STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 87% (79 av 91 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(79 av 91rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

God mat och trevligt bemötande

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Bra boende med god mat på restaurang. Pool att bada i och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt basic, utsikt över E4, trevlig p...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Väldigt basic, utsikt över E4, trevlig personal, prisvärt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Kustladan

Rekommenderad av Mimosova, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Mycket fin och trevlig vandrarhem. Prydligt, vänliga värdar och god mat. Rekommenderas varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet vi hade var lite väl enkelt och e...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Rummet vi hade var lite väl enkelt och ena sängen lutade!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sen frukost pga att chefen kom sent och...

Ej rekommenderad av Landskapsresenärerna, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“ Sen frukost pga att chefen kom sent och duktiga anställda tjejer inte hann få färdigt till klockan åtta. Hårda sängar och sänglampor saknades. Lyhört, hörde grannar snarka ( och de hörde förmodligen oss;). ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket lyhört

Ej rekommenderad av Pernilla Svenre, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Jag väljer vandrarhem för att jag tycker om att det är enkelt. Ofta är folk som bor på vandrarhem trevliga och hänsynsfulla. Vårt rum var extremt lyhört. Hörde allt vad som SAS eller gjordes i rummet bredvid. Snarkningarna på natten, det var som att det var en pappvägg mellan rummen. Vi lämnade efter 2 nätter ( hade bokat 3 nätter). Jag tycker STF ska vara raka i sin information om boendet.det rummet skulle kanske passa om ett större familjesällskap hyrde flera rum.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Mycket trevligt bemötande . Väldigt snyg...

Rekommenderad av Ulla , Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Mycket trevligt bemötande . Väldigt snyggt och rent. Lite besvärligt med vägbygget men det är ju övergående och det kommer att bli bra med ny infart.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket prisvärt boende, trevlig personal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Mycket prisvärt boende, trevlig personal och trevlig stämning bland gästerna på. Toaletter och duchutrymmen skulle kunna behöva lite renovering, men för den som vill ha ett enkelt boende är detta helt klart en pärla! Extra plus för den trevliga restaurangen och den tillmötesgående personalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandra dagsetaper på höga kusten leden

Rekommenderad av Kustladans dans i logen, Sverige (Sverige tis 23 okt 2018)
“Bra boende om man tänker utforska skulleskogen på Höga kusten Lätt att hitta dit. Ligger nära bilväg bra restaurang med god mat Bra köksutrustning i stugan för självhushåll. lätt att parkera bilen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som helhet var det rätt så bra, med det ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 okt 2018)
“Som helhet var det rätt så bra, med det blev ju lite tokigt när värden trodde det var nästa vecka vi skulle komma. Det blev inte bättre av att receptionen enligt Stf:s info skulle vara öppet på em från kl 15, medan den i realiteten inte hölls öppen överhuvud taget denna tid på året. Tur att det fanns ett telefonnummer på dörren. Nu var värdinnan trevlig och tillmötesgående när hon väl anlände, så vi svalde förtreten. Stugan rätt OK, men det skulle behövas ett par krokar för handdukar på toaletten. Tvättställsblandaren i behov av renovering. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället