STF Landskrona Vandrarhem

Adress: S:t Olovsgatan 15, 26136 Landskrona
Område: Skåne (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 39 av 39 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(39 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Bra rum, toppen personal, dålig städning...

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Bra rum, toppen personal, dålig städning i kylskåpen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt boende vid bra läge och trevli...

Rekommenderad av Tonny, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Trivsamt boende vid bra läge och trevlig service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende centralt i Landskrona

Rekommenderad av Ingrid P, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Rena och luftiga rum - tillgång till bra kök-rekommenderas- trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välordnat, lugnt och stor trädgård

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Välskött vandrarhem i en lugn del av Landskrona. Det hade varit bra om det framgått att tvåbäddsrumen hade våningssäng. Rummet hade en liten sittgrupp vilket är ett plus. Rummet och allmänna utrymmen var mycket fräscha och välstädade. Köket var något litet, men hade all utrustning vi behövde. Vandrarhemmet har en stor och avskild trädgård. Som helhet är vi nöjda med vår vistelse. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lidt dyr

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 28 jul 2020)
“Med linned og morgenmad så koster det det samme som et hotel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräsch och bra boende nära centrum.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Fräsch och bra boende nära centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Linda , Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Rent och fräscht och väldigt trevlig personal. Bra läge och prisvärd övernattning ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skulle vi kanske stannat en natt till?

Rekommenderad av Badankan, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Landskrona insåg jag var en ny och mycket trevlig bekantskap. Vandrarhemmet var mycket ljust och trevligt. Som att bo hemma hos någon. Matrummet inbjöd också till kvällsmys med te och kortspel. Att det var fler i matsalen (men på Corona avstånd) gjorde bara myset bättre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt hus i liten stad

Rekommenderad av zix, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Fin och mysig möblering i allmänna rummen, fint med gamla gårdsmiljön i gamla stadsdelen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok men saknar charm skruttig standa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Helt ok men saknar charm skruttig standard på kök toa å dusch”
STF Landskrona Vandrarhem svarar (mån 06 jul 2020)
Hej! Tråkigt att ni inte trivdes hos oss. Vore tacksam om du vill precisera vad som var dåligt i kök, toa och duschar så vi kan förbättra. Med vänlig hälsning Sven-Erik
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.