STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund  visa karta
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (186 av 201 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(186 av 201rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Lugnt o trivsamt,rent o fräscht.

Rekommenderad av Åke, Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Lugnt o trivsamt,rent o fräscht.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite slitet på toa och rum, men i övrigt...

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige ons 12 feb 2020)
“Lite slitet på toa och rum, men i övrigt mycket bra. God frukost och fina gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Family weekend

Ej rekommenderad av Sebastian, Norge (Norge tis 07 jan 2020)
“The rooms are fine. Also tv room and living room were very nice. The kitchen would have been fine too but there, cleaning was very bad. Partly that is probably due to guests not cleaning after themselves, but also there is a lot of "old dirt" on all surfaces and corners. Also fridge and storage were in bad shape. That was a pity because access to a kitchen was a main reason to choose the accommodation.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt och bra service.

Rekommenderad av gäst, Sverige (Sverige tor 28 nov 2019)
“Överlag ett bra boende för några nätter, väldigt bra service, trevlig och hjälpsam personal. Rummen kan må bra av en uppfräschning, tex. hela tapeter och nya möbler. Madrasserna känns nya och fräscha, kudde och täcke är sköna. Även inne på toaletten skulle det inte göra något om det fixades till lite grand. Men absolut prisvärt, de gemensamma köksutrymmena är rymliga och välordnade. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt okej standard för priset, bokade et...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 nov 2019)
“Helt okej standard för priset, bokade ett enkelrum med eget badrum. Lyxigt med ett stort kök med allt man kan tänka sig, om man vill kunna värma eller göra egen mat. Städningen av rummet var väl det som drog ned betyget. Duschkabinen va fruktansvärt smutsig och de fanns jordnötsskal och fläckar på golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

God atmosfär

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 nov 2019)
“God atmosfär”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fina och mysiga gemensamma rum men lite ...

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige fre 22 nov 2019)
“Fina och mysiga gemensamma rum men lite trista och opersonliga sovrum. Ok säng men väldigt dåliga kuddar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sänglampa?

Rekommenderad av Tord, Sverige (Sverige tor 31 okt 2019)
“Smög in mörkret och la mig i tom säng i sovsal men hittade ingen sänglampa. Kan vara skönt att ha. Jag kanske inte hittade den i mörkret?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det behövs lite mer små-fix

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Hej! Det saknas några enkla saker tycker jag, bättre ordning i köket, släng allt varje dag som inte är "omhändertaget" Bättre städning på toaletterna, bör ses över minst 2 gånger per dag eftersom belastningen är stor. Duschutrymmet, golvbrunnar måste göras rena så att avrinningen blir bättre, krokar behövs utanför direkt utanför ducshen. Någon forma av upphöjd matta så att det inte samlas en massa vatten på golvet som man sedan behöver gå i med strumpor, osv. ”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack för tips! Vi försöker hålla efter ordningen i köket och städar både duschar och toaletter dagligen. kanske måste vi se över våra rutiner om det inte upplevs fräscht.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bo i stan med fjällkänsla!

Rekommenderad av Babsan, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Mysigt och personligt med tavlor, målningar på väggar etc. trevlig personal. Saknade dock grönsaker/frukt till frukosten. Icrebruari kunde man dessutom ta n våffla med grädde och hjortronsylt, mmm!”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack för beröm! Grönsaker och frukt finns alltid på buffén - olika efter säsong.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.