STF Tåtorp/Göta kanal Vandrarhem

Adress: Tåtorp Göta Kanal, 54993 Moholm  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (42 av 44 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(42 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Vacker och välskött miljö. Bra kök och b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Vacker och välskött miljö. Bra kök och bra frukost även för glutenintolerant. Mycket trevliga växthus att få nyttja.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idyll

Rekommenderad av ILÖ, Sverige (Sverige fre 31 aug 2018)
“Härligt läge, mysigt boende. Önskar dock att dusch o toalett varit i samma plan. Mycket trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i Tåtorp

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Ett trevligt vandrarhem/B&B ett stenkast från Göta kanal inköp från sjön Viken. I trädgården finns ett par lusthus inredda med bord och med vinrankorna och tomater klängandes utmed väggarna. Där kunde vi sitta och njuta ett medhavd middag på kvällen i bästa Ernst- eller Mandelmann-anda och bara njuta. Frukosten serverades i en separat paviljong där man antingen kunde sitta inne och äta, ute på verandan på baksidan eller under något av de äppelträd som finns i trädgården. Där vi bodde var det delad toalett och dusch, men det fungerade bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Rita, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Att vistas ute och inne på Tåtorp är fantastiskt. Det vackra, genomtänkta och inbjudande gör att det är lätt att återvända och peka ut för vänner.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avkopplande miljö

Rekommenderad av Ingemar, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Härligt läge vi Göta Kanal och slutet på allmän väg - lungt och idylliskt, perfekt för cykelturer efter kanalen mot Sjötorp. Lite dåligt med en bara en dusch. Bemötandet vid frukosten var lite "snäsigt" och levde inte riktigt upp till våra förväntningar. Frukosten var helt ok men levde kanske inte upp till beskrivningen på hemsidan. Totalt sett ändå ett ställe vi kan rekommendera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint ställe gott bemötande men ganska dy...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Fint ställe gott bemötande men ganska dyrt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Unikt boende och omsorgsfulla värdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Jag och min son trivdes utmärkt i de mycket fina lokalerna och härliga omgivningen. Jättefint bemötande med fantastisk frukost och härligt att få leka med får och katter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket prisvärt boende

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Vackert läge, välbyggt och innovativt hus, toppenfrukost, fräscht & rent, engagerad & trevligt värdpar. Frukost under ett äppelträd, klappa katten, njut av stillheten. Hit vill man återvända!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kan man ha det bättre?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Här trivdes vi från första stund. Tack för alla fina tips.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Drömboende för skönhetsälskare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Har sett huset i 12 år och tyckt att det är vackert. Gillar hus med skönhet. Jobbade inom turism när jag såg huset första gången. Nu skulle jag ge en present till ett barn-barn som fyllt år. Hon är 8 år och fick en övernattning på Tåtorp. Huset och trädgården och ägarna har ju en genomtänkt livsstil som fascinerar. Vi träffade trevliga människor och blev vänligt bemötta. Frukosten i orangeriet med ekologiska förtecken var en upplevelse även för en 8-åring. Far-mor var mycket nöjd. Tog mycket kort omgivningen. Mycket smakfull inredning. Genomtänkt med pelargoner överallt. Tavlan i matsalen av Marimekko var bedårande .Den sätter sig i minnet. Sedan hade jag mycket intressanta samtal med ägarna om tillståndet i Landet. Annläggningen är att rekommendera. Det som var negativt var att det låg lite vid sidan av allfarvägarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället