STF Huskvarna/Rosendala Herrgård Hotell

Adress: Odengatan 10, 56132 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (6 av 6 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(6 av 6rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Sömnlös i Huskvarna

Ej rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 02 apr 2018)
“Efter att ha bokat och betalt för ”Romantiskt designade rum med en skön resårsäng samt vackra tapeter och antika möbler”, fick jag, uppenbarligen på grund av överbokning, ett rum med vanlig vandrarhemsstandard, utan någon prisreduktion. Ca 19.30 började ett larm utanför receptionen att tjuta. Strax före 21 ringde jag och påpekade detta för ansvarig, som sade att andra redan påtalat detta. Inget hände. Efter att ha försökt somna trots oljudet, lyckades jag själv, vid tretiden på natten, stänga av signalen, men natten var förstörd, då jag skulle upp redan kl 6.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Sveriges bästa

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige ons 08 nov 2017)
“Rent, fräscht och mysigt. God frukost och trevlig personal. ”

Charmigt boende

Rekommenderad av Åkebo, Sverige (Sverige mån 30 okt 2017)
“Ett mycket charmigt och lätt tillgängligt boende. Lugnt och mysigt i både rum och matsal.vackert möblerat i rummet. Kommer absolut tillbaka en annan gång 😊 och rekommenderar även detta boende till andra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Duschrum, handdukar,

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Vi bodde i Herrgården där det är hotellstandard. Trevligt rum på första plan. Nackdel var att toalett och dusch fanns i korridor i andra ändan av där vi hade vårt rum. Fanns enbart en sänglampa. Hade uppskattat om det fanns två stycken ( 1 lampa på vardera sängbord). Bra om fjärrkontroll hade funnits till TV. Ett av duschrummen var jätte fräscht. Det andra duchrummet var ok men det fanns en toalettstol där det inte gick att spola. Ofräscht när man kom dit och upptäckte detta. Saknade tvättkorgar där man kunde lägga sina handdukar. Vi fick fråga lokalvårdare var vi skulle lägga handdukar som vi ville få utbytt. Dålig ventilation i rummet. För övrigt så är det ett jätte trevligt hotell och vandrahem med trevligt bemötande. Förra året bodde vi ett rum på andra våning som hade badrum. Otroligt romantiskt och fint rum. Var tyvärr inte ledigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Avslappnat boende

Rekommenderad av Lajjo, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Ett ställe med låg profil och lugn miljö. Ligger mycket bra till i Huskvarna med fin omgivning. Gångavstånd till Vätterns strand för bad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nöjd med det mesta förutom utcheckningstiden.

Ej rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 23 maj 2017)
“Det var ett fint rum med ett trevligt läge, men jag var inte nöjd med att behöva checka ut kl 10, trodde alla körde på utcheckning kl 12.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Jag kan rekommendera Huskvarna Hotell

Rekommenderad av Ann-Mari Söderström, Sverige (Sverige mån 27 mar 2017)
“Vi fick ett fantastiskt rum med så sköna sängar att vi ville inte gå upp. Men vi fick lön för mödan i frukostrummet. Allt som vi gillar fanns där. Dessutom uppskattade jag verkligen att vi kunde få komma trots att det var efter receptionstiden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Rekommenderas verkligen!

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige tor 17 nov 2016)
“Ett fantastiskt boende mitt i stan och med bara 10 min promenad in till centrum eller till Vätterstranden. Jag bodde i herrgården och rummet var ombonat och mkt trivsamt och sängarna sköna. Frukostbuffén var också bra med riktigt smör bl.a., inget skräpmargarin. Det jag saknade var ngn form av mindre söta och lite fetare alternativ bland yoghurten, tex grekisk yoghurt. Likaså ngt bröd utan spannmål. Det var mkt marmelader och sötade yoghurtar. Minus för att det saknades lampor i sitthörnorna i det gemensamma rummet och likaså i korridoren. TV-n fungerade inte heller. Bilden blev randig efter en kort stund och textfunktionen gick inte att få på. Jag är hörselskadad och beroende av att kunna texta allt jag ser på TV. Men detta är ju enkla saker att åtgärda, som helhet ändå väldigt fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige