STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund  visa karta
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 91% (156 av 171 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(156 av 171rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Nästan så att vara hemma

Rekommenderad av Daniel, Tyskland (Tyskland tis 27 okt 2020)
“Det vart verkligen trevligt hos Östersund/Ledkrysset STF Vandrarhem - nästan så att vara hemma. : ) Fem av fem stjärnor: ***** PS. Frukosten vart kanon. : )”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt, fräscht och centralt

Rekommenderad av Gelkasnubbe, Sverige (Sverige tis 13 okt 2020)
“Finfint boende i centrala Östersund. Enda minuset var de tråkig rummen som verkligen kändes som de gamla brandmansövernattningsrum de var... Men gemensamma ytor var trevliga och väl tilltagna så jag kan varmt rekommendera detta boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen var inte på plats så mycket m...

Rekommenderad av YLVA, Sverige (Sverige tis 06 okt 2020)
“Personalen var inte på plats så mycket men förstod att det var tillfälligt och man fick bra hjälp när man ringde. Överlag mycket trevligt ställe och bra frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendet har nu några år på nacken och ha...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Boendet har nu några år på nacken och har blivit slitet. Jag upplevde städningen som undermålig särkilt på den gemensammma toaletten/duschen. Delade detta utrymme med ett annat rum. Har rest en del i Sverige trots corona. Under min vistelse på Ledkrysset var det första gången som jag kände mig osäker och orolig för att det inte var städat på ett anpassat sätt. Ventilationen fungerar dåligt. Det är ett alldeles för högt ljud. I mitt rum drog det in matos från köket som satt i mina kläder när jag kom hem”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av JK, Sverige (Sverige fre 04 sep 2020)
“Fräscht tvåbäddsrum som jag fick ha själv. Dusch helt ok och rent, toaletter likaså. Stort plus för takterrassen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av RP, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Prisvärt boende i centrala Östersund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt i stan

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Fint vandrarhem i gammal brandstation mitt i stan, rymliga rum och generösa gemensamhetsutrymmen- toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyvärr kändes duscharna inte fräscha. Bå...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Tyvärr kändes duscharna inte fräscha. Både på herr- och damsidan var det stopp i avloppen. Smidig incheckning utanför receptionsdisktiden! Bra läge. Ok rum och sängar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0

Ledkrysset

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Prisvärt boende nära centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet ligger centralt och det är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vandrarhemmet ligger centralt och det är trevligt. Tyvärr tycker jag att det va dåligt att inte wc papper på toaletterna fylldes på ordentlig och hushållspappret inte fylldes på när det tog slut på flera dagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.