STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 113 av 119 rekommenderar (31 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(113 av 119rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Meget bra overnattingssted i Østersund.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 apr 2022)
“Anbefales til alle reisende som skal besøke Østersund eller tenker seg ski eller sommerferie i Sverige. Utmerket hotell / vandrehjemsovernatting i hjertet av Østersund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Meget bra vandrehjem. Anbefales varmt til alle reisende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 apr 2022)
“Utmerket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmerket vandrarhem.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 apr 2022)
“Anbefales til alle reisende. Familievenlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anbefaler alle reisende å ta seg en tur til STF Østersund.

Rekommenderad av Welma, Sverige (Sverige ons 23 mar 2022)
“STF Ledkrysset Østersund er absolutt å anbefale for alle reisende, barnefamilier, vinterturister som ønsker å kjøre slalom, sommerturister, arbeidsfolk etc. Anbefales fremfor hotell. STF er en superbra organisasjon med uslåelige priser og et ekstremt godt og variert tilbud innen overnatting, fjellvandring og turisme. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 mar 2022)
“Fräscht i de allmänna ytorna och på rummet. Trevlig personal. Det var ganska lyhört men med öronproppar gick det bra att sova ändå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket trevlig service

Rekommenderad av Sara, Norge (Norge fre 14 jan 2022)
“Det första jag vill säga är, mycket trevlig och bra service. De anställda som jag mötte i receptionen eller hade kontakt med via sms hade ett otroligt positivt, lösningsorienterat och trevlig/bra service. Boendet i helhet hade kunnat vara lite mer städat på allmännyttor. Jag tror att detta skulle lyfta vandrarhemmet. Torkade ytor i köket, micro, köksbord etc + fylla på papper i köket. Förbeställd frukost hade kunnat innehålla mjölk varje dag, till kaffet. I helhet supernöjd med vistelsen! Bra boende med små förbättringspotentialer :D”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dirty, unprofessional stuff, unfunctional, shady

Ej rekommenderad av Ahmed, Bahrain (Bahrain fre 19 nov 2021)
“*hidden polices, double standards unprofessional stuff: after i extended my stay, the receptionist told me I exceeded the accommodation stay duration policy which is 7 days and the place is for tourists only, however I am tourist and stockholm is large were people can stay weeks to visit nearby places, I also were allowed to book and they collected the money, they didn't mention this policy on booking, neither on their website, not at the reception and they didn't inform me that when I checked in, I noticed two guys staying there for more than 1 week, one of them told me he is staying in the accommodation for weeks, that was clearly double standards and seems shady. Another example is the kitchen which they close at night but again not in booking policy. *during my stay the place were almost empty, even with that Internet wifi were slow most of the time and sometimes didn't work at all. *the kitchen freezer where dirty and small, some ovens are dirty and one of them was not working, there is no place were guests can store their food. *one of the shower curtain were dirty with a lot of spots. *the light which suppose to work automatically when someone enter the shower room or bathroom were always turn off when I am inside. *the room were extremely small were its very difficult to put the luggage and move inside. *there was around 50 cm clearance between the bed and the roof which is not suitable for adults, I stayed in a lot of dorms before and never saw a bed that close to the roof, my head hitted the roof more than one time and it was very difficult to make my bed or move up and down. *there seems to be a problem with the air conditioning system, the room, common places and shower room seems hot and humid. *a lot of times when I go to the reception I have to stay long time until I get a chance to speak with the staff, when I raised this comment to the reception lady she told me she is alone and there is 300 guests at the accommodation and she also told me to speak with her manager. *the key card didn't work a lot of times. *there was a cigarette smell in common room. *the place can be too noisy and crowded when a lot of people are staying, it can be difficult to find a place to set and eat in the dinning area. *there was an extended power outage during my stay, the place were dark, no backup generator, the main door didn't even work. *one toilet were without toilet papers. *one toilet were without hot water. *one of hair dryers were not working”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Perfekt för den som vill bo billigt nära stan

Rekommenderad av Familjen, Sverige (Sverige lör 06 nov 2021)
“Bor alltid på Ledkrysset när vi är i Östersund. Ligger centralt och vandrarhemmet har allt man behöver. Toppenbra att det finns stora familjerum där man får ha husdjur. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt boende

Rekommenderad av Karikatyr , Sverige (Sverige fre 08 okt 2021)
“Ett bra, centralt och prisvärt boende ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Basepoint

Rekommenderad av Ole, Tyskland (Tyskland ons 15 sep 2021)
“A good basepoint to travel, not far for shoping of equipment if you need on your outdoor activity and, if you want, exchange of information with other travelers.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.