STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund  visa karta
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (186 av 198 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(186 av 198rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 39)

Sovsal för överbefolkad.

Ej rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi bodde i sovsalen, och det är för många sängplatser på en så liten yta. Jag har sovit i salar med fler personer så det är inte antalet i sig, men cirkulationen av luft var riktigt dålig både dag och natt i rummet, och att öppna fönster mot vägen hela natten är inget som främjar nattsömnen då det var mycket gap och skrik utanför (vilket öronpropparna inte klarar att stänga ute). Det skulle behöva minskas 2 sängplatser för att det ska vara bekvämt att bo i sovsalen. Det var dessutom en extrasäng inställd en av nätterna vilket gjorde att det blev nio personer på den lilla ytan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ledarkrysset er en super plass og bo, se...

Rekommenderad av Lise-Lill , Norge (Norge tis 28 maj 2019)
“Ledarkrysset er en super plass og bo, sentralt, billig og lettvint. Hyggelig og seviceminded personal. Jeg har bodd på Ledarkrysset mange ganger og det eneste jeg savner er flere kroker til å henge opp klær om på rommene, hyller savnes også, spesielt på de mindre rommene. Denne siste gangen opplevde jeg dessverre ubehag pga tyveri av matvarer fra kjøleskap som er delt opp i hyller etter romnummer, så jeg vil nok ikke benytte kjøleskap ved neste booking. Veldig greit å kunne leie parkering i parkeringskjeller så man ikke trenger å bekymre seg for tyveri ol i bil ved oppholdet. Jeg vil både selv bo på og rekomendere Ledarkrysset for fremtiden også, det har blitt som mitt 2.hjem på turer til Østersund ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht, luftigt, modernt

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige fre 17 maj 2019)
“De två nätter jag bodde denna gång var vandrarhemmet nästan tomt. Men jag kan tänka mig att det känns trivsamt även när det är fullbokat. Lokalerna är fräscha, luftiga och välskötta. Köket är praktiskt och jag uppskattar hur lätt det är att sopsortera. Trots att det ligger mitt i stan med promenadavstånd till centrum har inredningen fjällkänsla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige mån 22 apr 2019)
“Trevligt och centralt boende i Östersund. Stort kök och fina utrymmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Best in Östersund

Rekommenderad av Ebona , Hongkong (S.A.R. Kina) (Hongkong (S.A.R. Kina) lör 16 feb 2019)
“Great location close to city center and ski stadium. Clean and spacious dormitory. Fully equipped kitchen. ”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (ons 13 mar 2019)
Thank you!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lånepulka uppskattades mycket

Rekommenderad av Björn österberg, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“Köket för egen matlagning var väldigt trevligt. Lekrummet uppskattades också mycket av barnen”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (ons 13 mar 2019)
Kul att pulkorna kommer till användning!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt boende mitt i stan

Rekommenderad av Karina, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Bra boende där man kan hushålla sig själv. Nära centrum. Rymligt och fint. Saknade dock en kaffebryggare till. Fanns bara en och den blev det kö på ibland. Lite jobbigt då man är sugen särskilt på morgonen och måste vänta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket funktionellt boende och trivsamma lokaler

Rekommenderad av LM med familj, Sverige (Sverige lör 19 jan 2019)
“Boendet en mycket funktionell lösning för oss som barnfamilj med trivsamma allmänna lokaler med bl.a. en fin lekhörna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige ons 19 dec 2018)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal. Nära till allt. Bekvämt och bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tidig incheck

Rekommenderad av Markus, Norge (Norge tis 13 nov 2018)
“Kom med tåget efter 07 på lördag och då måste man ju vänta en stund innan man kommer in. Kanske öppna tidigare eller ordna ett väntrum av något slag så man slipper stå ute i regnet :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället