STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell

Adress: Lotsbackavägen 20, 37022 Drottningskär  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (39 av 41 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(39 av 41rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Personligt bemötande!

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 10 sep 2018)
“Personligt och trevligt bemötande! Fantastisk utsikt! (Vi bodde på våning 5).”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fin utsikt!

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Lotstornet var verkligen ett anorlunda boende. Många trappor om man bor högt upp men som lön för mödan fick vi en fin utsikt.”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Sommarutflykt

Rekommenderad av Linköpinsbo, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Spännande upplevelse att bo högt över havet med strålande utsikt åt alla håll! Pröva!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bostandard

Rekommenderad av Ragnhild, Norge (Norge tis 10 jul 2018)
“Lotstårnet er et spennende sted å overnatte, men standarden på rommet trengs å forbedres/moderniseres”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Oslagbar utsikt och landskap på Aspö!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Oslagbar utsikt och landskap på Aspö!”
STF Aspö Lotstorn Skärgårdshotell svarar (fre 23 nov 2018)
God Jul och Gott nytt år, hoppas sommarens utflykt till Aspö finns kvar i minnet som ett ljus i den mörka årstiden.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

En underbar liten pärla, som skulle förs...

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige lör 09 jun 2018)
“En underbar liten pärla, som skulle förstöras njutningen av om allt hade högre standard. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Häftigt!

Rekommenderad av Kristin, Sverige (Sverige mån 21 aug 2017)
“Vill man uppleva ett annorlunda boende är det hit man ska åka. Rent och fint. Bra frukost.Härligt med sällskapsrummet överst i tornet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt bemötande och service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Tack för all vänlighet Lotshuset Aspö utanför Karlskrona! Så trevliga och serviceminded.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En upplevelse!

Rekommenderad av sus, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“en upplevelse att få bo i ett lotstorn med vidsträckt utsikt! Fräscht och trevligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Enkelt och annorlunda

Rekommenderad av JL, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Enkelt boende i lotstornet. Inte hotellstandard, men klart godkänt för en natt. 5-10 min från båten. Promenadavstånd till Kastellet på Drottningskär med restaurang. Bra cyklar att hyra till rimligt pris. Bästa sättet att ta sig runt på ön. Jättefint med utsikten från toppen av tornet och även bra utsikt redan från andra våningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället