STF Huskvarna/Rosendala Herrgård Hotell

Adress: Odengatan 10, 56132 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (37 av 39 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(37 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Mysigt rum i Huskvarna

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Tack för en fin vistelse på hotelldelen på Huskvarna Hotell och vandrarhem. Underbart rum, god frukost och vänligt bemötande. Vi är mycket nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

wonderful stay in beautifully decorated old villa

Rekommenderad av Christine and Max, Tyskland (Tyskland ons 22 aug 2018)
“We arrived late Saturday evening and got a special arrangement to receive the key code and key. Everything worked very well. We stayed in Rosendahl's hotel, which is a beautifully decorated old villa from last century. Each detail fits perfect. We enjoyed a marvellous breakfast menu with relaxing music as a perfect background for a perfect stay. We would love to come again to that place one day!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jag kom söderifrån och uppskattade den f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Jag kom söderifrån och uppskattade den föredömliga skyltningen till vandrarhemmet/hotellet. Frukosten var verkligen fyllig och god!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vackra hotellrum och fin frukostmatsal

Rekommenderad av Elsa, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Hotellrummen var oerhört vackert inredda, charmigare hotellrum får man leta efter! Frukostmatsalen var väldigt fin den med och där fick man äta i lugn och behaglig atmosfär.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Sömnlös i Huskvarna

Ej rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 02 apr 2018)
“Efter att ha bokat och betalt för ”Romantiskt designade rum med en skön resårsäng samt vackra tapeter och antika möbler”, fick jag, uppenbarligen på grund av överbokning, ett rum med vanlig vandrarhemsstandard, utan någon prisreduktion. Ca 19.30 började ett larm utanför receptionen att tjuta. Strax före 21 ringde jag och påpekade detta för ansvarig, som sade att andra redan påtalat detta. Inget hände. Efter att ha försökt somna trots oljudet, lyckades jag själv, vid tretiden på natten, stänga av signalen, men natten var förstörd, då jag skulle upp redan kl 6.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Charmigt boende

Rekommenderad av Åkebo, Sverige (Sverige mån 30 okt 2017)
“Ett mycket charmigt och lätt tillgängligt boende. Lugnt och mysigt i både rum och matsal.vackert möblerat i rummet. Kommer absolut tillbaka en annan gång 😊 och rekommenderar även detta boende till andra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Duschrum, handdukar,

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Vi bodde i Herrgården där det är hotellstandard. Trevligt rum på första plan. Nackdel var att toalett och dusch fanns i korridor i andra ändan av där vi hade vårt rum. Fanns enbart en sänglampa. Hade uppskattat om det fanns två stycken ( 1 lampa på vardera sängbord). Bra om fjärrkontroll hade funnits till TV. Ett av duschrummen var jätte fräscht. Det andra duchrummet var ok men det fanns en toalettstol där det inte gick att spola. Ofräscht när man kom dit och upptäckte detta. Saknade tvättkorgar där man kunde lägga sina handdukar. Vi fick fråga lokalvårdare var vi skulle lägga handdukar som vi ville få utbytt. Dålig ventilation i rummet. För övrigt så är det ett jätte trevligt hotell och vandrahem med trevligt bemötande. Förra året bodde vi ett rum på andra våning som hade badrum. Otroligt romantiskt och fint rum. Var tyvärr inte ledigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Avslappnat boende

Rekommenderad av Lajjo, Sverige (Sverige fre 28 jul 2017)
“Ett ställe med låg profil och lugn miljö. Ligger mycket bra till i Huskvarna med fin omgivning. Gångavstånd till Vätterns strand för bad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nöjd med det mesta förutom utcheckningstiden.

Ej rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 23 maj 2017)
“Det var ett fint rum med ett trevligt läge, men jag var inte nöjd med att behöva checka ut kl 10, trodde alla körde på utcheckning kl 12.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället