöjda utifrån att hemsidan tydligt beskrev att det var enkel standard. Däremot är det mycket lyhört, och det kändes som ett vanligt samtal störde grannarna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rum i annexet?

Rekommenderad av Jossan, Sverige (Sverige sön 27 jun 2021)
“Rummet jag fick var ingen höjdare, är det sämre väder är det ingen höjdare att spendera tiden i en krubb om det är folk i sällskapsrummet. Jag hade tur som reste med flera i sällskapet och deras rum inne i vandrarhemmet var större. Maten i restaurangen var väldigt bra och likaså servicen i huvudbyggnaden. Vandrarhemmet ligger relativt nära sevärdheter och leder i området, om man kommer med bil.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig plats med flera serviser

Rekommenderad av MTB-resare, Sverige (Sverige tor 17 jun 2021)
“Mysig och bekväm vandrarhem, har också restaurang, pool, minigolf, etc. Nära E4 men ganska lung trafik i norr. Fin berg i närheten att vandra upp för härlig utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värdinna

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“En fantastisk värdinna med känsla för service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

mycket prisvärt

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Enkelt men bra. Vi bodde tre personer två nätter i ett rum som hade liten kokvrå samt liten kyl och bord med tre stolar. Vi åt frukost och middag i gemensamma köket. Allt var funktionellt ok även om man önskat lite bättre redskapsutrustat kök. Absolut prisvärt! och nära till Skuleberget och Skuleskogen för helt fantastisk vandring! Rekommenderas !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört vandrahem! Toaletterna oc...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Väldigt lyhört vandrahem! Toaletterna och duscharna är i väldigt stort behov av renovering. Huvudbyggnaden där kylskåpet finns stank så fort man gick in, vet inte om det var mögel eller något annat hemskt, kunde hur eller hur inte vistats där inne. Lämnade en dag innan ordinarie utcheckning då vi inte stod ut längre. Poolen som ser bra ut på bilderna är extremt eftersatt. Vi kommer inte tillbaks.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhem som har sett sina bästa dagar

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Bokade ett tvåbäddsrum i Skoved för en person via STFs hemsida och fick ett bekräftelse för Staluokta vandrarhem. Bodde i ett nedgången Annex där golvet och sängen lutade. Tydligen fanns det bättre lediga rum i huvudbyggnaden som jag såg vid avresan. Information vid ankomst var extremt sparsamt. Man kunde låna nyckel till tvättstuga utan torkmöjligheter, Poolen som gjordes stor reklam för, var stängt. Har bott betydlig bättre för pengarna under min vandringsresa. Kan tyvärr inte rekommendera detta boende.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.