STF Huskvarna/Rosendala Herrgård Hotell

Adress: Odengatan 10, 56132 Huskvarna
Område: Småland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 57 av 62 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(57 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Rosendala

Ej rekommenderad av Agnes, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Mycket slitet… Motsvarade inte ”hotellstandard” (vi bodde i hotelldelen)”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Bra övernattning nära E4

Rekommenderad av CF, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Trevligt boende med närhet till E4 och ändå i trevliga villakvarter och närhet till sjö o stad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellstandard i Huskvarna

Rekommenderad av Olof, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Utmärkt boende med hotellstandard vid Vätterns strand. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket prisvärt boende!

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“Ett mycket fint vårdat vandrarhem/ hotell med mycket trevlig och proffsig personal. Ligger centralt och lättillgängligt i trevlig område. Vi hade en väldigt vistelse där. Tummen upp absolut!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Gästmottagande

Rekommenderad av Bee happy, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Mycket trevligt och bra boende, men tyvärr så var det anonymt. Ingen personlig kontakt med personal. En kod och kuvert var det man fick.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Bra för att vara vandrarhem men sämre som hotell

Ej rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Omdömet beror lite på vad man har som utgångspunkt. Så vid boende på hotelldelen känns det ändå som att man bor på ett vandrarhem. Lite sliten byggnad. Frukosten intogs i vandrarhemsdelen som verkade mycket fräschare. Toa och dusch i andra änden av byggnaden är ju inte vad man vill ha om man bor på hotell. Men ok vid boende på vandrarhem. Klart godkänt även som hotellrum och mycket bra som vandrarhem. Frukosten hölls mycket fräsch och lagom utbud. Bra med fri parkering. Så lite svårbedömt. På det hela är vi nöjda men hade nog trott att det skulle vara högre standard i ett "herrgårdshotell". ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Sweden at its best

Rekommenderad av Doris, Tyskland (Tyskland tis 13 jul 2021)
“Treatment by staff was friendly, straightforward and always extremely accommodating.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vi bodde i Huskvarna i tre nätter och va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 jul 2021)
“Vi bodde i Huskvarna i tre nätter och var mycket nöjda. Det som inte var bra var köket i slottsbyggnaden. Det var så fruktansvärt varmt där inne så det gick inte att vara där längre än nödvändigt. Vi kunde inte sitta i köket och äta utan fick sitta utanför i soffan eftersom det andra bordet var upptaget av andra. Något måste vara fel på värme eller ventilation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Ett mysigt ställe

Rekommenderad av Mizto, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Det vart en av del strul eftersom jag fick en felaktig kod som skulle släppa in oss, ingen bra början! Besvärligt att det bara var bemannat 2 Tim om dagen och inte fanns möjlighet att kontakta någon övrig tid. Miljönn var fin ute och inne, trevligt med tillgång till kök mysig inredning. Bra säng, ok dusch. Trivdes bra . Frukosten var helt ok. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt hotell

Rekommenderad av Simon, Sverige (Sverige tor 27 maj 2021)
“Jättefint hotell, bra frukostbuffé. Allt som allt mycket prisvärt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.