STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (696 av 710 rekommenderar) (193 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(696 av 710rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 193)

Favorit i repris!

Rekommenderad av Lövet, Sverige (Sverige tor 08 okt 2020)
“😀👌Tredje besöket sedan 2016. Har aldrig blivit besviken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 2 av 5

Hade velat kunna låsa dörren till rummet + Annars bara positivt

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige sön 04 okt 2020)
“Hade eget rum och det hade känts bra om det hade gått att låsa dörren till rummet när man t ex gick och åt. Självklart vill jag tro gott om andra människor men har erfarenhet av att det missbrukas. Annars fanns det inget att klaga på - mycket nöjd. God mat, härlig frukost. Nya fina duschar och toaletter. Välstädat och fräscht. Fräscha täcken och kuddar. Trevligt bemötande....på ”toppen” av det bra väder så vi kunde ta oss upp på Helags. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helags i september

Rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige tor 01 okt 2020)
“Mycket trevligt här på Helags. Kommer definitivt åka tillbaka. Tycker dock det är besvärligt när det inte finns rinnande vatten och toalett i byggnaden (fanns i vissa men inte i den jag bodde). Jag bodde i ett hundrum för 4 och tyckte det blev väldigt trångt när det var tre hundar. Bör finnas plats för en bur per sängplats i hundrum, särskilt eftersom man inte får ha hund i sängen. Fyra mellanstora hundar skulle inte ens få plats på golvytan. Önskar att det fanns torkskåp i huvudbyggnaden så att man kan torka upp sina kläder om man droppar in på lunch. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hej, bodde tre dagar på helagsstationen ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Hej, bodde tre dagar på helagsstationen i helgen, mycket trevligt och bra service. Toppbetyg från mig på stationen! En sak som jag skulle vilja tas vidare är ledmärkningen upp på helags - jag gick upp i snö och svag dimma och hade svårt att följa markeringarna trots att jag är van med vandring och toppturer. Jag tycker det fanns tillräckligt många markeringar men vissa är gamla/vittrade och flera var för långt ned för att synas i svag sikt eller även minimalt med snö. En bra markering är tillräckligt hög för att klara snöfall och syns både upp och nedifrån även i svag sikt. Som det ser ut nu är det en risk att folk går fel på berget och hamnar i riskabla situationer. Mvh Lars Bjesse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Tvårättersmiddagen var ok, men inte pris...

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Tvårättersmiddagen var ok, men inte prisvärd. Det är synd att det inte finns något enklare och billigare alternativ. Fjällvandring och finmat med fancy viner hänger inte riktigt ihop. Vore bra om det fanns något mellan detta och torrfoder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Middag

Rekommenderad av Sam, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Se recension sylarna avseende samordning middag på de båda stationerna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

Jag är helt ok med att betala rätt mycke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 28 sep 2020)
“Jag är helt ok med att betala rätt mycket för en långt transporterad öl. Det är ok. Att betala 1000 kronor för familjens lackarn är bara onödigt och dumt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Helags fjällstation är charmig i all sin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 sep 2020)
“Helags fjällstation är charmig i all sin enkelhet. Mysig huvudbyggnad och funktionella sovbyggnader. Funktionellt kök som kändes rent och fräscht även om det har några år på nacken. Stort plus för den nya dusch- och toalett-byggnaden. God middag serverades i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Vi hade det härligt, trots kallt boende

Ej rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Fantastisk personal som gjorde det bästa för att alla skulle ha det bra. Imponerad av hur de klarade av både bröllop och oss andra gäster på ett bra sätt. Boendet vi hade skulle dock behöva renoveras (Östra). Det blåste rakt in, genom väggen så det vart väldigt kallt trots att vi eldade i kaminen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Bodde i gamla station. Dåligt att det in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Bodde i gamla station. Dåligt att det inte fanns möjlighet till värma lite te-vattten i stugan. För mycket folk i coronatider. vi var 6 st i 8-bäddsstuga ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.